Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vizpapír nagyon sok többféle+ spray ,a legbosszabntóbb az hogy az első sárvédőm oda van egy hete már fényezni mert a nyáron ráborult az asszonyé és berepedt! MOst meg tessék csak a kárt csinálom ha a közelébe megyek!Így fölbasztam magam és én csinálom meg
Az MZ-mmel szoktam az indexeket leigazítani hasonlóképen. Nem lehetett nagy öröm, mák hogy nem tört le a tükröd. Hogy fested a tükröt? Ecset vagy spray, vagy van kompresszoros fújód?
Az semmi az az olajfogyasztás egy ilyen korú gépnél,akkor mindenképpen maradj a 10w 40 rész szintetikusnál!
Állat! Az oldalkitámasztás azért az első csusszanás után ott van, mint a kisgyerekeknél a tanuló bicigliken az oldalsó kiskerék.
150 ezer, képzeljétek el 10-en összedobnánk és szétbontanánk. és kiröhögnénk a bontót.
Vajon mit jelenthet az, hogy motorhibás, (?) felrobbant a blokk vagy csak gyertyát kell benne cserélni?
Másik meg okmányok nélkül , másnap meg orgazdaság miatt ülünk egy ketrecben... de legalább meleg lesz.

anabol:
estefele majd felpakollak a cbr 1000f-esek térképére, akkor adom a linket is. Láthatod sajnos milyen kevesen vagyunk, de egy jó társaságnak indul.
Májusban tervezzük az első cbr1000F-es találkozót, ha gondolod csatlakozz, úgyis beszélünk majd még róla vagy olvass vissza a fórumon.
Dejóhéjjában ennyi.
Egy minimális olajfogyasztás volt tavaly, de csak a szintetikust ette kb 2dl-t 1 szezonban... de egy idő után abbahagyta a kajálást. Nem tom miért. Nem találtam rá ésszerű magyarázatot, sem az evésre sem az abbamaradására.
Én is eddíg Castrol Act-Evo-t használtam! 10W40 de tavasztól már Mol 10W40 Dynamic-al kenem néki!

annak idején castrollal használtam az 1000f.et és az xx-et is ..
A hayabusában egyszer volt Motul factory line,a Fuchs silkoline után...
ma már abba is csak félszintet tennék...
zsu.hu-n a castrol act evo extra 10w-40 is akcios 1650/l
Ezzel használom a fazert .. Tökéletes
Azért mert kurva jó olaj,még a szaga is másabb hmm olyan fínom kis észter bázisú tipikus motul Csak kicsit drága na de...
Köszönöm hogy megerősítettél!
Na én megyek csiszolom a jobbos tükröm mert nem fértem be a garázsba délután és alapozóig lejött a festék! este benézek még...
Csak félszintet tegyél...
Ezt használtam és használom most is..
a szervizekben még a cbf 1000 ret is Motul 5100-zal töltik..
Racing olajat meg végképp ne!
Motul akart lenni a nyelvészek kedvéért!
Lófaszt kell bele full szintetikus ,még gyárilag is semi sintetic 10 w 40 et írtak akkoriban hozzá! Semmi gond és egy rész szintetikus vagy ásványi10w vagy 15w 40 is teljesen jó bele!20 w 50 et már ne tegyél bele mert az szar a váltónak is és kuplungnak is a feszítőről nem is beszélve. full sintetic csak pénzkidobás,fölösleges csak azon van nagy árrésük. Én speciel az enyémbe most 15w 50 motol 5100 ast fogok tenni de azért mert nekem kicsit csipegte a 1040-et.Tényleg neked volt valami mérhető olajfogyasztásod tavaly meg előtte?
Tiszteletem az úrnak innen nem is olyan messziről!Üdv a nagy családunkban
Üdv a "klubban"
szerdán adtam fel levélpostai ként
Alkatrésznek?
jó áron
Szia Basi!
Sajnos még mindig nem jött meg!
kérdés a DUNLOP gumi jó márka az enyémen ijen van 120-elöl 140-hátul ez igy jó vagy elbirna nagyobat is
Felkelt?Mindjárt megyek maszekolni,azok a fránya piktorok az álmenyezettel belefúrtak 5-6 helyen a kábelekbe!Most mehetek vésni-toldani-cserélni...
Üdvözlet!Jó hogy bővült a kis tásaságunk!
hát igen a fiam keltet lehet hogy még én is aludnék ma névnapozunk lesz ájulás