Ha elbaszódik a vákumos azt is ki lehet iktatni hogy direktbe kapja a benyát tehát vagy nyitva van vagy elzárva.Viszont ha leállítod hoszabb időre akkor ha nyitva hagytad és nem zár valameik tűszeleped rendesen akkor az a karbi túlfolyik és bemegy a hengerbe ott kimossa az olajat és ha berobban akkor még baj is lehet belőle az mondjuk nagyon a végső eset.
De a dual is vákumos úgyhogy tényleg lehet ki van valahol repedve a vákumcső vagy ki van már tágulva a tövénél. Teszteld le(SZÍVD A VÉGÉT HÁTHA JÖN VALAMI)
Azért nézd meg,hogy a vákumcsö nem sérült-e.Az amelyik az 1-es henger karbiját összeköti a benzincsappal.Ha lehúzod a benzincsövet és a csapon lévő vákumcsövet megszívod jönnie kell a benyának.Ezért jó az én öreg szarom abba nincs ilyen
Kicsit olvass vissza,épp a tavaszi talit szervezzük , megtisztelnél jelenléteddel!
Üdv! Én nem találkoztam még ilyen hibával! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a csapot kinyitom február elsején és elzárom október 30án. Közben nem babrálom de lehet hogy én vagyok a lusta. A többiek szokták nyitni - zárni a csapot (mostmár kíváncsi lettem) ?
Szia!
Köszönöm a gyors választ!
Ezek szerint a javító készlet beszerelésével megoldódik a problémám!
Mikor szétszedtem, ezek az alkatrészek voltak benne, de nem láttam deformálódás, kopás nyomát!
Üdv!
Attila
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Mivel nemrég vettem a kicsikét nem ismerem a problémáit, de egy zavaró akadt...
A problémám: ha elforgatom a benzincsapot, akkor nem akar folyni a benzin!
Ülés le, benzin vez. le, ide-oda forgatás a csapon, majd egy cső csatlakoztatása a csonkra: nézem indítózás közben mikor folyik, ha folyik, akkor minden vissza a helyére és lehet motorozni!
Ezt kétszer csinálta meg velem!
Elsőnél azt hittem, hogy a gyertyákat beköpte a benzin. Akkor ülés le, tank le, gyertyák ki, majd vissza, benzincsap szétszed semmi, a motortól jövő cső lyukas(kicsi) volt, kicseréltem : jött a benzin! Hurrá!
Másodiknál indítás előtt átkapcsoltam tartalékra és vissza. motor le áll, én idegroham!
Azért a gyertyákat kiszedtem... Persze a csapnál volt megint a hiba!
Ha valaki tudja mit kell kicserélni, javítani a komplett benzincsap cserén, azt szívesen venném!
Látom sokan leálltak a motorral, én amíg 10fok van, süt a nap, megyek, tanulok, szoktatom egymáshoz magunkat a kicsivel!
Tavasszal szeretnék hosszabb túrákra menni én meg csak kezdő vagyok...na mindegy!
Köszönöm még egyszer!
Részemről persze, miért ne jöhetne?
Jön a tél, mindenki elkezd téli álmot aludni, ezért pang a fórum szerintem... értelmeset én sem tudok hozzászólni, így csak figyelek egyenlőre.
Na mi van urak,Kihalunk mint a dinoszauruszok?.... Szépen alakúl a létszám,ez fasza!Sajna vannak még akik elérhetetlenek.Systemnek van e-mail címe gondoltam írok neki.Sőt Oszi is elérhető(ugyan szuzukija van),de vegyük tiszteletbeli tagnak Gondoltam neki is írnék,már ha nincs ellenvetésetek.
itt vagyok a páromnál!Heppy van perpillanat