Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz Basi
Részemről eddig oké!
Családnak szóltam, munkahelyemen meg majd szombaton tudatom velük, hogy nincs túlóra szombaton!
Javaslom, hogy az M0-s körül: Üllő v. Gyál környékén találkozzunk és onnan tovább együtt egy v. két kocsival menjünk!
Gps van a telefonomban, így szinte bárhova odatalálunk !
De előzőleg mindenképp telefonon egyeztetünk, bármi közbe jöhet...
06703675869
Utána nézek a féknek mi menne fel rá gyári tárcsára de nem biztos,hogy szarakodnák vele, nekem hibátlan

csak simát tudok én is de nem játszanák vele
enduro cross oké de közút?
Indy1100 ?
Neem,ez egy 2000-es évjáratú R1fék,amúgy ugyanaz,mint az yzf.Basi,nincs véletlen féktárcsa készítő ismerősöd?Mert sajna ilyen úszó tárcsa nincs.Le kellene gyártatnom.Van itt egy kopaszkák nevezetű ember,de ahogy néztem ő nem csinál úszót.
Akkor az YZF nem R1 ( 98 tól van R1)
nekem elöl hátul fém fékcső van és 120%- os
beleérek egy ujjal és kiharapom a plexitet
Oks
természetesen jó a szin választás
Üdv Ali!
Mordor aszem elesett az itteni "orkok" szerint, rámmaradt a szanálásából egy tök fölösleges és használhatatlan äränygyűrű olcsón, csak valaki összekaristolgatta kívülről valami ákom-bákomokkal... szerintem megtartom.

Karbit hétvégén teszem késszé... ha ki tudom szedni... meg vissza.
A gázkar helyett most sokkal jobban idegesít, hogy elfordul a kormányon a gázbovden műanyag háza. (Már beszéltünk róla anno.) Valamit ki fogok találni rá!. Van egy gyenge ötletem, majd megnézem azt is a karbi után.
A mikulásnak, a jézuskának, Buddhának, Allahnak és a főnökömnek összeírtam egy 23 elemből álló listát amit szeretnék a bontóban érdekelődni. Pénzt persze nem viszek annyit, majd felállítok egy fontossági sorrendet ... és még a protektoros motoroscsizmát hozzá sem írtam (kösz,hogy eszembe jutattátok )... meg decemberben a gumik... (NEEEM! Nem olyan gumik, hanem motorra valók!... Abroncsok!)

A fém fékcsövek engem állandóan ki akarnak nyírni a motoron, eddig már 4-szer kellett buzerálni mert mindig ereszt valahol... mellesleg most sem 100-asok...de ha véletlenül éppen nem folynak, nagyon babák.

Bea: A fekete póló tökéletes lesz. Az első évadnyitó cbr-talin felveszem, a második évadnyitó cbr-talin meg le. ... Nem fogunk mi annyira berugni, de az oldaltáskákat fel kell rakom, mert nem fér el a SÖR.

Cube, ha atissk rábólint a jövő hét szombatra (nov.19.) akkor szívesen venném(k) a pesztrálást aznap délelőtt.
Akkor írjunk a mikinek,mert az köll nékem is.
Hmmm...
Nekem egy jó motoros túra csizma kellene.....
Ja meg jövőre szezonban igen kell majd a sajna még ez is http://www.biker-world.hu/egyt...
érdekel majd de csak nagyon a télen mert most másra kell sajna
A fékcsőre majd tudok occsó megoldást.
Ha létezne a jézuska én kérnék tőle ijet http://citybike.hu/spd/LH5/Lab... na meg persze innen fém fékcsőthttp://www.nagyvas.hu/motorosb... nem hallja akkor nem is létezik!
Sajnos detto,pedig el tudnék rá tolni egy kicsivel több málnát is
Nekem is csak álom sok minden hidd el, főleg mostanában tudom én mi újság van !Akarok egy csomó mindent de hát csak a gandolatokkal játszom ,hmmm pedig nagyon szép alkatrészgondolatok ezek
Bár úgy lenne
A megszállottságot inkább ne firtassuk annak itt vagyok jómagam !
Már azt hittem te vagy az az 1000 f tulaj aki szórja a pénzt két kézzel mert megteheti Bocsi ne szívd mellre.
Ez nem idő kérdése,ez megszállottság Amúgy én is 8-18-ig a műhelyben rohadok,de a vasra mindíg jut!
Ijen az ha ráér az ember és még meg is él mellette!
Ja hogy volt raktáron neked ,így már értem mert a gyári egy fém fékcsővel is tökéletes tud lenni,
Futóművet már faragtam rá,muszály féket is