a képen látható bukósisak SHOEI MULTITECH 59l 60 as méretű de annál kicsit nagyobb---gyünyürű állapotban eladó 30 000ft ért a bolti ára 110 000! érdeklődni lehet-30 973 0869
vagy classic77@freemail.hu
kihajtható-behajtható-amit csak kívánsz.....postai úton is--
Nekem szinte csak a kék ülésem nem jön be a motoromon!Dehát,ízlések eltérnek...gondolkodtam is rajta hogy áthúzatom,meg ha már lúd,legyen kövér és zselét is rakatok bele,a Tommotnál,de 40ezer Ft-nál kezdődik az ár,szóval...egyenlőre ez is halasztva,marad a kék.
Szia!
Ez is jól néz ki, de ezt már én nem tudnám megcsinálni!
Ehhez már profi emberke, meg felszerelés kellene!
Egyelőre csak a menetes furatot néztem, hogy az enyémben is használható-e, ez ok! Laposvasat kell keresnem, vagy vennem.
Meg azt szerettem volna kérdezni, hogy sztenderre rakásnál nem zavar?
Nincs olyan képed amikor fent vannak? Valóban nem lenne rossz, ha külön-kölön lenne a hátsó rész meg a két oldalsó, nem pedig egyben egy nagy ronda vaskereten.
Egy olyan tartót szeretnék csinál(tatni) a télen aminek van oldaltáska tartója is, a felfogatás megoldása az érdekes számomra, itt látszik egyfajta megoldás. Jó hogy feltetted a képet, köszi.
Nekem az Nsr-re valami 3000 pénz az éves biztosítás,bár eddig a Cbr is 10 alatt volt.Tiszta vicc,hogy 2001 óta vagyok B10-ben, és a szőke picsák(tisztelet a kivételnek) által okozott kárból nekem is ki kell venni a részem. Legalább ezt a málnát adnák a tűzoltoknak vagy a mentősöknek,de sajnos nem,na ez a fájó.
vagy classic77@freemail.hu
kihajtható-behajtható-amit csak kívánsz.....postai úton is--