Az enyém is 720 ra volt akkoriban hirdetve és 670 ben vettem, alatta nem adták akkor inkább ott rohadjon meg az udvaron azt mondta a tulaj! Most meg,dunát lehetne rekeszteni velük!500ért
Frézit 380-ért vettem 2006-ban ismerőstől, CBR (SC24-es) akkoriban 500 alatt nem volt és azok is eléggé viseltesek voltak. Szépet 700-tól lehetett venni ha volt egyáltalán eladó (VFR 750 dettó)
Ennyi pénznek akkoriban a közelében sem jártam. (pedig nagyon 24-est szerettem volna)
Sajnos az oldalidomok alját szétvágta a srác akitől vettem, ezért lett "félidomos" azt azért sajnálom. Amennyi meló és pénz belement, annyiból vehettem volna egy CBR-t is. (csak akkoriban sajna még baromi drágák voltak)
Nem tudjátok véletlenül,hogy két felni szinterezése nagyjából mennyibe fájna?Eddig ingyen volt,de kilépett a cégtől a haverom.Nem szeretném,hogy átkúrjanak.
Köszi, szokták nézegetni.
Aki csak a műszerfalat nézi az 99%-ban rávágja hogy CBR. A hozzáértők meg csak bizonytalanul nézegetik egy darabig de a vázból általában rá szoktak jönni előbb-utóbb.
Egyébként a kényszer szülte ezt a megoldást. (suzuki RF idomok voltak rajta mikor vettem de nem találtam hozzá első lámpát, FZR idom sem volt épp eladó, A CBR meg mindig is tetszett, főleg a műszerfala és az épp volt "olcsón")
Tavaly elpöcsöltem egy olasz papiros cb 750-et.120-ért kelt el.Nem kellett volna sokat agyalni rajta.Kestejan:hétvégén lemegyek a garázsba,és kipróbálom a tükröt. Ábrus:jól néz ki a yamakka a 25-es elejével
Ennyi pénznek akkoriban a közelében sem jártam. (pedig nagyon 24-est szerettem volna)
Aki csak a műszerfalat nézi az 99%-ban rávágja hogy CBR. A hozzáértők meg csak bizonytalanul nézegetik egy darabig de a vázból általában rá szoktak jönni előbb-utóbb.
Egyébként a kényszer szülte ezt a megoldást. (suzuki RF idomok voltak rajta mikor vettem de nem találtam hozzá első lámpát, FZR idom sem volt épp eladó, A CBR meg mindig is tetszett, főleg a műszerfala és az épp volt "olcsón")
Grat!
Nem kevés munkaóra lehet benne!