A hűtőrácsot, meg a gumikat amik fel voltak polcolva meg sem mertem kérdezni, nem biztos hogy kibírtam volna pókerarccal az összeget. Amúgy nem sok mindene volt 1000f-hez.
Egyébként elkezdtem a gumikat nézegetni megint, lóvé elméletileg megvan (mivel nem tudtam elkölteni a bontóban), így nekiugrok a hirdetéseknek. Kékhold vagy használt gumi, még nem tudom.
Őszintén szólva a bontó le van tojva!
A társaság a lényeg!
Gondolom Mindenkit azzal fogadtak otthon, hogy
"Hol voltál ilyen sokáig?"
Sajnálom én is, hogy nem voltál ott!
Remélem a jövőben is megyünk "BONTÓBA"!
Sajnálom a T, Társaságot
ja valakinek kell valami szóljon hátha tudok segiteni BONTÓ ügyben (árak)
Simán lemásoltatom tesómmal (Ö a guru ebben "basi2")
általában üvegszál gyanta de vannak kivételek PL: szénszál, Karbon, nagy mágus ebben szerintem ha kell sok akkor megcsinálja anyag árban + egy pici szivás ÁR, CSAK nekünk
Sziasztok!
10 perce értem haza, semmi gond nem volt, csak amit mondtam:
anyukámnak sikerült venni "jancsi" kályhát a Tescoban 24990-ért, (Auchanban 30000 volt), vettem csöveket is, meg hát be is üzemeltem !
Sajnálatos módon a bontó lehangoló volt!
Termosztát 8000Ft, baloldali blokk 8000, bele csavar 2-3000. rajta lévő lemez 2000Ft!
Nekem ez drága!
Ritka mert mindenki azt töri, ezért drága gondolom a bontóban is. Milyen módszerrel csináltatnál másikat? (nekem sincs sajnos csak érdekelne, öntés?, cnc?, üvegszálas műgyanta?..., ééés nincs több ötletem )
Basi: 60-at vittem de egy vicc volt az egész.
Gyakorlatilag csak én költöttem 2500Ft-ot. Azt is csak azért, hogy ne jöjjek el üres kézzel. Amit vettem az sem passzol a motoromhoz. Gázkar hosszabb, kormánydugó meg nagyobb, nem megy bele a lyukba.
Amiért mégis megérte elverni benzinnel, sütivel, használhatatlan alkatrészekkel együtt kb 10.000-t az a társaság.
Jónak ígérkezik a cbr találkozó tavasszal.
Egyébként elkezdtem a gumikat nézegetni megint, lóvé elméletileg megvan (mivel nem tudtam elkölteni a bontóban), így nekiugrok a hirdetéseknek. Kékhold vagy használt gumi, még nem tudom.
Jut eszembe mi is annak az oldalnak a neve, amit mondtál? Blue...?
A társaság a lényeg!
Gondolom Mindenkit azzal fogadtak otthon, hogy
"Hol voltál ilyen sokáig?"
Sajnálom én is, hogy nem voltál ott!
Remélem a jövőben is megyünk "BONTÓBA"!
ja valakinek kell valami szóljon hátha tudok segiteni BONTÓ ügyben (árak)
Simán lemásoltatom tesómmal (Ö a guru ebben "basi2")
általában üvegszál gyanta de vannak kivételek PL: szénszál, Karbon, nagy mágus ebben szerintem ha kell sok akkor megcsinálja anyag árban + egy pici szivás ÁR, CSAK nekünk
A fényképek természetesen a galériámban megtalálhatóak.
10 perce értem haza, semmi gond nem volt, csak amit mondtam:
anyukámnak sikerült venni "jancsi" kályhát a Tescoban 24990-ért, (Auchanban 30000 volt), vettem csöveket is, meg hát be is üzemeltem !
Sajnálatos módon a bontó lehangoló volt!
Termosztát 8000Ft, baloldali blokk 8000, bele csavar 2-3000. rajta lévő lemez 2000Ft!
Nekem ez drága!
Gyakorlatilag csak én költöttem 2500Ft-ot. Azt is csak azért, hogy ne jöjjek el üres kézzel. Amit vettem az sem passzol a motoromhoz. Gázkar hosszabb, kormánydugó meg nagyobb, nem megy bele a lyukba.
Amiért mégis megérte elverni benzinnel, sütivel, használhatatlan alkatrészekkel együtt kb 10.000-t az a társaság.
Jónak ígérkezik a cbr találkozó tavasszal.
Én azon gondolkodtam, hogy csináltatok alu-ból vmi hasonlót.
Te miből csinálnád?