Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt találtam:motoros jogsi
Idézem :"Így van, ahogy az előző írta. Amikor az első nemzetközi kategóriát megszerezted (lehet A1, vagy lehet B is), onnan kezdődik a 2 év. Utána ha nagyobb motorra vizsgázol, nem kezdődik újra a 2 év kezdő vezetői engedély minősítés.
Pl. amikor én A1-re vizsgáztam, nekem már volt 2 éve B jogsim. Ilyen esetben egyből lehet utassal menni. (Egyébként abban az időben még nem volt ilyen szabály, hogy 2 évig motoron nem vihetsz utast vagy autóval nem húzhatsz utánfutót.)"
Ezek szerint én vihetek utast?!
Megkérek mindenkit, hogy kérdezzen már körbe, hogy ha 20 éve van B-s jogsim, és az idén letettem az A korlátlant, akkor vihetek-e magammal a motoron utast?
Nekem azt mondták a nyáron, hogy két évig nem, utána automatikusan.
Köszönöm!
Igazán nincs mint.Örülök,ha tudtam segíteni.
OK!
Sikerült!
Jövőhéten, csütörtökön elmegyek az Unix-ba és megpróbálom megrendelni!
Köszönöm!
nézd meg az unix számmal: UnixNr®:
979898

Gyújtásfedél tömités - megvan, de
a unixauto link hibával leáll.
Az lett volna a termosztát?
- Cube, légy szíves, ha lesz egy kis időd, akkor a termosztátot nézd már meg! Köszi!
- Szeretnék rendelni a bal oldali blokk véghez tömítést, de nem tudom milyen néven rendeljem meg!
Lehet, hogy jövőhéten (vagy azután, v. február) leszedem és elviszem meghegesztetni, de mindenképp kell a tömítés, aki tudja ne tartsa magában!
Köszönöm!
"A minimum profilmélység tudtommal 1,6 mm, ha a kerék kerülete nem haladja meg a 0,75 m-t."
köszi!
Ó, hát aki ilyen extrákkal rendelkezik...
Mondjuk az enyém meg egy kis kondigép. Edzi a jobb alkarom.
Nekem is tetszik a markolat,csak megszünne a tempomatom
Min 1.6 - max
Atissk, Cube75: Köszi!
Muord: A minimum profilmélység tudtommal 1,6 mm, ha a kerék kerülete nem haladja meg a 0,75 m-t. Jó lett a kép! Először gondolkodtam rajta, hogy, hogyan lett összehozva, aztán leesett.
Tike: A markolatot Én kérdeztem, ez egész jól néz ki!

Nah most aztán írtam mindenkinek..
Csak nem Nektek van közös garázsotok?
Hogy is volt jobbra Honda, balra Suzuki....
Nem tökéletes persze, látszik, hogy összecsaptam 15perc alatt laptopon.... na de most már lehet gondolkodni vajon ki fotózott.
ez jó benyögés volt, szerencse, hogy cube elmesélte a garázst és benne a motorokat a bontó-partyn, így a hátteret ismerve jót röhögtem.
De lehet félreértettem,és végre vettél MOTORT.De el ne add már ,inkább a szuzukit.
Namennyéinnenrohaggyámeg eladom a géjesikszert a niggereknek
Srácok nekem van bontásra egy CBR1000F-em
Szép állapotba van..Itt áll a garázsban
mennyi a minimum bordázatmélység vizsgán? 1,6mm? 2,6mm már nem emlékszem.
...és mennyivel jön ki egy új gumi? 4-3,6mm?
bátorkodtam egy IGAZI "igazi" közös képet:
Vki kérdezte a markolatot.....

Katt ide
Gumi ügyben
link
Mint mondtam az a gáz,hogy amit akcióban árulnak,azt én sem kapom olcsóbban.Általában az alacsonyabb árkategoriájú gumit akciozzák.