Ez az!Viszont el se kezd felrakni mielőtt nem raksz bele több ledet,mert ez így édeskevés !Nekem egy darab aluminiumból martak hozzá olyan adaptert amivel fel tudtam rakni a mozdonyra...
Áááá,ez azért nem olyan eccerű!Történt ugyanis hogy a balga motoros(én)internyeten kiválasztott magának és kedves paripájának egy "univerziális"ledes visszapislantót(by kisfiam)!No,ez annyira bizonyult univerziálisnak hogy két marósmester,egy hétig vakrta a fejét meg szidott engem hogy hogyan is készítsenek hozzá adaptert .Végül is siker koronázta a munkájukat,de sajnos ölég silány fényerővel bírt,ezért most adtunk hozzá plusz ledeket...Mosmeg kicsit eltörtem ...DE már minden OK!
szép és az ive is egész jó ha a kestejanén is ez van!viszont ez tőcsavaros és nekem meg furat van,de nem gond mert levágom kifúrom reszelem picit aztán jól fölrakom Szegény jézuska, Egy egész almásládányi cuccot kell már hogy hozzon!
Szatunás plexiket már volt alkalmam látni fogni néhányat de pont annyit ér mint amennyibe kerül!Fele olyan vastag az anyaga mint pl az mra-é és ridegebb is!Haveromnak is az van most fzr 250 esen!Ugyanaz az anyagminőség mint a gépkocsikon az oldalsó kis napellenző ami mögött mindig megáll a retek(remélem tudod mire gondolok)A puig meg az mra 20-22000 körül kell hogy legyen a szatunás meg valami 10 12 14000 színtől függően,egy biztos hogy sokkal jobban kéne rá vigyázni bár nem néztem most az oldalukat. Mindenki döntse el maga.
Már írtam róla és most inkább bemásolom mert lusta dög vagyok! Plexi dologra:nekem két éve van fönn az mra túra füst plexije akkor 19500 ért vettem tudtommal most is 20 huf körül mozog és két éve agyonra van takarítva (nem is én lennék ha nem így lenne )és még karc sincsen rajta és a peremgumija is ugyanojan puha mint új korában, pedig kapta a kiképzést. A volt párom motorjára puig került föl két hónapja de már úgy vettem észre hogy mattúlt egy keveset nekem valahogy nem tűnik ojan jónak .Nagybratyóm sv jén 2 éve van puig az is karcosabb .úgy gondolom hogy a puignak gyárilag kicsit tükrösebb a felülete ezért kicsit érzékenyebb lehet viszont szebb is!Remélem tudtam segíteni valakinek.
Na,vészhelyzet megoldva(ezek a nőkök mindég pánikolnak)!A pontos műszaki leírás:a tükörlapmozgató gömbcsuklóról letörött egy műanyag pöcök,miközben szereltem vissza őket(az indexledeket szaporítottuk némiképp mert nem volt elég a fényerő),ezután el kellett törnöm a tükörlapot is hogy az imént említett alkatrészhez hozzáférjek,ezt megjavítottam,a tükröt holnap pótolja az üveges,mindenki hepi!
sokáig kerestem de föladtam!
no comment
Basi: brühühühü... de ezzel persze nem siettetni akarlak
Majd szólsz...