Bocsi,csak közben melózok(míg van mit) .A bontó címe:XXI.ker Tanácsház.u.81, tel:06209238057.Mielőtt mész csörgesd meg,mert nem ott lakik,és van olyan cucc ami Törökbálinton van.De ha jönnétek nagyon szívesen elkísérlek,már csak hogy el ne tévelyedjetek.
...illetve nézhetünk másik bontót is, pl Majosháza (?). Amúgy is érdekelne az idomgyártásuk mit is kínálnak, mikorra, mennyiért, stb. Teljesen nyitott vagyok bontó ügyben.
...megoldjuk.
Ha csak szétnézünk akkor szívem szerint pest határában letenném az autót és metró, ha veszünk is valamit (sokat, jó nagyot és nehezet), akkor üsse kavics letoljuk a villamosokat kocsival, meg jól eltévedünk. ... de azt is megoldjuk.
attisk: "...ez másnak csak pár óra lett volna..."
Egy motorszerelőnek akinek ez a szakmája és ezt tanulta mesterektől és minden tapasztalata, szerszáma megvan hozzá?... igen.
Egy kazánkovács-nőgyógyász-informatikusnak eredeti tesco szerszámokkal?... több hét és az is szar.
"...de mivel pénzem nem sok van, ezért magam szoktam..."
Pénz azoknál akik egy 20 éves motorral közlekednek?... (de ha valamelyik cbr1000f-es húszezresekkel fűt otthon, szóljon, elmennék melegedni)
attisk: Nem vagy egyedül!
Terveztem menni bontóba valamikor a télen, még nem tudom mikor, de szólok és megdumáljuk, lehet felveszlek út közben. (nem mintha nagyon útba esnél, de kis kitérőt kibírok)
Sajnos már csak péntekig vagyok itthon - szabin -utána nyomom a melót!
Nem sopánkodni akarok, de három napja reggel 9-tőll este 6-7-ig szereltem (elpakolással együtt), csinálgattam a mocit!
Tudom, hogy ez másnak csak pár óra lett volna, de ez az első alkalom, meg próbálok alapos lenni.
Nem vagyok szerelő, de mivel pénzem nem sok van, ezért magam szoktam a dolgokat intézni - amit csak lehet.
Ma szerettem volna egy utolsót motorozni, de ebből is csak egy utolsó tankolás lesz !
Tavasszal szeretném tovább folytatni a javítással kapcsolatos dolgokat, Basi-val is akkorra szeretnék összehozni egy "randi"-t!
A bontóba, ha megy valaki, szívesen elmennék vele, ha éppen "szabad" vagyok!
Szarásig? Akkor meg kell látogatnom személyesen azt a helyet, egy jópár "apróság" kellene majd tőle. Egy irányárat ha megtudnál azt megköszönöm (SC21 jobb oldal) csak hogy tudjam mihez tartani magam. (Amúgy kb 2000-ért csinálnák meg az aluhegesztést.)
Neten találtam egy csepeli motorbontót: Habi&Habi (XXI. Védgát út 43.) erről lenne szó?
Néha haver jár arra kocsival, egyszer rábeszélem hogy ugorjunk be szétnézni meg esetleg vásárolni.
Legtutibb ha megbeszélsz egy találkát és elgurulsz vele Basi-hoz, mert így képen keresztül diagnosztizálni csalóka lehet... szerintem.
Hétvégére jó időt mondott, még egy utolsó gurulásnak pont jó lenne.
Nekem is lenne mit hegesztetnem a télen. (már így vettem, eddig jól bírta de nyugodtabb lennék ha meg lenne csinálva és nem maradnék egyszer csak az út szélén olaj nélkül)
Még annyi, hogy a rácsot én fordítva tettem vissza:
felülre tettem azt a kivágott részt...
Így jobbnak találtam, de ha valaki meg tudja mondani miért az volt alul, az legyen szíves írja meg!
Köszönöm!
Ha jól emlékszem, tavasszal. Nem mutattam senkinek, mivel nem nőtt a repedés, nem szivárog, így nem nagyon foglalkoztam a témával, el is felejtkeztem róla. Csak amikor láttam a fotót, akkor ugrott be, hogy az enyémen is van ilyen...
Köszönöm, de a végén egy kicsit bántam már, hogy elkezdtem, mert nagyon sokáig tartott!
A szemem majd kiesett, a derekam meg szinte "úgymaradt"
Amúgy kettő műszercsipesz segítségével tudtam csak: egy hegyes meg egy lapos
Mi az isten tudja igy elnyomni a radiátor hűtőlemezeit (!?), az enyém is ilyen volt (az olajé is), 2 éve egyengettem ki mikor vétel után elsőnek levettem a spoilereket. (Szépen megcsináltad, nekem nem sikerült ennyire visszaállítani őket.)
Ha csak szétnézünk akkor szívem szerint pest határában letenném az autót és metró, ha veszünk is valamit (sokat, jó nagyot és nehezet), akkor üsse kavics letoljuk a villamosokat kocsival, meg jól eltévedünk. ... de azt is megoldjuk.
Nekem úgy is jó, ha a bontóban találkozunk, vagy lemegyek Szolnokra és onnan tovább Pestre...
Valahogy csak összejön..
Egy motorszerelőnek akinek ez a szakmája és ezt tanulta mesterektől és minden tapasztalata, szerszáma megvan hozzá?... igen.
Egy kazánkovács-nőgyógyász-informatikusnak eredeti tesco szerszámokkal?... több hét és az is szar.
"...de mivel pénzem nem sok van, ezért magam szoktam..."
Pénz azoknál akik egy 20 éves motorral közlekednek?... (de ha valamelyik cbr1000f-es húszezresekkel fűt otthon, szóljon, elmennék melegedni)
attisk: Nem vagy egyedül!
Terveztem menni bontóba valamikor a télen, még nem tudom mikor, de szólok és megdumáljuk, lehet felveszlek út közben. (nem mintha nagyon útba esnél, de kis kitérőt kibírok)
Nem sopánkodni akarok, de három napja reggel 9-tőll este 6-7-ig szereltem (elpakolással együtt), csinálgattam a mocit!
Tudom, hogy ez másnak csak pár óra lett volna, de ez az első alkalom, meg próbálok alapos lenni.
Nem vagyok szerelő, de mivel pénzem nem sok van, ezért magam szoktam a dolgokat intézni - amit csak lehet.
Ma szerettem volna egy utolsót motorozni, de ebből is csak egy utolsó tankolás lesz !
Tavasszal szeretném tovább folytatni a javítással kapcsolatos dolgokat, Basi-val is akkorra szeretnék összehozni egy "randi"-t!
A bontóba, ha megy valaki, szívesen elmennék vele, ha éppen "szabad" vagyok!
Kíváncsi vagyok , hogy tényleg mit is lehet kapni a motoromhoz!?
Köszönöm!
Neten találtam egy csepeli motorbontót: Habi&Habi (XXI. Védgát út 43.) erről lenne szó?
Néha haver jár arra kocsival, egyszer rábeszélem hogy ugorjunk be szétnézni meg esetleg vásárolni.
Hétvégére jó időt mondott, még egy utolsó gurulásnak pont jó lenne.
Nekem is lenne mit hegesztetnem a télen. (már így vettem, eddig jól bírta de nyugodtabb lennék ha meg lenne csinálva és nem maradnék egyszer csak az út szélén olaj nélkül)
felülre tettem azt a kivágott részt...
Így jobbnak találtam, de ha valaki meg tudja mondani miért az volt alul, az legyen szíves írja meg!
Köszönöm!
Ha jól emlékszem, tavasszal. Nem mutattam senkinek, mivel nem nőtt a repedés, nem szivárog, így nem nagyon foglalkoztam a témával, el is felejtkeztem róla. Csak amikor láttam a fotót, akkor ugrott be, hogy az enyémen is van ilyen...
Kb.:1cm-es
Mikor vetted észre?
Mit mondtak rá a hozzáértők?
Mit csináltál a repedésekkel?
Bocsi a sok kérdésért, de tényleg érdekel!
A szemem majd kiesett, a derekam meg szinte "úgymaradt"
Amúgy kettő műszercsipesz segítségével tudtam csak: egy hegyes meg egy lapos
azért irtam az önéshibát mert lehe az is Látni kellene
radiátor ellensége a sterimóg meg ha nincs raja bogártörő
Ilyen "repedések" nálam is vannak a blokkon. Hétvégén ha lesz időm, lefotózom... anno mikor észre vettem, megijedtem rendesen...