Nem semmi faragás lessz!Azok már radiális felfogatásúak mind nem?Telószárat is cserélsz ?főféknyerged szerintem fogja bírni adagolni mert ez a nisin ami nekünk van szerintem az egyik legjobb a piacon
Plexi dologra:nekem két éve van fönn az mra túra füst plexije akkor 19500 ért vettem tudtommal most is 20 huf körül mozog és két éve agyonra van takarítva (nem is én lennék ha nem így lenne )és még karc sincsen rajta és a peremgumija is ugyanojan puha mint új korában, pedig kapta a kiképzést. A volt párom motorjára puig került föl két hónapja de már úgy vettem észre hogy mattúlt egy keveset nekem valahogy nem tűnik ojan jónak .Nagybratyóm sv jén 2 éve van puig az is karcosabb .úgy gondolom hogy a puignak gyárilag kicsit tükrösebb a felülete ezért kicsit érzékenyebb lehet viszont szebb is! Remélem tudtam segíteni valakinek.
Szia Alex!
Most állt bennem össze a kép:
ali83 = Turi Alex
A levegőszűrőt kicseréltem!
Az enyémen kevésbé láttam át a fény felé tartva, ezért ki is cseréltem a Tiedre!
A régit azért eltettem tartaléknak!
Köszi!
Drága Urak!
Nagyon szépen köszönöm,hogy ilyen jól reagáltátok a póló árát!
Azt is köszönöm,hogy ennyire kedvesek vagytok!Nehezen jövök zavarba,de most azt hiszem sikerült!
Sajnos,én is sokat csalódtam emberekben,de azt hiszem,miattatok újra felébredt bennem a remény!Már várom,hogy megismerhessem ezeket az újvilági úriembereket!
BASI22!
Természetesen,ahogy tudok felrakok nektek képet a pólóról!Egyet elölről,egyet hátulról! Remélem,nektek is majd annyira fog tetszeni,mint nekünk!
Majd nem elfelejtettem!Az urak pólója fekete lenne az oldalbordáké meg fehér!Remélem,ez is megfelel.Ha nem jelezzétek!Az ötletet azért vettem,mivel a fekete jobban takarja a bizonyos alkoholos befolyásoltság során keletkező foltokat.....
További szép estét nektek!
Bea
Kicsit sűrűsÍtem most a hozzászólásokat mert mindjárt nem lessz netem na meg most jöttem haza a melóból.Most minek van amúgy szezonja ?,,mindenki heggeszt ahogy látom a balos oldaldeknim nekem is szivárgott a csavar melett lett hajszálrepedéses amikor eltöt a műanyag gyári oldaldekni!
Üdv mindenkinek jó látni hogy sokan és sokat vagytok itt! Bea nekem is kell a két póló s és xs (vagy két db s)még él a remény hogy a volt párommal megyek ha írsz egy számlaszámot a turi.alex@freemail.hu-ra akkor utalom a pénzt és tényleg köszi a közreműködést mindkettőtöknek
Igen,olyasmi...nem tudom fejből a pontos méreteket...mivel egy négyszöget alkot hálósan,és élére állított vasakkal,annyit bír el amennyit a kapaszkodó,vagyis a tartó nem fog elhajlani,törni meg pláne,amennyit bír a majrévas,azt bírja ez is.Lógása nincs,teljesen stabil
Na,nagy hirtelen találtam képet amelyen kb látszik,az első képen az oldalrögíítés,a másodikon a kvázi bilincs,de azért majd küldok részletesebbeket is..
Persze,ezer örömmel!Ez egy házi készítésű(egy fémmunkás barátom által)tartó,de alapvetően nagyon egyszerű,viszont a fényképekhez meg kell várnod a holnapot .A lényege hogy az utaskapaszkodón találtam hátul,kétoldalt egy-egy menettel ellátott lyukat,ehhez lett csavarozva a tartó,valamint szintén hátul a kapaszkodó közepén egy rácsukódó"bilincsel"tettük teljesen stabillá.Festőnél színre fújták,és már lehetett is rá rögzíteni a doboz alaplapját!
VakVezető vagyok, csak nick-et változtattam.
1, sokkal rövidebb mint a régi
2, mindenki így ismer netes és haveri körben, mert már vagy 20 éve ez a nickem.
3, kiejtve: "mord"
Szia Bea! Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Pólót szintén kérek, és köszönöm a fáradozásod.
Atissk: ismerem a gyárak családbarát időbeosztásait elég leterhelő (anno dolgoztam beállítós-, meós-, szerelő-ként (sajnos nem motorszerelő , illetve attól függ mit nevezünk motornak), meg persze emberi robotként is 3 műszakban)
A jövő hét szombat elvileg nekem is jó. (Még itthon azért egyeztetek.)
Cube, ha összejön, mit szólnál egy jövő hét szombati idegenvezetéshez Pesten?
Most állt bennem össze a kép:
ali83 = Turi Alex
A levegőszűrőt kicseréltem!
Az enyémen kevésbé láttam át a fény felé tartva, ezért ki is cseréltem a Tiedre!
A régit azért eltettem tartaléknak!
Köszi!
Nagyon szépen köszönöm,hogy ilyen jól reagáltátok a póló árát!
Azt is köszönöm,hogy ennyire kedvesek vagytok!Nehezen jövök zavarba,de most azt hiszem sikerült!
Sajnos,én is sokat csalódtam emberekben,de azt hiszem,miattatok újra felébredt bennem a remény!Már várom,hogy megismerhessem ezeket az újvilági úriembereket!
BASI22!
Természetesen,ahogy tudok felrakok nektek képet a pólóról!Egyet elölről,egyet hátulról! Remélem,nektek is majd annyira fog tetszeni,mint nekünk!
Majd nem elfelejtettem!Az urak pólója fekete lenne az oldalbordáké meg fehér!Remélem,ez is megfelel.Ha nem jelezzétek!Az ötletet azért vettem,mivel a fekete jobban takarja a bizonyos alkoholos befolyásoltság során keletkező foltokat.....
További szép estét nektek!
Bea
Engedelmeddel lemásolnám, ha lehet!
Mennyit bír el?
Milyen "lógása" van?
Persze, hogy holnap is ráér!
Köszi!
Köszönük az értünk tett fáradtságot!
Köszönük az értünk tett fáradtságot!
1, sokkal rövidebb mint a régi
2, mindenki így ismer netes és haveri körben, mert már vagy 20 éve ez a nickem.
3, kiejtve: "mord"
Szia Bea! Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Pólót szintén kérek, és köszönöm a fáradozásod.
Atissk: ismerem a gyárak családbarát időbeosztásait elég leterhelő (anno dolgoztam beállítós-, meós-, szerelő-ként (sajnos nem motorszerelő , illetve attól függ mit nevezünk motornak), meg persze emberi robotként is 3 műszakban)
A jövő hét szombat elvileg nekem is jó. (Még itthon azért egyeztetek.)
Cube, ha összejön, mit szólnál egy jövő hét szombati idegenvezetéshez Pesten?
Tudnál abban segíteni, hogy hogyan rögzítetted a sisaktartó dobozt a motorodra?
Közeli képekkel esetleg
Köszi!