Szia Muord!
Nem,nem az a gond,hogy nem tudom megoldani illetve nagy kínnal jár!
Azon volt a hangsúly,ki mikor szeretné birtokba venni!Itt ez volt a lényeg!
Üdv:Bea
bakker... erre nem gondoltam, hogy ugye valahogy el is kellene juttatni a találkozóra a pópókat és kevesen jönnek platós IFA-val. ... ha nem megoldható a motoros szállítás 15-20 póló(?), vagy nagy kínnal jár, megoldjuk máshogyan csak szólj!
BT!
Azt hiszem élni fogok felajánlásoddal!
Hálásan köszönöm! Legalább te és oldalbordád indulás előtt megkapjátok...Annyival kevesebb gyömöszölni valónk lesz...
Sziasztok!
Akkor begyömöszölöm a hátizsákba az összes pólót....
A talin megkapjátok! A számla számot,majd a későbbiekben tudatom...
Persze,ha mindenkinek így megfelel,bár még jó páran nem jeleztek,hogy ők mit szeretnének.....
Üdv az Uraknak!
Bea lennék!Már csak azért zavarnálak benneteket,hogy döntsétek el,mikor kezdjem legyártani pólóitokat! Én márciusra gondoltam.Most ugye jön a karácsony,meg a mozdonyok korszerűsítése... Ilyenkor jól jön minden fillér!
Ha nektek is jó,akkor majd márciusban tenném közzé a számlaszámot!Előtte még úgy is megkérlek benneteket még egyszer,hogy egyeztessünk darabszámot illetően...
Sziasztok jó hétvégét nektek!Meg jó "bütykölést"!
Szerintem is egy gyenge munka volt!
Örülök, hogy jók lesznek a fedelek!
Kíváncsi vagyok, hogy sikerül!
Ha jól , akkor engem is érdekelne, de nem ingyen!
Biztos sok munka lesz vele...
Megkaptam jók lesznek a takaró fedelek
a deknit elég szarul csinálták meg nem volt rendesen eltakaritva igy tiszta zárványos az egész ezért engedett öröm lesz belül lemarni azt a "bumszlit" de kedden adom vissza (postázom)
Szia cube75!
Ma meg is jött a termosztát! (Tegnap rendeltem meg!)
Csak 2775Ft volt, mert adtak egy kis kedvezményt!
Ránézésre olyan, mint amit a bontóban néztünk, de hogy mikor cserélem ki...azt nem tudom!
Minden át van fagyva, pedig még nincs is itt a tél!
basi, most néztem az új képeidet, már értem miért ragaszkodsz a kékhez , tuti a géped. Tényleg már csak a két kis takaródekni hiányzik és pöpec lesz a járgány.
Nem,nem az a gond,hogy nem tudom megoldani illetve nagy kínnal jár!
Azon volt a hangsúly,ki mikor szeretné birtokba venni!Itt ez volt a lényeg!