Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma bebúgattam a szekeret Pic.ába legyen már tavasz
Egy érdekes hír:
125ccm
a felső vezérműláncvezetőnél első két csavarjánál a kipufogó oldalon volt letörve az öntvény darab(ok) amely hosszabb csavarokkal szereléskor ugyanúgy oda van fogatva... Hozzám is így került..

Ha egy héttel elöbb jön ez a beszélgetés,még meg tudtam volna mondani az motorszámot...Mert éppen mostanában szanáltam a papirokat.
a rendszámból ennyire emlékszem urw
Az alváz az sc24-es.
gyártási évnek 1990-van benne a forgalmiban 1997-ben vették nyilvántartásba Magyarországon.
A vez.láncnál belül a blokk öntvénye van letörve. A szelepfedél csavarjainak meneténél 2 db meg van szakítva. Bal oldalt a blokk felfogató csavar bele volt szakadva a blokkba. Megvétel után leadtam egy karbi kitakarításra és azt mondták, hogy a tűk vége nem hegyesek hanem mintha le lennének köszörülve, ha a tied volt a blokk, akkor lehet a karbisor is jött vele. A tuning magyarázatot adna a tűkre.
El tudom képzelni azt, hogy vagy összecsukták a volt motorod, vagy leadták bontóba és onnan szerelte össze valaki. Ezért öszvér a gépem.

De a lényeg, hogy jól megy...
Remélem még egy jó pár évig menni is fog!
Nah
Azért érzed erősebbnek,mert a 21 rövidebb áttételű mint a 24es...
sportlégszüröt csinált bele a Szatmári Laci belepiszkált a karbiba és a gyujtásba..(kawaszati motorszerviz) Akkoriban könnyen felszaladt 255 re de megállt mint a szög.. elötte vánszorgott 240 ig
Szerintem szelepszárszimeringes volt.. 88 as évjárat a matrica alapján az ülés alatt a forgalmi szerint 90 es.. Alvázszám is sc21?
Hát van egy hírem, lehet tied volt a motor vagy legalábbis a blokk :
Le van törve a szelepfedél alatt a vez.lánc felfogatója. ... és sc21-es benne a blokk, a külseje meg 1990-es. Olajat viszont nem kajál. Lehet fel lett újítva valamennyire a blokk?

Mit értesz azon, hogy meg is tuningolták kicsit?
Azért választottam különben ezt a mocit mikor vettem, mert kipróbáláskor a másik cbr1000f-es ehhez képest lagymatag volt. Nem húzott ennyire. Ezt viszont egy vadállatnak éreztem.

Lehet zakóztak vele és átépítették.... vagy passz.
Tudtommal nem ingyen, megkérdem, hogy mennyiért csinálják meg, meg h ott lehetek-e a motor mellett, mert ha nem, akkor el se viszem, vagy automatikusan hozom el onnan a motort. Nem szívesen fizetek olyan munkáért, amit Én is meg tudok csinálni (lehet jobban is), főleg úgy, ha nem láthatom, hogy mit művelnek a motorommal. Viszont garit nem akarom elveszteni. Nem mintha nem bíznék benne, de sose lehet tudni...
Azt a tavaszi szervizt ingyen csinálják?Márhogy garanciális?Mert ha fizetned kell érte,akkor megcsinálom inkább én(anyagárban).És még az is előfordulhat ,hogy új olaj is lesz benne. A redbaromnál nem esküdnék rá.
Kac...
...kac...
...kac.
Sőt! Muhahahaha..
Lassan tényleg le kellene szedetni a hirdetést. Majd valamikor a tavaszi szervíz környékén szólok már nekik. Egyébként osztom a véleményed, egy kis meló, és alig győzöm bepótolni a lemaradást. Viszont Muord képe a frászt hozta rám.

Anabol! "Isten hozott dicső lovag..." Izé.. Üdv a klubban!
most néztem a képeidet... az enyém sc21 volt,nem 24-es..
Csak eddig a fekvös képen láttam hátulról..
nekem már nem a gyári helyen volt az első index,nem hinném hogy ez az én exem lenne...
Meg hát már akkoriban odavolt a blokkja...ette az olajat rendesen..
Egy ismertető jele volt a szelepfedél alatt a vez.lánc vezető felfogatása sérült volt a hengerfejben... URW .... volt a rendszám..A kawaszati motorszerviz meg is tuningolta egy kicsit..
Debrecen környékéről vettem 2008-ban, állítólag a tulaj egy rendőr fazon volt, hogy ő kitől vette nem tudom, de nem ő hajtotta, vele nem is találkoztam személyesen.
Tele van egyedi különleges ismertetőjegyekkel, ha írsz egyet megmondom a tied volt-e.
nekem is volt rajta 120 as gumi De az összehúzodás miatt a gumi rádiusza nem megfelelő tehát nem fekszi az utat rendesen csak kis felületen.... A hab az a tortán,hogy amikor a haverom(akkor már az ővé volt) vett rá 110-est vastagabbnak tünt mint elötte a 120-as.Nem akartam hinni a szememnek..
2005 ben pont ilyen motorom volt....Fekete színü, polirozott lengővillával és felnikkel... 2006 ban egy autófényező hapsi vette meg a haveromtól Nyáregyházára vitte ha jól emlékszem
anabol-nak
...és mindenkinek aki elhagyta a linkket.

CBR1000F fórum tagok:
http://maps.google.hu/maps/ms?...
basi2-nek az adatlapján az a szemüveges kép nagyon ütős, szétröhögtem magam rajta
Nem szeretnék így leparkolni!
Sziasztok!
De ismerős a motor..!
Tomi, nem ez a Tied?
Üdv a klubban Anabol!
Nem bánod meg, ha néha benézel az oldalra, mert sok segítőkész emberke van, bármilyen kicsi a gondod!
Inkább ezt vegyük meg alkatrésznek:http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_1000f-46
81220 Bocs Tomi,de ezt nem hagyhattam ki.
Na szép,kicsit dolgozom és teleírjátok a monitort. Először is Anabol üdv a klubban!Gumitéma:nekem is elől 120-as van,de a 21-es felni kicsit összehúzza 110 kellene rá.Hátul nekem 150-es van ez már a harmadik garnitúra és fasza.A 160-as már nagy rá.Most vettem 10+postáért bridgeston exedra-t hátra.Ha kell szólj szívesen intézek neked is.Olajtéma:használtam repsol-t,de nem gyere be.Két éve valvoline durablend 4t-t használok,ez bevált.De jövőre motul-t tudok occsóért,majd meglássuk milyen.Csak jót hallottam róla.Ma rendet raktam a garázsba,és beindítottam a vasakat,hát szívmelengető volt.
Sosesenem akarom igy látni az enyémet
Öreg vagy te ám.... ... na nem mond már! Legfeljebb csak úgy érzed.
...a kép
Nem hiszem, hogy megnyugvást tudok neked nyújtani ezzel a képpel.
Tavalyi koratavaszi parkolásom... stabil oldalfekvő helyzet, szerencsére csak 20km/h-val de rücskös betonon.
Eredmény:
dekni repedt, oldal spoiler tört, első spoiler az indexnél tört, kuplungkar hajlott... jah, meg a tököm végiggyalultam a tankon. A kabátom megúszta.
Azóta nem járok saras környéken, rájöttem ez nem cross motor.
Most már csak röhögök rajta, de akkor azt hittem megüt a guta, annyira értelmetlen elcsúszás volt.
Kompival jobb lenne meg két komponensű fényezéssel de ami volt pisztolyom régen azt eladatam,és kompi is vagy kétszáz méterre lenne nagybátyámnál ijen hidegben meg nem sétálok,öreg vagyok már hozzá!