Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gumitémához:
Ti mennyire fújjátok a gumikat?Én általában szeretem követni a gyári adatokat mindenben(ebben a dologban is)tehát 2,5 és 2,9 bar,mert szerintem tőlem sokkal hozzáértőbb személyek adják meg az adatokat,de van egy kollégám(a térdkoptatás megrögzött híve)aki szerint ez sok ,már modernebbek a gumik,bla-bla-bla...ő 2,2 és 2,4-ben maximalizálja a nyomást.Én a jelenlegi értékekkel már öt éve hajtom a mozdonyt,semmi panasz,már karcoltam a lábtartó pöckét is,igaz extra minőségű aszfalton...de mégsem hagy teljesen nyugton a dolog.Szóval,érdekelne kinek mi az álláspontja,tapasztalata?
koszi.
Most tudom írni, mert nincs időm és közben hazavittem a gumikat a kerékre felrakva.
Típus amit vettem:
elölre pilot-ot normál méret
hátra sportec 180-as
Mindkettőn középen 3-mm-es rece.
28ezer volt szereléssel a kettő. Kereket én vettem ki.

Ali kár hogy nem tudtam beszélni veled gumi ügyben, jó lett volna... na majd legközelebb
... futok tovább, főnök hív. bye
Bezzeg ha neked is a régi lég olajos lenne akkor abba keskenyebb a feni!Nekünk is le kellene lehet cserélni a vasakat mert a suzukira minden gumit föl lehet rakni!
Nyugi van,a 180 tökéletes rá csak picit szélesebb íven fordul mint 170 -el de bombabiztosan! a 170 -s biztosabban marad a felező tájékán vagyis nagyobb kanyarsebességet lehet vele elérni anélkül hogy kitolna az árokba .A 190 az már sok mert bár föl lehet szerelni nagyon összehúzná a felni mert keskeny és jobban is öregedne tőle a gumi meg repedezne rajta arról nem is beszélve hogy használhatatlan lenne és nem biztonságos. pl egy busának a gyári felnije 1 collal szélesebb mint a ciberéjé arra a gyári 190 hejett föl lehet tenni a 180 ast és még jó is lesz(csak faszúl néz ki )viszont neked a nagyobb már nem jó sehogysem.Mondom ezt én 7 év gumiszerelői hátérrel.persze ha el kéne adni a 190 et akkor eladnám én is csak nem nektek na csákó
Szevasztok örülök hogy jól érzi magát itt mindenki!tegnap este nem hazudok tényleg benéztem ide az oldalra de cube rögtön levágta a dolgot! még mindég nincs netem csak hébe hóba így nem akarok belemászni a témákba mert ha nem tudok rá válaszolni időben akkor szétbasz az ideg! A héten már mindenképp rendezek internetet aztán aktivizálom magam újból ígérem!
nekem is 180/55 van fent simán elfér
Indy-t meg kellene kérdezni,hogy minek a karjai egyeznek meg az 1100-el,mert így rákeresve nincs.
Pont így fogunk kinézni mikinek öltözve.
Nekem is 190\50 van fent a gyári 180\55 helyett
És kb 1-1cm maradt oldalanként
Kb 2 éve semmi gond.
Na most akkor döntsd el,hogy megyünk vagy megyünk mikinek.Ez a kettő lehetőség van.
El kell férnie minden gond nélkül!
Nekem NGK DPR9EA-9 van benne már másodjára.Azt hiszem a manual is ezt hozza.
Remélem BŐVEN. Ahogy én mértem még marad 1-1 centi mindkét oldalt.... estére megtudom, hogy benéztem-e vagy sem. Mivel itt a fórumon valamikor azt mondták, hogy elfér nyugodt vagyok. A gumis srác szerint a 190-es is még belemegy.... háááát(?!?) (Inkább azt már nem próbálom ki.)
Szia!
Kíváncsi vagyok, hogy fér el a 180/55r17 méret?!
OK!
Gyertyák cseréje esedékes. Milyen gyertyát ajánlotok? Mi vált be?
Suzuki stiftböl még autó makett sem kéne
Oks raktam a csomagba tömitést is javaslom a felrakásnál picit kend meg tömitö pasztával mind a két felületet (dekni,motortörzs)
úgy tuti nem fog "gyöngyözni"
Kuplung kar miatt aggódtam
Hááá mi van ...megdupláztad a motorod értékét
De amúgy jó lett kíváncsi leszek mennyire hasznos?
Ki fogsz röhögni, de már nem tudom mi a fajtája, annyit keresgéltem és válogattam, még a távozásom előtt is. Fő szempont az volt, hogy kb 5000km még legyen benne, megfelelő recemélység a vizsgára, meg a méret. az hogy mennyire csúszik vagy sem, majd akkor lesz érdekes amikor újat tudok venni. Akkor lesz választék, a csórónak meg jó ami van.
Ott hagytam ahol vettem a gumit mert fel is teszik a felnire, szóval most meg sem tudom nézni. Estére remélem már a motoron lesz.
Milyen fajta guánót szereztél?A héten nekem is megjön amit boltoltam a vaterán.
vettem 2 gumit, jó használtat, jó olcsót, vizsgára legyen rece rajta elfogadható mélységben ... holnap viszem a kerekeket gumit rárakatni, régi alföldi betegségű szép kockásra koptatottat meg levetetni. (Mi munka vót benne!)
1 gonddal kevesebb. Hátul 180/55r17 méret lesz, ilyet kaptam csak. A 170-esekből nem volt elfogadható ár/minőség számomra.

Oldalspoilert csak tavasszal rakom fel, mert néha-néha babrálom a gépet, van még mit rajta.