Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megyek is a vaterabótba kajtatok valami első gumit.
Még amíg van melóm igyexem minél több málnát fordítani a vasra.Ki tudja mi lesz később.
Na jó azért az utolsóimat is képes vagyok a mozdonyra költeni
Így van én sem vagyok nagyravágyó.
Van még mit festegetni rajta(sajnos).Téli tervek között szerepel a buszindex megszüntetése.Fejidom átépítés.Stb De szegény ember kézzel nöz... Mindent nem lehet.
Olcsóbb csak ezekben a keskenyebb méretekben már nagyon kevés a választék.Pedig háát..
De nekem 150-es a hátsó.Nehezebb beszerezni,de legalább olcsóbb.
előre pilot road vagy sport ment?puszta kíváncsiságból...
Fúúh nagyon kell nekem is de sajna első gumira gyűjtök most!A kapcsoló konzolokat ragaszd ki tesa papír szalaggal és szikézd ki ahol kell majd adjál neki matt fekete festéket mert így rontja az összképet,azd meg felejtsd el hogy nincsen rá idő!
...mennyééé máááán !
Jó vicc vót! Egy tizes... és új... wöhöhö ... wöh ... wö.....
tényleg?
.
.
hogy az a ! Nem igaz hogy ilyeneket nem tudok találni amikor nekem kell.
Nekem 2.2 elől 2.6 hátul a nyomás utassal is.
Különben egy tizes volt,és tök új.
A jó gyerekek megérdemlik.
Rendes a Mikulás felétek!
milyet vettél hátra?
Ma volt megint nálam a miki,és hozta az új hátsó gumit. A guminyomást illetően én hátul 2,9,elől 2,2 vagy 2,5 attól függ mennyire fújom a telót.
... vagy gyorsabban bemelegszik? ... nem kopik ezzel jobban?
basi ne hagyj meghalni hülyén! Miért jó a laposabb gumi? ... és mikor? ... és hogy? ... és különben is ...
Hm.Te is 2,2 és 2,4 akkor lehet valami abban amit a haver mond...Van valami fizikai magyarázat,például jobban vagy nagyobb felületen tapad az aszfalthoz a gumi? Miért jobb mint a gyári értékek?
elöl2,2 hátul 2,4 gyertya NGK
Igen később leesett hogy nektek nem a 180 a gyári. Hanem 170.
Azért írtam hogy nekem a 180 helyett lett 190.
NGK-sok táborát erősítem...
Jah igen, valamelyik fórumon írták, hogy pályázásra meg karcolgatásra kisebb nyomást lapátolnak a gumikba... na majd aki jobban vágja a témát megmonja a franfót.
2,5-2,9 és nálam nincs lábtartó karcolás, szigorúan csak a középen egy 4cm-es csík koptatása

Mindenki NGK gyertyákat használ? Senki semmi mást?