Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a képen látható bukósisak SHOEI MULTITECH 59l 60 as méretű de annál kicsit nagyobb---gyünyürű állapotban eladó 30 000ft ért a bolti ára 110 000! érdeklődni lehet-30 973 0869
vagy classic77@freemail.hu
kihajtható-behajtható-amit csak kívánsz.....postai úton is--
Igen!
Nekem szinte csak a kék ülésem nem jön be a motoromon!Dehát,ízlések eltérnek...gondolkodtam is rajta hogy áthúzatom,meg ha már lúd,legyen kövér és zselét is rakatok bele,a Tommotnál,de 40ezer Ft-nál kezdődik az ár,szóval...egyenlőre ez is halasztva,marad a kék.
Amit basi bekarikázott,ott szoktam én is!Ugye milyen jól bejelöltem?
nekem spec jobban tetszik a kék ülés
Megoldható probléma másnem át lesz alakitva a minta
de szerintem ugyanaz
Mekkora jó ötlet így színre húzottan az ülés rajta nem? Mindenkinek akinek 2 vagy több színű a motorja melegen ajánlott.

Nam majd jön a dögmeleg hétvége és kipróbálom milyen ott emelni.
Én ezt szoktam fogni
Szolnok detto.

Szerintem a hátsó lábtartó melletti (képen jobbra és fel) vasat foghatja meg.
Részemről az alumíniumnak nyúlok alá oldalt.
A képen bekarikáztam.
Erre gondoltál?
ööö...majd igyekszem megjelölni...izé...nem vagyok valami számítógép guru..
Ilyen idő van Hatvanban!

Hol fogod meg pontosan?
"lábtartónál lévő vasat emelem"
Jelöld már be légyszi egy képen!
Köszi!
Szia Basi22!
Szétszedtem, becsomagoltam, legkésőbb hétfőre mondták, hogy megérkezik!

Nem zavar,legalábbis engem nem,én a lábtartónál lévő vasat emelem miközben a lábammal nyomom lefele a sztendert,a kapaszkodóhoz hozzá sem nyúlok.
Szia!
Ez is jól néz ki, de ezt már én nem tudnám megcsinálni!
Ehhez már profi emberke, meg felszerelés kellene!

Egyelőre csak a menetes furatot néztem, hogy az enyémben is használható-e, ez ok! Laposvasat kell keresnem, vagy vennem.
Meg azt szerettem volna kérdezni, hogy sztenderre rakásnál nem zavar?
Köszönöm! Ezen is látszik valamelyest, de ha lefotózod akkor az nagyon klassz lenne. Főleg a felfogatásokat, ha lehet.
Talán itt látszik vmi, közelebbi nincs:-( Vmelyik nap lefotózom majd.

link
Nincs olyan képed amikor fent vannak? Valóban nem lenne rossz, ha külön-kölön lenne a hátsó rész meg a két oldalsó, nem pedig egyben egy nagy ronda vaskereten.
Üdv!

Nekem az oldalsó tartók a két csomagrögz. kampó helyére + a lábtartóhoz csatlakoznak.
Egy olyan tartót szeretnék csinál(tatni) a télen aminek van oldaltáska tartója is, a felfogatás megoldása az érdekes számomra, itt látszik egyfajta megoldás. Jó hogy feltetted a képet, köszi.
Hogy halad a csomagtartóprogram?Találtam egy képet egy másik megoldásról,bár szerintem az enyém diszkrétebb meg szebb is...
Csizma ügyben most 15%-os leárazás van a moto.hu-n.
Nekem az Nsr-re valami 3000 pénz az éves biztosítás,bár eddig a Cbr is 10 alatt volt.Tiszta vicc,hogy 2001 óta vagyok B10-ben, és a szőke picsák(tisztelet a kivételnek) által okozott kárból nekem is ki kell venni a részem. Legalább ezt a málnát adnák a tűzoltoknak vagy a mentősöknek,de sajnos nem,na ez a fájó.
Jó tudni, hogy kell rá biztosítás... valóban lemaradtam. Néha már nagyon öregnek érzem magam. Elfut mellettem a világ és észre sem veszem.