Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a rézangyalát.. akkor ez így érdekes.
Elméletileg BP közigazgatási területének határán kellene lerakni a kocsit. Az hol lehet? mert (nem akarok más nevében beszélni, szervezkedi, csak egy ötlet) oda el lehetne menni érted, ha valahogyan megoldható..
Szintén piros matricás vagyok :-(
Hogy az a #@{&/*×!... Még jó, hogy szóltál, az enyémen is piros a matrica. (Anyáméké meg fekete, szal azt sem nyúlhatom le.)
Akkor most mi a tököm legyen? Halasszuk el a bontót, míg eltörlik a korlátozást?
atissk, bt, cube, tike mit gondoltok?
Szia Bea vagyok!
Én csak az alapot terveztem meg! Ha szeretnél mééég feliratot(ami szerintem már sok lenne) akkor bocsi,de azt már neked kellene kivitelezni!
De örülök,ha tetszik a póló!Megmondom őszintén,de csak súgom,nem kis meló volt!
Bea
Mondjuk egy olyasmit mint ami a motor faridomán van?
Nagyszerű lett!
Jó így is,talán fehér háttér nélkül méginkább,de amit a többség választ!És Basi ötlete is király!
Állat lett a póló.
A fehér alap nélküli betűsre szavazok... sőt azt javaslom a háton a honda logó alól is lejöhet a fehér. (lásd mint a képen alant)
De nekem már így is jó lenne ahogy van.
A kipufogóról?Ha érdekel persze.
Na ezért tettem le a lopakodót,mert inkább a motorra költöm a málnát.
Hát most majdnem azt mondtam, hogy bemegyek hozzád kocsival, de fennált a gyanúm, ami beigazolódott, piros a matricája, holott a vizsga előtt zöld volt asszem, még jó, hogy megnéztem..
Tomi!,nem tudom mivel jössz,mert el tudok érted ugrani Pomázra ha úgy egyszerűbb. Sikerült anyám autóját lenyúlni,mert az olajkályhámat le kell tenni a szmog miatt. Ja Muord,Atissk,ha indultok autóval nézzétek meg a matricát,mert 100 pénzre díjazzák!
Klafa.
fehér háttér nélkülire szavazok
kérdés? nem -e lehete hátra is egy cbr feliratot a honda logó alá
Szerintem ha nincs a szöveg mögött a fehér háttér, akkor ütősebb lenne. Bár így meg a szöveg feltűnőbb. Viszont a fehér háttér nélkülire szavazok.
Szia Tomi!
Ez most azt jelenti,hogy tetszik.De melyik variáció tetszene jobban?
Bea
Thi is full pöpec!
Teljesen kész vagyok már...Még mindig Bea vagyok...Szóval.A fehér háttér leszedhető a szöveg mögött,illetve a mozdony képén van egy felirat.Az is el fog tűnni....
Várom a véleményeket!

Sziasztok!
Elfelejtettem.Ha nem felel meg a fehér háttér a szöveg mögött,leszedhető....
Cube!
Mikorra legyek szombaton Nállad? /mármint a garázsodnál? azt megtalálom./
Sikerült elcserélni a műszakot.
Sziasztok Kedves Urak!
Bea lennék!Ma elkészült cube75 pólója.Annyit tudnotok kell,hogy 40fokon lehet csak mosni,ha hosszabb időre szeretnétek megtartani!Remélem,nektek is tetszeni fog! Szeretnélek megkérni benneteket,hogy közöljétek véleményeteket! Köszönöm!
Üdv:Bea
Csinálsz róla képeket?
Na,ma szétszedtem a kipuffot!Teljessen hiába!DUGIG van üveggyapottal...
Vki beszélt a sráccal, hogy otthon lesz-e?
Ezt ki fogom próbálni.
Már ez is tökéletesen megnyugtató.
Köszönöm.

Szombaton bontó buli! Nem elfelejteni!