Kedves Atissk!
Természetesen,nem jelent problémát,hogy ha tegeződünk!Hisz,"mozdonyos"illetve,mocis körben,szerintem ez a természetes! Ezt üzenném a többi kedves "mozdonyos" Úrnak is! Ne aggódj!Hamarosan,meg fogjuk ismerni egymást,hisz a tali időpontja hamarosan eljön!Most már,nem szívesen maradnék ki belőle! Ez nem fenyegetés volt!
Az intézkedés,nem fáradság!Ilyen nemes ügy érdekében,pláne nem az!
Üdv:Bea
Szia Bea!
Sajnos nem ismerjük egymást, de remélem, ha tegeződünk az nem jelent problémát !
Jó minőségű, "saját" póló 1500-ért szerintem nem sok!
Ezúton is szeretném megköszönni a fáradtságot, hogy "ilyenekkel" foglalkozol!
Köszi!
Szia!
Jövő hét szombaton elvileg pihenek!
Én a hatvani Bosch-ban dolgozom a raktárban napi 12 órát.
A beosztásom: 4 nappal, 4 pihenő, 4 éjszaka...
Most szombaton kezdem az éjszakát....de várom már!
Igen, a 4 nap pihi nagyon jól hangzik, de ez általában 3 v. 2 nap.
Kevesen vagyunk, menni kell túlórázni.
Szívesen megismerkednék cube75-el, így ezt a bontót lehetne megnézni előbb:
XXI.ker Tanácsház.u.81
utána átmenni ehhez:
XXI. Védgát út 43
Térkép szerint nincsenek messze egymástól!
Üdv Kedves Urak és Oldalbordák!
Bea vagyok.Az a helyzet,hogy sajnos nem tudom ingyé intézni az emlék pólókat,mint szerettem volna... Sajnos,a nyomdász ismerősöm közölte,hogy felemelték a matrica árát.. De jó minőségű,mert a minta pólót ma kimostam,bírja..
Így a póló,matricával 1.500ft-ra jön ki.Szeretnélek megkérni,benneteket arra,hogy ha ennek ellenére igényt tartotok a pólóra,jelezzétek!
Előre is köszönöm Nektek!
További szép napot kívánok!
Bontó...no,olyan nekem itt a közelben nincs... egyébként szerintetek létezik bontóban szélvédő?Merthogy nyilván az minden esésnél eltörik...ha valamilyen égi csoda folytán talál valamelyikőtök bontóban egy szép állapotú túraplexit a mozdonyra esetleg szólna nekem?Hálám határtalan lenne... Már régóta szeretnék,de most anyagi helyzetem nem enged meg egy újat.
... aszem itt tök rendes fazonok verődtek össze, csak kapkodom a fejem. Ha kialakulna egy kis baráti kör ebben a tetű világban, akkor lehet visszatér az emberekbe vetett hitem.
Egyre kíváncsibb vagyok a cbr talira.
atissk: Mikorra tervezzük a bontó látogatást? (...és melyiket?) Kérjünk cubétől idegenvezetést? Munkámból eredően valamelyik hétvégét favorizálom, függ persze attól is, a bontó nyitva lesz-e.
És egy nagyon jó tanács!
BONTÓBAN átnézni a kiszemelt alkatrészt mert sokszor a "szart" is eladják(tisztelet a kivételnek)
PL:váltó,főtengely,hengersor,idomok,telók,+ elektomos dolgok
TAPASZTALAT sajnos
Ha valakinek kell alut hegeszteni szóljon (ingyé) csak a postát kell fizetni! (amúgy ha azt a deknit 2000ft javitanák (kb 2cm) akkor mit szóltak volna ahhoz a vf1000f hez amit javitottam és amin kikönyökölt a hajtókar )
Repedéssel ne foglalkozz nekem is ilyen és ÖNTÉS hibának nézem
BÁRKINEK kérdése van BÁRMILYEN ügyben SZIVESEN állok a társaság rendelkezésére!
No megnézték a képet. Azt mondják hősokktól van. Kicsit pesszimisták, szerintük ki kellene cserélni. 7végén tényleg megnézem az enyémet, egy szezon alatt romlott-e...
Örököltem, de én nem tudom használni!
http://www.aprohirdetes.ws/det...
MI kérjük a pólókat,ha utalni kell a pénzt csak írd meg hová!És nagyrabecsüljük az intézkedést,fáradságot!
Természetesen,nem jelent problémát,hogy ha tegeződünk!Hisz,"mozdonyos"illetve,mocis körben,szerintem ez a természetes! Ezt üzenném a többi kedves "mozdonyos" Úrnak is! Ne aggódj!Hamarosan,meg fogjuk ismerni egymást,hisz a tali időpontja hamarosan eljön!Most már,nem szívesen maradnék ki belőle! Ez nem fenyegetés volt!
Az intézkedés,nem fáradság!Ilyen nemes ügy érdekében,pláne nem az!
Sajnos nem ismerjük egymást, de remélem, ha tegeződünk az nem jelent problémát !
Jó minőségű, "saját" póló 1500-ért szerintem nem sok!
Ezúton is szeretném megköszönni a fáradtságot, hogy "ilyenekkel" foglalkozol!
Köszi!
Jövő hét szombaton elvileg pihenek!
Én a hatvani Bosch-ban dolgozom a raktárban napi 12 órát.
A beosztásom: 4 nappal, 4 pihenő, 4 éjszaka...
Most szombaton kezdem az éjszakát....de várom már!
Igen, a 4 nap pihi nagyon jól hangzik, de ez általában 3 v. 2 nap.
Kevesen vagyunk, menni kell túlórázni.
Szívesen megismerkednék cube75-el, így ezt a bontót lehetne megnézni előbb:
XXI.ker Tanácsház.u.81
utána átmenni ehhez:
XXI. Védgát út 43
Térkép szerint nincsenek messze egymástól!
Mi mindenképp kérjük :-)
Bea vagyok.Az a helyzet,hogy sajnos nem tudom ingyé intézni az emlék pólókat,mint szerettem volna... Sajnos,a nyomdász ismerősöm közölte,hogy felemelték a matrica árát.. De jó minőségű,mert a minta pólót ma kimostam,bírja..
Így a póló,matricával 1.500ft-ra jön ki.Szeretnélek megkérni,benneteket arra,hogy ha ennek ellenére igényt tartotok a pólóra,jelezzétek!
Előre is köszönöm Nektek!
További szép napot kívánok!
Kérdezd Cube75-öt neki túra plexi van a motorján
Úgy tudom nem volt olcsó,de legalább jó.
Mert a szatunással az a baj hogy vékony (elég gagyi)
www.szatuna.hu
Egyre kíváncsibb vagyok a cbr talira.
atissk: Mikorra tervezzük a bontó látogatást? (...és melyiket?) Kérjünk cubétől idegenvezetést? Munkámból eredően valamelyik hétvégét favorizálom, függ persze attól is, a bontó nyitva lesz-e.
Több szem többet lát...vagy nem lát!
BONTÓBAN átnézni a kiszemelt alkatrészt mert sokszor a "szart" is eladják(tisztelet a kivételnek)
PL:váltó,főtengely,hengersor,idomok,telók,+ elektomos dolgok
TAPASZTALAT sajnos
A bogártörő meg azért van igy gyárilag,nehogy még véletlenül SE érjen bele az első sárvédő (teljes terhelés+teljes fékezés)
Repedéssel ne foglalkozz nekem is ilyen és ÖNTÉS hibának nézem
BÁRKINEK kérdése van BÁRMILYEN ügyben SZIVESEN állok a társaság rendelkezésére!
AZ úttörő ahol tud segit
No megnézték a képet. Azt mondják hősokktól van. Kicsit pesszimisták, szerintük ki kellene cserélni. 7végén tényleg megnézem az enyémet, egy szezon alatt romlott-e...