Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt mit ártott neked ez a szegény paripa,hogy így széjjel szedted?
... még színben is megy hozzá! Grat.!

A motoromról meg mintha hiányozna valami... egy emelőnek azért örültem volna... és nekem is hozzáfagyott a nyelvem a gola kulcshoz.
Mellékesen már most tisztán látszik a hátsó fékbetét cseréje is.
Nem bírtam magammal,és a nagy hideg ellenére lementem a garázsba,és felszögeltem az új karokat.Basi,úgy néz ki patent az rc36 kar a vasra.
Én mit szóljak,neked ott a szomszédba,jó lesz az mi leszünk a mikulás. Ma hívtam egy haverom, ő is jönne.
Háááát, nemtom. Nekem ilyenkor már fázik ám a pi**ám
Köszi!
Képet, ha tudtok tegyél màr fel!
Kivàncsi vagyok a folyamatra!
Köszi Tike. Na mennyünk 10-én vecsésre felvonúlni?
Ahhoz ,hogy úgy menjen mint a szuzuki,le kell húznom egy gyertyapipát. És akkor pont 3 hengeres lesz,mint a stift. Tudod a ti autótok wazee.
Ezeknek nem is kell jobban menni

... nem szétesikxerek ezek, hanem Hondák!
Töki... Ettől még nem fog jobban menni... (Nem lesz Suzuki)
Ma fel adtam a deknit
picit később fogom a takarókat ha tesóm megcsinálja elvileg ma viszem neki el
KÖSZÖNÖM
Nagyon kafa és stílusos! Akkor erre is majd rá kell folyatnom a szemem a talin. Lassan össze kell írnom mit akarok lecsekkolni a motorjaitokon.
Nagyon ott van!
A markolattól való távolságot lehet 6 fokozatban állítani.Sajna a gyári fékkar mindig visszaáll alaphelyzetbe.
Ezekkel a piros állítókkal rajtuk pontosan mit is tudsz állítani?
nem csak szép,de hasznos is.
WOW! Ezzel dögös lesz! .
Ma megjött hozzám a mikulás bácsi Ázsiából és ezt hozta:
Elsőrangú munka!
Referencia munkának is beillene!
Thanks ... és IGEN, szeretném a hegesztést.... IS, meg tavasz elején, még a cbr tali előtt megbeszéljük (kb március). Neked alkalmas időpontban elugranék hozzád a motorral. Megnéznéd a gépet és mondanál rá valamit. (pl,: első teló szimering csere esedékes, karbi-, szelephézag beállítás és még sorolhatnám, majd összeírom) Nem szeretném ingyen, annál így látatlanban is többre tartalak.

Most a gumibeszerzésen vagyok, meg a kormányvégeket szeretném lecserélni, mert ezek szerintem valami esztergált szarok, rozsdásodnak mint állat és dobják le a festéket (rondák). De ha nem lesz jobb lefestem őket (ezért kérdeztem a festéket) és mennek vissza.

Ma kicseréltem a gázkaromat a bontóban vásároltra. Levágtam méretre mert 7mm-el hosszabb volt mint ami nekem kellett, valamint azt vettem észre, hogy a külkerülete a bovden résznél kisebb mint a régié. Csodák csodája eddig úgy néz ki megszűnt, ill. csökkent a tempomat hatás. A gázkar könyebbé vált és magától is képes alaphelyzetbe állni. Félsiker, mert a kormányon lévő kapcsolóház elfordulása IDEGBETEGGÉ tesz. Erre valamit ki KELL találnom!
Basi:nagyon szép lett
Tike:Dec 10 Vecsési mikulásfelvonulás?Nem jössz?
ha kell hegeszteni szólj
Szia!
Csak most értem haza...
NAGYON SZÉP!
Nem is tudom/tudtam megmondani, hol volt összegányolva!
Köszönöm!
oki, oki... fogtam. Csak jeleztem (a magam sajátos tekert módján), hogy ha kell segítség szólj, megteszem ami tőlem telik.