Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így van minden ahogy értelmezted! Az asszonnyal meg jó úton haladunk ,most enyém a kéró hétvégén, mert ő elment romániába(kivételesen nélkülem)én meg megyek kocsmázni!
Remélem alakulnak a dolgok
Üdv itt újra
Tesóm regényt tudna irni erről
GPZ 900 nál simán zsugorodott a lökethossz vagy 4mm
a számacskámat meg tessék békénhagyni
Na egyszerüsitsük le a dolgot
Ha simán müködik a csap akkor a tartalék rendszer van el tömödve a csapon belül(vagy a tankban a "kiscső")
ha kilukad a membrán semmit nem csinál(nem folyik sehogysenem)
ha a vákumcsö lyukas. dadog.meg megáll,egyenletlen alapjárat,vagy el sem indul
Meg a szád is utánna hogyha bekövetkezik!
Vasárnap én matton leszek mert ma nem dolgoztam ,vittem a mozdonyt műszakira,este meg blues company koncert lessz böszörményben és itt is alszom viszont hétköznap esténként bármi megeshet .
Simán el tud görbülni a hajtókar ahogy megkapja az első ütemet
Azt tudom, csak érdekel, hogy mi lesz a gondja, nekem is csinál néha hasonlót, de sajnos Nekem más miatt kell zárni a csapot. Majd szét kell nézni a csap, a csövek, meg a karbi környékén...
A vákuumos "izé" miatt nem kell nyitni-zárni, de a tartalék állást ki akartam próbálni...
Én is a csapelzárás híve vagyok, de jelen esetben nem merek hozzányúlni, amíg még van egy kis jó idő, szeretnék még motorozni!
VakVezető:m.route.,emlék póló jöhet ha lesz,
Basi22:+Hajni(asszony),m.route66.emlék póló jöhet
tike+Bea,m.route66.emlék póló jöhet
kestejan 2 fő(Krisztián+Bella)hely mindegy,póló jöhet!
Leooel +Hajni, hely mindegy, póló jöhet, de mindkettőnk részvétele időpont függő
cube75+Bea,helyszín tök mindegy póló jöhet,mert én intézem
-BT- + Adri (nagyon merem remélni!), póló jöhet, helyszín mindegy
Ali83+Niki(folyamatban) póló természetesen ,hely:R66(félreértés ne essék én nem erőltetek semmit csak fölvetettem)
- atissk, a helyszín mindegy, póló jöhet (aki ismeri a helyeket és van hozzá link-je, betehetné )
Kíváncsian várom Én is a fejleményeket, sajnos Nekem is nyitni-zárni kell a csapot folyamatosan, habár értek a technikához mégis máshoz kell majd vinnem a gépezetet, de azt tán majd tavasszal.
Jut eszembe szomszéd! Úgy néz ki vasárnap hazanyargalok, s otthol leszek egy kis ideig.
Szia!
Örülök, hogy többen is bekapcsolódtak a "benzincsapos" témámba - KÖSZI!
Kicsit hosszú írásomban említettem a vákuumcsőn lévő lyukat, ezért kicseréltem ez volt az első alkalommal, ezért azt hittem probléma megoldva!
De nem!
Másodiknál esetnél sejtettem, hogy hol keressem problémát, ezért is kértem segítséget a fórumom!
Szerencsére gyors segítség érkezett "cube75" részéről: egy benzincsap javító kit beszerzésével.
Jövő héten megjön, beszerelem és meglátjuk....
Kikérem magamnak, itt vagyok Én folyamatosan, csak kivételesen kimentem az úri vacsorámat elfogyasztani.
Benne vagyok!
Régen sokat jártam felétek a vassal Tarcsai volt az exem
Sajna nem rémlik . De lehet hogy csak a sör volt sok ma estére
Eggyetértek Kérdés:Sánta Zolit köröstarcsáról nem ismered véletlen?Amikor utoljára ott jártam egy thunderace-e volt.
Neki külön megengedjük, hogy jöjjön a saját mocijával!
Na jóccakát mindenkinek fontos dolgom akadt szevasztok urak.
Most mondtam neki a talit de hát hogy is mondjam ,nem mond semmit még kell hozzá egy kis (papucs állatka) de azért nem adom könnyen magam.
Ilyen nem történhet 21el!
Szomszéd úr csak úgy benézeget ide aztán lelép vagy mi ?
Örömmel hallom!