atissk: teljesen rád bízom magam, az indulási parancsot add ki ha találsz bontót amit meglátogathatunk. Totál tapasztalatlan vagyok bontó ügyben és sajnos a szervezéshez is tök hülye vagyok.
(de ha adsz egy számítógépet azt rendbe tudom rakni)
Ha nem jönne össze, legfeljebb elugrok hozzád látogatóba megnézni a gépedet (abból is tanul az ember)... Persze csak ha nem zavarok.
Vannak problémák!
Felhívtam ezt a bontót: XXI.ker Tanácsház.u.81,
csak hétköznap nyit ki, de nagyon rendes volt, mert azt mondta, hogy ha kell bármi e-mail-en írjuk meg, lefényképezi és árral együtt visszaír!
japanmotor@citromail.hu -- a címe.
A másik: Habi&Habi (XXI. Védgát út 43.) a neten feltüntetett telefonon előfizető nem kapcsolható !
Illetve, kérdeztem a másik bontóstól, hogy mit tud a Habiról ő azt mondta, hogy kb.:4-6 éve bezárták!
Hoppá!
Na most hova menjünk?
Ui.:csak olyan "címet" fogadok el, ami szerepel a térképen is!
Végül is az enyémen is "sport"dobok vannak(nem túl hangosak szerintem ),mert a gyári dobok meghaltak,de nekem feltétel volt hogy kétoldali kipufogó legyen a mozdonyon(így szeretem,ezt szoktam meg),így két dobot kellett keresnem....persze ez kétszerannyi pénz is sajnos,de sikerült haszáltan találni!
Üllő szerintem megfelel, talán ott a vasútállomás? Abból csak egy van remélhetőleg nem kerüljük el egymást, meg ott bízok benne le tudom tenni a kocsit. Azt mondják a hírekben tele van autóval Bp. vonzáskörzete. Egy kb időpontot tudsz mondani mikorra legyek ott?
Azt hittem a hangja miatt!
Nekem sport kipufogó van rajta, ami mindenkinek nagyon tetszik, de nekem egy kicsit hangos - még!
Nagyon várom már a találkozást, hogy tudjam milyen az eredeti, mert nekem igazából a dupla kipufogó jobban tetszik !
Mert még előtte nem szedtem szét... ...meg azért főleg mert azt hittem nincs benne üveggyapot...úgy hallottam azt idővel kilövöldözi a motor,gondoltam megtömöm!Hát ez felesleges volt mint az látszik
Igazság szerint elég nehezen tudom összehozni a szabad szombatokat a műszakbeosztásom miatt!
Ennek is az az ára, hogy 4 helyett 6 éjszakát kellett menjek.
Ma reggel hazajöttem és muszáj vagyok lepihenni, mert különben "kóma" vagyok.
Szombat pihi és vasárnap kezdem a nappalt (12 órában)...
Én mindenképp megyek és mind a kettő bontót szeretném megnézni, mert közel vannak egymáshoz!
Én ezt az útvonalat terveztem be magamnak:Hatvan-Gödöllő-Kerepes-M0-4-es út-Üllői út...
Üllő szerintem nem tartozik Pesthez, esetleg ott átülhetnél hozzám, ha addig el tudsz jönni!
Milyen lehetőségeid vannak?
atissk: az jó lenne. Engem hol tudnál és mikor felszedni? ... szinte minden megoldás érdekel, mert nagyon vártam a szombatot, nem szívesen mondanám le.
Sziasztok!
Csak gyorsan belepörgettem a hozzászólásokba - nemrég keltem, kajáltam...
A legfontosabb: az én autómmal öten mehetünk bárhova, bármikor!
Fel tudok venni mindenkit...
Most el kell menjek, de kb..:1 óra és itt leszek !
Nekem tetszik a fehér háttér mert jól kiemeli a szöveget ,szerintem így feltűnőbb,viszont ha nem így lesz az is jó mert nélküle meg agresszívabb.Tetszik mindkét verzió az a lényeg viszont a hátáról picit hiányolok egy 1000 f feliratot de sebaj! Nagyon köszönöm előre is.
A pánik annyiból pánik csak, hogy ha a rend őre szombaton ott sasol a Budapest táblánál akkor egy 100, de legyen csak 50 ezres büntivel nyugodtan elfelejthetem a jövő nyári motorozásomat. (+ a karácsonyt)
5.30-kor meg nem mernék tikéhez bekopogni, mert vagy ő nagy, vagy a cbr-je nagyon kicsi a képen. ... és tartok tőle 10 előtt teljesen jogosan ki lennék hajítva.
Tike zsííír:)) 5.30AM nálad. Látom kitört a pánik,de nem van gáz.Muord,te Tike-ig be tudsz jönni a 4-en.Bt-ért megyek Pomázra.Atissk,ha gázos a verda a Nulláson végig tudsz jönni,ott lehet bátran! Na ennyi,ügy megoldva
(de ha adsz egy számítógépet azt rendbe tudom rakni)
Ha nem jönne össze, legfeljebb elugrok hozzád látogatóba megnézni a gépedet (abból is tanul az ember)... Persze csak ha nem zavarok.