Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basi segíts nekem szinter ügyben,mert ezek itt le se szarnak.
Gpz futóművel
Az felér egy lotto nyereménnyel....Azt hiszem közülün az egyik legjobb állapotú a tied.
akkor én viszem a pálmát 190000ft volt riasztóval.láncolajzóval ,34000mph val ,bontatlan motorral (úgy ahogy a lányom ül rajta)
Ez komoly!Gratula!
Na de 900-ért már busát árulnak.Ahhoz képest egész jól tartják a CBR-ek az árukat.
Az enyém is 720 ra volt akkoriban hirdetve és 670 ben vettem, alatta nem adták akkor inkább ott rohadjon meg az udvaron azt mondta a tulaj! Most meg,dunát lehetne rekeszteni velük!500ért
Frézit 380-ért vettem 2006-ban ismerőstől, CBR (SC24-es) akkoriban 500 alatt nem volt és azok is eléggé viseltesek voltak. Szépet 700-tól lehetett venni ha volt egyáltalán eladó (VFR 750 dettó)
Ennyi pénznek akkoriban a közelében sem jártam. (pedig nagyon 24-est szerettem volna)
bold or 900 kicsit átgyúrva
Én is veszett drágán vettem még és akkor is csak vagy 3 volt eladó,de nem bántam meg azóta sem.
Ne baj,ez így is jól néz ki .
Sajnos az oldalidomok alját szétvágta a srác akitől vettem, ezért lett "félidomos" azt azért sajnálom. Amennyi meló és pénz belement, annyiból vehettem volna egy CBR-t is. (csak akkoriban sajna még baromi drágák voltak)
Nem tudjátok véletlenül,hogy két felni szinterezése nagyjából mennyibe fájna?Eddig ingyen volt,de kilépett a cégtől a haverom.Nem szeretném,hogy átkúrjanak.
Köszi, szokták nézegetni.
Aki csak a műszerfalat nézi az 99%-ban rávágja hogy CBR. A hozzáértők meg csak bizonytalanul nézegetik egy darabig de a vázból általában rá szoktak jönni előbb-utóbb.
Egyébként a kényszer szülte ezt a megoldást. (suzuki RF idomok voltak rajta mikor vettem de nem találtam hozzá első lámpát, FZR idom sem volt épp eladó, A CBR meg mindig is tetszett, főleg a műszerfala és az épp volt "olcsón")
Szépen összehoztad,ebből sincs még egy az biztos!Csőkormányosan meg így már látszik hogy tényleg megérdemelne egy magasabb plexit!
Volt és még lenne is mit csinálni rajta de nagyjából kész van.
bocs 24!
Tavaly elpöcsöltem egy olasz papiros cb 750-et.120-ért kelt el.Nem kellett volna sokat agyalni rajta.Kestejan:hétvégén lemegyek a garázsba,és kipróbálom a tükröt. Ábrus:jól néz ki a yamakka a 25-es elejével
Nem gond.
... de milyen ügyesen rá lett pakolva , Hirtelen összezavarja az embert milyen motort is lát.
Grat!
FZBR 1000
Nem kevés munkaóra lehet benne!
Mondjuk az ülés és az ülésidom már kemény menet volt de összehoztam.
Nem, simán felment. Nem sokat kellett szabni.