Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi Mindenkinek, de most már húzok aludni, vagy csak vízszintbe helyezem magam!
Jóccakát!
Még az se biztos, hogy tudod mintának használni az oldal borításokat..., azért remélem igen!
igen kb 5 perc amúgy megcsinálom ingyééééé vagy egy kicsit olcsóbban
Ezek szerint kb.: 5 perc az egész!?
A tömítéssel kapcsolatban, ha van lehetőséged új tömítést csinálni a dekni után, akkor inkább Neked fizetném ki, mint a boltnak, mert az vagy jó, vagy nem!
a nap bármely napszakában elérhető vagyok (céges)
a középsö csavart kiveszed ott tudod beállitani a főtengelyt jelre ha vezérlést állitasz+ jeladók vannak mögötte
amúgy van olaj csak ha jár a motor, akkor,(mert ott "fossa" ki azt az olajat ami keni a nyugvó csapágyat)+pici kifolyik ha leszeded(max 0.5 dl)
Holnap délelőtt elérhető vagy telefonon?
(10 után)
Szerencsére csak ennyi a fix költsége évenként!
Szia!
Természetesen az sms-t megkaptam!
Azt hittem a dekni mögött olaj van!?
És a középső csavar?
ja középső csavar is marad
A kötelező a segédmotorra is kötelező :-)
Olaj marad
Dekni tartó leszed (10es kulcs)
dekni leszed(8 as kulcs)
ha sérül a tömités nem gond,tömirö pasztával vissza tudod rakni
vagy csinálok új tömitést neked dekni után
nem kell elpucolnod majd én megcsinálom hegesztés előtt legalább jól látni hol enged
50cc-re biztosítás? Lemaradtam valamiről?
Holnap szeretném a gyújtásfedelet leszedni, de természetesen még nem szedtem le, ezért ha röviden leírnátok, hogy TI hogy csinálnátok az nem lenne baj!
Az én rövid elképzelésem:
- olaj leenged,
- körbe sok csavar ki,
- óvatosan leszedem a tömítéssel,
- tisztítás Brigéciol-val
A középső csavarral mit csináljak?
Hali!
Én most a KÖBE-nél kötöttem, éves díja 8030Ft, ebben benne van egy kb.:1300 Ft-os tagsági díj is.
A másik motornak (Romet 50ccm) 2616Ft a K&H-nál!
Jók (voltak) ezek a motorok, egy újat ebből de elfogadnék!
Nekem idén volt 2880ft negyed évre az A.0 Jövőre meg nem tudom mennyi lesz
bár nagyon nem is érdekel mert 100%osan elégedett vagyok a mozonnyal
mikor megvettem (nagyon olcsón) úgy voltam vele ha idén bizonyit megmarad,ha nem ,megy a háztól gurultam vele5000km-t és MEGMARAD(remélem örökre)ennél jobbat nem tudnák most elképzelni magamnak
nézegetem az új motorokat(nem vásárlási célból)és hát ,hogyismondjam:olyan Pókemon figurák nem nagyon tetszenek
Maradi lennék lehet de nem zavar,nem lehetünk egyformák a világban Tetszik a mozdony és KÉSZ
Persze ezeket nem panaszkodásképpen írom,örülök annak amim van,és megelégedettséggel tölt el minden egyes motoron töltött kilóméter!Mondjuk ha kanyarokkal van megspékelve... mmmmm!Visszavált-kis fék-ráborít-kigyorsít,újra és újra... Jaj,kezd eluralkodni rajtam a motor-elvonási tünet!Segítség,tavaszt akarok,de azonnal!
Na,ebben tuti hogy az enyém a negatív rekord ,én ugyanis a műszakival(nállunk évente kötelező)biztosítással,meg ilyen-olyan adóval eggyütt évi 24000 dinárt plehhelek,ami átszámítva kb240 euró...mindezt egy 20 éves motorért(ráadásul kis khmm..."átírással" mindössze 80 lóerő szerepel a forgalmiban )a fizetésem meg hajajj!Szóval szerintem felháborító,dehát nállunk ez van sajnos...ehhez képest a 9000 Ft aprópénz,vagyis minden relativ ugyebár merthogy én legalább fenn tudom(úgy-ahogy)tartani a gépet!
A tali persze hogy jó volt, kíváncsi vagyok a többiekre is milyen fazonok. Az eddigi felhozatallal elégedett vagyok.
Hosszú szar hetem volt-lesz, most tudtam csak leülni én is a géphez elolvasni miket írtatok. A motoromhoz hozzá sem tudok szagolni, max hétvégén.

Jut eszembe: ki hol kötött biztosítást és hogyé adták? Csak hogy beszélgetést indukáljak, ez úgy is aktuális téma.
Az enyém k&h-s lett 9132.- éves díjjal. +a baleseti önkéntes adózás.
No ennek örülök,már hogy jól érezted magad. Én meg várom a mikulás bácsit,hogy hozza már a fék+kuplung karomat.
Telefonon mindig elérhető vagyok, úgyhogy bármikor...
Na-na!
A tali igenis JÓ volt!
Csak hát én is nemrég értem haza, most vacsiztam, fáradt is vagyok, holnap ugyan ez lesz...
"Gyűjtöm" a tennivalókat a szabadnapra: hosszú a lista...
Szia!
Ok, várom!
Szerencsére eddig nem tudok másról, amit hegeszteni kellene
Pontosabban a doboztartót fogom megcsinálni Kestejan mintájára!