Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Festés nem sérül meg !
erről lenne szó
Nem akarok senkit sem el szomoritani,de ha valaki talál(vagy felesleges neki egy kis időre) block takarót ,ami a főtengely végénél van (kis kerek idom) mind a két oldalit! akkor kölcsön adhatná mert lemásolnám(tatnám) mert nekem nincs, és nem is lehet kapni,ill ha van is akkor, horror áron van !
amiket le irtál "alsóhangon"50000huf
'91-ben gördült(mit gördült,dübörgött )le a futószallagról!
Egen,sejtettem hogy plexi nemigen lesz ,de hát majdcsak javulnak a dolgok és veszek ujat!Azért köszi hogy megkérdezted!
ok.
Pesti út, Ócsai út kereszteződésében a műholdtérkép azt mutatja van valami nagyobb parkoló. Azt célozd meg, ott leszek vagy a környéken ha tele van!
Térképen jelölve: (kék autócskával)
http://maps.google.hu/maps/ms?...
(fehér mitsubishi coltot keress)
Szia Muord!
Mikor jössz be Üllőre a pesti úton, elsőnek a Főtéren nézzél szét parkoló után, mert úgyis a pesti úton megyünk tovább!
Hátha lesz!
Majd arra megyünk, lehet egy kicsit késni fogunk....
A telefonban "elzárkózott" attól, hogy szombaton kinyisson...
Még annyit,hogy a Tanácsház utcai bontó is valószínű menni fog:) Most beszéltem az egyik haverral,aki jóban van a bontós sráccal.Reggel kiderül fogad-e minket.
Ha jól emlékszem itt van, de ne szidjatok ha nem :-)

link

A telefont csak akkor kapcsolja be sztem, ha nyitva van.
"a hívott szám pillanatnyilag nem kapcsolható"
Ennyit találtam róla:
Vecsési motorbontó - Vecsés - 20-974-5559, 20-357-4160

címet nem.
Most beszéltem a pasival, leadtam, hogy miket szeretnénk megnézni, kb.:10-re mondtam az érkezésünket
Akkor holnap reggel tike-nél találkozunk 9 körül!
A vecsési bontó címét nem tudod esetleg, vagy hogy merre van, mert Mourd-al arra megyünk, megnézhetnénk odafele, hogy nyitva lesz-e?!
nekem ok , csak összejön valami a végére.
No urak,legális verda beszerezve! Reggel 8.00 felveszem Bt-t Pomázon.Atissk összeszedi Muord-ot(valahol), és 9-kor tali Tike-nál.Jó így?
Nekem pl. a blokknak kellene a (generátor, gyújtás fedél?) a külső, idomnál látható fedele, az a fekete kör, amit 3 csavar fog fel, főleg a bal oldali.
Hali!

A telszám ott az adatlapomon!
Akkor 9 körül várlak benneteket. A vecsési bontót is megnézhetjük, vmikor régen voltam már ott, nincs messze.
Atissk:
Reggel én is belépek és megnézem van-e valami változás, kb 7-kor indulok itthonról. GPS lesz nálam (kb 2-3 éves térképpel)
Listám van, nem tudom mit érdemes neki ebből leadni, mert attól függ mit hozok el, hogy milyen árban van. Ráadásul a nevét sem tudom az alkatrésznek, csak körbeírni.

Érdekelne egy ép első lámpára ami rendesen állítható, mert semmit nem látok éjszaka, a csillagokat világítom a mostanival. (árfüggő)
pár apróság "bagóért" :
- gázkar műanyag része ami nekem el lett vágva
- biztosíték doboz tető, nekem nincs és ez engem zavar
- műanyag "kupakok" a teló és a kormány végére középre
- bal oldali kis fedőlap a blokkon ami nincs lesarkazva (neve passz)
- fékhez csavarok amik szét vannak kopva, viszek egy mintát
- akármilyen négyzetes hosszúkás hátsó prizma ! Nehogy vizsgán megint megszóljanak érte.
- egy honda jel középre a műszerfal alá, elhagytam

- pár olyan dolog amin gondolkodom még: pl kipufogók, spoilerek, 93-as hátsó farok lámpával ha illeszkedik a többi spoileremhez, sc24-es blokk , ép légszűrő doboz, hűtőhöz bogártörő, ép műszerfal és visszajelzők, bal oldali kormányöntvény... stb meg amit még esetleg meglátok (már ha nem pultos jellegű a kiszolgálás)

mind mind árfüggő és elsősorban érdeklődni, szétnézni megyek, felmérni a lehetőségeket. Persze jó lenne valamit haza is hozni.
A blokk belsejéből egyenlőre nekem tuti nem kell semmi.
Srácok!
Érdekel még valakit a bontós téma holnap?
Eddig ez van:
Mourd-ot felveszem Üllőn és onnan együtt megyünk tovább:
1.,Tike-hez, várható érkezés 9:00, onnan én mindenkit (velem együtt 5fő) elviszek Alsónémedibe, majd vissza
2.,Mourd + én elmegyünk Alsónémedibe és elmeséljük, hogy mit láttunk
Ehhez az kellene, hogy egy körülbelüli listát összeállítsak kinek mi kell, 20:00-kor felhívom a pasit, hogy holnapra ezeket mindenképp nézze meg!
Tike, ha Nálad találkozunk, akkor légy szíves egy tel. számot adni!
Köszi!

Ui.: lista jöhet éjszaka is, hogy mit kérdezzünk meg, mert reggel belépek a fórumba még indulás előtt!
Milyen évjáratú a mocid?
Kestejan!
Sajnos Neked rossz híreim vannak, mert túra-plexi nagyon ritkán fordul meg egy bontóban - azt mondták!
Milyen érdekes: én is a számítógépeknél vagyok otthon...
"bontó ügyben szerintem csak egy BONTÓS lehet tapasztalt", mi többiek csak próbálkozunk!
Azért van egy siker is!
Ezt a bontóst elértem:
Tóth Zoltán - Bontott Japán motorkerékpárok széles választékban.- 20/317-12-62; Budapest, Alsónémedi,- listát előre összeírni, szombaton is van, általában 8-20-ig elérhető!
Valaki hallott esetleg róla valamit?
Beszéltem vele, azt mondta, hogy szedjük össze mi kell és megpróbálja holnapra összekészíteni, ha van!