Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha van,akkor a továbbiakat elintézem,mivel élnek Pesten barátaim akik rendszeresen járnak haza,szóval,ha van akkor elküldöm érte,ez már ne terheljen benneteket Előre is köszi!
jah, ilyen lett:
szerelés:
Egy ezresért csinálta meg az esztergás a kuplungkaromba a rézperselyt. Visszatettem, nagyon baba, az eddigi 3 centis kilengése most 2-3mm-es lett. Végre nem fog csörögni alapjáraton! A görbesége megmaradt azt nem mertem bántani de nem vészes.
Találtam neten 1800Ft-ért tök újat, de ha még rászámolom a 2000Ft postát akkor így jobban jártam.

A hűtőventillátor kapcsolót múlt héten betettem, eddig csöppenésmentesen illeszkedik. Már csak be kellene melegíteni a motort és letesztelni kapcsol-e és jó-e a tömítettsége a rendszernek... sajnos ma nem tudok a motorral foglalkozni, de holnap jön a torokgumi felrakása a karbinak és jöhet a beindítás. (már most tartok tőle, majd írom mit sikerült intézni)
Lassan tényleg összejön szombatra egy elő-cbr-tali.
Ha jól értettem az eddigi bontós hozzászólásokat, akkor összefoglalva:

nov. 19.-én (szombaton) de. 9 körül találkozunk, tike parkolási lehetőség felajánlásával valahol a környékükön.
Eddig aki jelezte, hogy velünk tartana:
cube: idegenvezető
tike: kísérő2
atissk
BT
muord
basi: fizikai megtestesülésében ugyan nem, de online forróvonalat tart fent telefonon ha kérdés merülne fel a bontóban

teendő: felmérjük és remélhetően kifosszuk a bontót(-kat)
kestejannak nézünk túraplekszit (oké hogy nézünk, de mi van ha van? Félretetessük vagy mi legyen? Vagy csak érdeklődjünk, hogy van-e, kb mennyibe kerül és hogy szokott-e máskor is lenni? Kestejan majd döntsd el légyszi.)

Ha valaki tömegközlekedéssel jönne (BT?) akkor valahol felszedjük őket út közben, csak jelezze hogy hol és mikor.

Atissk téged akkor az üllői vasútállomáson felszedlek 8.30 körül és onnan robogunk tike felé.
Amennyiben tike ad egy címet hogy hol találkozunk vele.

na én így értettem az eddigi hozzászólásokat, pontosítsatok ha valami nem stimmel...
Egy ideje írni akarok, hogyha letisztul, hogy hol, mikor, akkor ha lehet Veletek tartanék..
Ez is egy jó ötlet!
Lassan összejön egy kis CBR1000F találkozó !
De ilyet csak nem hagyok ki,meg talán még így is mi lakunk legközelebb egymáshoz.Még BT aki itt lakik a közelben,bár most nem tudom hol csavarog.
Neeem, dehogy!

De Te pont a város másik szegletében vagy!
Na szégyejjed elfele magadat!Engem meg otthon hagynál?
Különben ,hogy szóba jött az üllői tali én pont arra gondoltam,hogy hijjunk téged is.:)
Atissk, Muord!

Ha gondoljátok, elviszlek benneteket szívesen. Voltam már ott + itt lakok az M0-tól nem messze, és itt nálunk le tudjátok tenni a kocsit...
Igen, de előző nap légy szíves emlékeztess rá!
Ha bárkinek kell valami szintén szóljon, már csak az árak miatt is!
Mindenesetre én viszek papírt, ceruzát, amit csak lehet felírok
atissk: ok.

kestejan: természetesen megnézzük amerre járunk.
Ugye rákérdeztek a bontóban,hátha mázlim van és kallódik ott egy turaplexi...
Üllőn lenne jó találkozni, ahol le lehet tenni a kocsit!
(Ha Te a 4-esen jössz Pestre!)
Nem ismerem Üllőt, így csak a vasútállomást láttam a térképen, mint lehetséges parkolót...
Időpont: szerintem ha reggel 8:30 körül találkozunk Üllőn, akkor nyitásra odaérünk, illetve cube75-el is meg kell beszélni, hogy hol találkozunk!
Holnapra lemérem,de ma már hulla vagyok szét dolgoztam magam .Köszönöm a segítséget.
Köszönöm!
le irhatnád pontosan mi a tünet
Igen légyszi!
Aztán bontóban figyelni! ha kérdés van hivjatok
Tárcsa vastagságot mondhatnál
Atissk:
no ehol-e az ígért képek:
Fékcső szettre kedden tudok mondani árat (amiért én kapom)
ha valakit érdekel?
Occsó megódás éngemet is érdeköl!
Igen,sajnos a huszas körül mozognak az árak!Mra-t szeretnék majd én is,nagyon tetszik az alakja ,és köszi az összehasonlítást is!
ok, tervezd meg, nekem mindegy hol találkozunk, mindkét hely megfelel. Célszerü lenne 1 kocsival továbbmenni (M0-t hagyjuk ki ha lehet mert bent ragadunk) vagy ahogy gondolod (legalább dumálnánk út közben). Időpontot jelöld meg mikorra legyek ott (szintén mindegy), tudok korán ill. későn is kelni.
o63o/4184828
Cubét ha lesz olyan balga és bevállal minket, felvesszük valahol.