ezt találtam:motoros jogsi
Idézem :"Így van, ahogy az előző írta. Amikor az első nemzetközi kategóriát megszerezted (lehet A1, vagy lehet B is), onnan kezdődik a 2 év. Utána ha nagyobb motorra vizsgázol, nem kezdődik újra a 2 év kezdő vezetői engedély minősítés.
Pl. amikor én A1-re vizsgáztam, nekem már volt 2 éve B jogsim. Ilyen esetben egyből lehet utassal menni. (Egyébként abban az időben még nem volt ilyen szabály, hogy 2 évig motoron nem vihetsz utast vagy autóval nem húzhatsz utánfutót.)"
Ezek szerint én vihetek utast?!
Megkérek mindenkit, hogy kérdezzen már körbe, hogy ha 20 éve van B-s jogsim, és az idén letettem az A korlátlant, akkor vihetek-e magammal a motoron utast?
Nekem azt mondták a nyáron, hogy két évig nem, utána automatikusan.
Köszönöm!
- Cube, légy szíves, ha lesz egy kis időd, akkor a termosztátot nézd már meg! Köszi!
- Szeretnék rendelni a bal oldali blokk véghez tömítést, de nem tudom milyen néven rendeljem meg!
Lehet, hogy jövőhéten (vagy azután, v. február) leszedem és elviszem meghegesztetni, de mindenképp kell a tömítés, aki tudja ne tartsa magában!
Köszönöm!
Atissk, Cube75: Köszi!
Muord: A minimum profilmélység tudtommal 1,6 mm, ha a kerék kerülete nem haladja meg a 0,75 m-t. Jó lett a kép! Először gondolkodtam rajta, hogy, hogyan lett összehozva, aztán leesett.
Tike: A markolatot Én kérdeztem, ez egész jól néz ki!
Idézem :"Így van, ahogy az előző írta. Amikor az első nemzetközi kategóriát megszerezted (lehet A1, vagy lehet B is), onnan kezdődik a 2 év. Utána ha nagyobb motorra vizsgázol, nem kezdődik újra a 2 év kezdő vezetői engedély minősítés.
Pl. amikor én A1-re vizsgáztam, nekem már volt 2 éve B jogsim. Ilyen esetben egyből lehet utassal menni. (Egyébként abban az időben még nem volt ilyen szabály, hogy 2 évig motoron nem vihetsz utast vagy autóval nem húzhatsz utánfutót.)"
Ezek szerint én vihetek utast?!