A motoromról meg mintha hiányozna valami... egy emelőnek azért örültem volna... és nekem is hozzáfagyott a nyelvem a gola kulcshoz.
Mellékesen már most tisztán látszik a hátsó fékbetét cseréje is.
Thanks ... és IGEN, szeretném a hegesztést.... IS, meg tavasz elején, még a cbr tali előtt megbeszéljük (kb március). Neked alkalmas időpontban elugranék hozzád a motorral. Megnéznéd a gépet és mondanál rá valamit. (pl,: első teló szimering csere esedékes, karbi-, szelephézag beállítás és még sorolhatnám, majd összeírom) Nem szeretném ingyen, annál így látatlanban is többre tartalak.
Most a gumibeszerzésen vagyok, meg a kormányvégeket szeretném lecserélni, mert ezek szerintem valami esztergált szarok, rozsdásodnak mint állat és dobják le a festéket (rondák). De ha nem lesz jobb lefestem őket (ezért kérdeztem a festéket) és mennek vissza.
Ma kicseréltem a gázkaromat a bontóban vásároltra. Levágtam méretre mert 7mm-el hosszabb volt mint ami nekem kellett, valamint azt vettem észre, hogy a külkerülete a bovden résznél kisebb mint a régié. Csodák csodája eddig úgy néz ki megszűnt, ill. csökkent a tempomat hatás. A gázkar könyebbé vált és magától is képes alaphelyzetbe állni. Félsiker, mert a kormányon lévő kapcsolóház elfordulása IDEGBETEGGÉ tesz. Erre valamit ki KELL találnom!
A motoromról meg mintha hiányozna valami... egy emelőnek azért örültem volna... és nekem is hozzáfagyott a nyelvem a gola kulcshoz.
Mellékesen már most tisztán látszik a hátsó fékbetét cseréje is.
Képet, ha tudtok tegyél màr fel!
Kivàncsi vagyok a folyamatra!
... nem szétesikxerek ezek, hanem Hondák!
picit később fogom a takarókat ha tesóm megcsinálja elvileg ma viszem neki el
KÖSZÖNÖM
Most a gumibeszerzésen vagyok, meg a kormányvégeket szeretném lecserélni, mert ezek szerintem valami esztergált szarok, rozsdásodnak mint állat és dobják le a festéket (rondák). De ha nem lesz jobb lefestem őket (ezért kérdeztem a festéket) és mennek vissza.
Ma kicseréltem a gázkaromat a bontóban vásároltra. Levágtam méretre mert 7mm-el hosszabb volt mint ami nekem kellett, valamint azt vettem észre, hogy a külkerülete a bovden résznél kisebb mint a régié. Csodák csodája eddig úgy néz ki megszűnt, ill. csökkent a tempomat hatás. A gázkar könyebbé vált és magától is képes alaphelyzetbe állni. Félsiker, mert a kormányon lévő kapcsolóház elfordulása IDEGBETEGGÉ tesz. Erre valamit ki KELL találnom!
Tike:Dec 10 Vecsési mikulásfelvonulás?Nem jössz?
Csak most értem haza...
NAGYON SZÉP!
Nem is tudom/tudtam megmondani, hol volt összegányolva!
Köszönöm!