Így van minden ahogy értelmezted! Az asszonnyal meg jó úton haladunk ,most enyém a kéró hétvégén, mert ő elment romániába(kivételesen nélkülem)én meg megyek kocsmázni!
Na egyszerüsitsük le a dolgot
Ha simán müködik a csap akkor a tartalék rendszer van el tömödve a csapon belül(vagy a tankban a "kiscső")
ha kilukad a membrán semmit nem csinál(nem folyik sehogysenem)
ha a vákumcsö lyukas. dadog.meg megáll,egyenletlen alapjárat,vagy el sem indul
Vasárnap én matton leszek mert ma nem dolgoztam ,vittem a mozdonyt műszakira,este meg blues company koncert lessz böszörményben és itt is alszom viszont hétköznap esténként bármi megeshet .
Azt tudom, csak érdekel, hogy mi lesz a gondja, nekem is csinál néha hasonlót, de sajnos Nekem más miatt kell zárni a csapot. Majd szét kell nézni a csap, a csövek, meg a karbi környékén...
A vákuumos "izé" miatt nem kell nyitni-zárni, de a tartalék állást ki akartam próbálni...
Én is a csapelzárás híve vagyok, de jelen esetben nem merek hozzányúlni, amíg még van egy kis jó idő, szeretnék még motorozni!
VakVezető:m.route.,emlék póló jöhet ha lesz,
Basi22:+Hajni(asszony),m.route66.emlék póló jöhet
tike+Bea,m.route66.emlék póló jöhet
kestejan 2 fő(Krisztián+Bella)hely mindegy,póló jöhet!
Leooel +Hajni, hely mindegy, póló jöhet, de mindkettőnk részvétele időpont függő
cube75+Bea,helyszín tök mindegy póló jöhet,mert én intézem
-BT- + Adri (nagyon merem remélni!), póló jöhet, helyszín mindegy
Ali83+Niki(folyamatban) póló természetesen ,hely:R66(félreértés ne essék én nem erőltetek semmit csak fölvetettem)
- atissk, a helyszín mindegy, póló jöhet (aki ismeri a helyeket és van hozzá link-je, betehetné )
Kíváncsian várom Én is a fejleményeket, sajnos Nekem is nyitni-zárni kell a csapot folyamatosan, habár értek a technikához mégis máshoz kell majd vinnem a gépezetet, de azt tán majd tavasszal.
Szia!
Örülök, hogy többen is bekapcsolódtak a "benzincsapos" témámba - KÖSZI!
Kicsit hosszú írásomban említettem a vákuumcsőn lévő lyukat, ezért kicseréltem ez volt az első alkalommal, ezért azt hittem probléma megoldva!
De nem!
Másodiknál esetnél sejtettem, hogy hol keressem problémát, ezért is kértem segítséget a fórumom!
Szerencsére gyors segítség érkezett "cube75" részéről: egy benzincsap javító kit beszerzésével.
Jövő héten megjön, beszerelem és meglátjuk....
Üdv itt újra
a számacskámat meg tessék békénhagyni
Ha simán müködik a csap akkor a tartalék rendszer van el tömödve a csapon belül(vagy a tankban a "kiscső")
ha kilukad a membrán semmit nem csinál(nem folyik sehogysenem)
ha a vákumcsö lyukas. dadog.meg megáll,egyenletlen alapjárat,vagy el sem indul
Én is a csapelzárás híve vagyok, de jelen esetben nem merek hozzányúlni, amíg még van egy kis jó idő, szeretnék még motorozni!
Basi22:+Hajni(asszony),m.route66.emlék póló jöhet
tike+Bea,m.route66.emlék póló jöhet
kestejan 2 fő(Krisztián+Bella)hely mindegy,póló jöhet!
Leooel +Hajni, hely mindegy, póló jöhet, de mindkettőnk részvétele időpont függő
cube75+Bea,helyszín tök mindegy póló jöhet,mert én intézem
-BT- + Adri (nagyon merem remélni!), póló jöhet, helyszín mindegy
Ali83+Niki(folyamatban) póló természetesen ,hely:R66(félreértés ne essék én nem erőltetek semmit csak fölvetettem)
- atissk, a helyszín mindegy, póló jöhet (aki ismeri a helyeket és van hozzá link-je, betehetné )
Örülök, hogy többen is bekapcsolódtak a "benzincsapos" témámba - KÖSZI!
Kicsit hosszú írásomban említettem a vákuumcsőn lévő lyukat, ezért kicseréltem ez volt az első alkalommal, ezért azt hittem probléma megoldva!
De nem!
Másodiknál esetnél sejtettem, hogy hol keressem problémát, ezért is kértem segítséget a fórumom!
Szerencsére gyors segítség érkezett "cube75" részéről: egy benzincsap javító kit beszerzésével.
Jövő héten megjön, beszerelem és meglátjuk....