Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm megtisztelő,
itt vagyok a páromnál!Heppy van perpillanat
Ha elbaszódik a vákumos azt is ki lehet iktatni hogy direktbe kapja a benyát tehát vagy nyitva van vagy elzárva.Viszont ha leállítod hoszabb időre akkor ha nyitva hagytad és nem zár valameik tűszeleped rendesen akkor az a karbi túlfolyik és bemegy a hengerbe ott kimossa az olajat és ha berobban akkor még baj is lehet belőle az mondjuk nagyon a végső eset.
Szia Ali! Örömmel látom, hogy kis kihagyás után egyre többet itt vagy közöttünk!
Jó neked egy meghibásodási lehetőséggel kevesebbed van
Nem mélyedtem bele a dologba még, mert nem volt szükség rá! SC21 a KIRÁLY! . A lényeg a lényeg, hogy nem szoktam a csapot nyitni - zárni!
sÖRKORCSOLYA?
De a dual is vákumos úgyhogy tényleg lehet ki van valahol repedve a vákumcső vagy ki van már tágulva a tövénél. Teszteld le(SZÍVD A VÉGÉT HÁTHA JÖN VALAMI)
666. hsz.
Mi nem is fogunk ilyen hibát találni,mert a 21-es nem vákumos
Ha kinyitod folyik,ha elzárod nem(remélhetőleg)
A HONDA-sok mind motorral járnak..
Azért nézd meg,hogy a vákumcsö nem sérült-e.Az amelyik az 1-es henger karbiját összeköti a benzincsappal.Ha lehúzod a benzincsövet és a csapon lévő vákumcsövet megszívod jönnie kell a benyának.Ezért jó az én öreg szarom abba nincs ilyen
Kicsit olvass vissza,épp a tavaszi talit szervezzük , megtisztelnél jelenléteddel!
Félreértettél...Cube75 irta:
"Sőt Oszi is elérhető(ugyan szuzukija van),de vegyük tiszteletbeli tagnak."

Én erre írtam
Üdv! Én nem találkoztam még ilyen hibával! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a csapot kinyitom február elsején és elzárom október 30án. Közben nem babrálom de lehet hogy én vagyok a lusta. A többiek szokták nyitni - zárni a csapot (mostmár kíváncsi lettem) ?
Hogy a faszba ne lenne, én ma is azzal mentem reggel dolgozni és lefagyott a bré!
Persze oszinak volt ilyen gép meg benne is van a témában ,én már bizniszeltem is vele és korrekt gyereknek néz ki szívesen megismerném őt is.
Megrendeltem...
Szia!
Köszönöm a gyors választ!
Ezek szerint a javító készlet beszerelésével megoldódik a problémám!
Mikor szétszedtem, ezek az alkatrészek voltak benne, de nem láttam deformálódás, kopás nyomát!
Üdv!
Attila
Huh ezt bonyolult leírni inkább hivj fel.Segítek szívesen.
06206288418
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Mivel nemrég vettem a kicsikét nem ismerem a problémáit, de egy zavaró akadt...
A problémám: ha elforgatom a benzincsapot, akkor nem akar folyni a benzin!
Ülés le, benzin vez. le, ide-oda forgatás a csapon, majd egy cső csatlakoztatása a csonkra: nézem indítózás közben mikor folyik, ha folyik, akkor minden vissza a helyére és lehet motorozni!
Ezt kétszer csinálta meg velem!
Elsőnél azt hittem, hogy a gyertyákat beköpte a benzin. Akkor ülés le, tank le, gyertyák ki, majd vissza, benzincsap szétszed semmi, a motortól jövő cső lyukas(kicsi) volt, kicseréltem : jött a benzin! Hurrá!
Másodiknál indítás előtt átkapcsoltam tartalékra és vissza. motor le áll, én idegroham!
Azért a gyertyákat kiszedtem... Persze a csapnál volt megint a hiba!
Ha valaki tudja mit kell kicserélni, javítani a komplett benzincsap cserén, azt szívesen venném!
Látom sokan leálltak a motorral, én amíg 10fok van, süt a nap, megyek, tanulok, szoktatom egymáshoz magunkat a kicsivel!
Tavasszal szeretnék hosszabb túrákra menni én meg csak kezdő vagyok...na mindegy!
Köszönöm még egyszer!
Jéééé,,, van még ebben a fórumban aki motorral jár
Hátha meghozza a téli álom a fórumhoz a kedvet, ha motorozni nem tud az ember, akkor legalább beszéljen róla, hátha csökken az elvonási tünet..
Részemről persze, miért ne jöhetne?
Jön a tél, mindenki elkezd téli álmot aludni, ezért pang a fórum szerintem... értelmeset én sem tudok hozzászólni, így csak figyelek egyenlőre.
Na mi van urak,Kihalunk mint a dinoszauruszok?.... Szépen alakúl a létszám,ez fasza!Sajna vannak még akik elérhetetlenek.Systemnek van e-mail címe gondoltam írok neki.Sőt Oszi is elérhető(ugyan szuzukija van),de vegyük tiszteletbeli tagnak Gondoltam neki is írnék,már ha nincs ellenvetésetek.
Okvetlenül! Az alvásra meg ne legyen gond, csak alkotunk valamit..