Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratula!
Egy igazán jó őtlet,tetszik! Ha még a találkozó is összejönne tavaszra....
CBR 1000F - Google map.

Összegyűjtöttem a cbr1000f fórumlakókat. Néha nem tudtam biztosan eldönteni cbr tulaj vagy sem, majd később kiderül.

Nem nyilvános térkép, csak a link birtokában tekinthető meg, szóval mentsétek el ha hasznosnak találjátok.
Az adatok a sportmotor.hu profil adatlapokról származnak.
Ha valami óhaj-sóhaj van, szóljatok és javítom.

link:
http://maps.google.hu/maps/ms?...
No para, csak óvatosság.
Szia Vakvezető!
Köszi a tanácsot, töröltem a képet!
A mai világban mit lehet tudni...
Valami olcsó,ottalvós kellene,ne kelljen rögtön érkezés után visszafordulnom hogy visszaérjek Vajdaságba...
ottalvosnak jobban örülnék másnap még lehetne egy jót gurulni a környéken közösen
Ha ott alvós, környéken motorozós lenne, akkor megnézhetnénk Eger-Miskolc távot. Nagyon jó út!
Akkor felavattad a járgányt. A 7-8 liter hegyen szerintem jó egy 1000-s gépnek.
Másik, néztem a profilképeidet: én ugye alapból paranoiás vagyok. Csak tanácsolom, hogy a képen a rendszámodat valami grafikai programmal tüntesd el. Egy ismerősömet hívta kb 1 éve a rendőrség, hogy valahol egy balesetnél rendszám alapján beazonosították és jelenjen meg. (Természetesen nem az ő autója volt.) Mivel az autó leírása is egyezett egy szemtanú vallomása szerint, ezért vagy fél évig be kellett járkálnia, azt bizonyítani, hogy nem is járt akkor arra. (Még szerencse hogy az ország másik felében volt az eset, így nem volt reménytelen.) Végül is elfogadták, hogy nem ő volt ott, de addig nem egyszer járt bent ez ügyben. Elment vele sok ideje feleslegesen ill., addig ette a kefét.
Nem mondom, hogy egy internetes fotó miatt került ebbe a helyzetbe, de mennyiből tart valami beteg embernek egy fotó és rendszám alapján ismeretlenül megvádolni valakit?...
Persze lehet, hogy csak egy vészmadár vagyok.

tike1000f:
"Szolnok - Martfű - Ttenyő - Szajol. Erre legalább 4-5 kanyar volt ..."
HÁÁÁÁT EZT MONDOM! ...és ettől megőrülök!
Én mikor még otthon laktam (Szajol) mindig ezen az útvonalon kerültem, ha nem akartam messzire menni: Szolnok - Martfű - Ttenyő - Szajol. Erre legalább 4-5 kanyar volt ...
Szerintem kicsit még korai. De később lehetne akár egy Hungarian Hurricane Owners Club is :-D

u.i.: mikor kértem az admint hogy csináljon 1000F fórumot, abban sem voltam biztos hogy kb öten leszünk itt. Ehhez képest szépen gyarapodunk ám :-)))))
Találkozó: Tavasszal Eger (vagy környéke) nekem rendben lenne. Szép hely, jó környék motorozásra. (pl megnézném a Sirok várat marha régen jártam ott, Parádsasvárt, stb)
Egy kb terv valakiben megfogalmazódott-e, hogy ottalvós vagy csak összeröffenős buli, onnan gurulunk-e együtt valahova terv szerint vagy majd ahogy lesz úgy lesz, ott kitaláljuk és rögtönzünk?
El tudnék képzelni egy 1 éjszakás kempinges sátras ottalvós találkozót (ha jönnek jó messziről is), 1-2 környékbeli motorozással.

Fórum: Ha majd egyszer lenne rá igény, mert elegen leszünk és kinőjük ezt a fórumot, akkor nyugodtan szóljatok, pénzbe nem, csak kis munkába kerül részemről egy másik beindítása.
mindenkép elmennék ha értesitést kapok rola elötte legalább 1 héttel akár hol lesz.cbr 1000f találkozo.
Sziasztok!
Ma idén elsőnek és lehet utoljára -az idő miatt, meg dolgozom hétfőig -
kipróbáltam a Mátra kanyarjait 2-szer fel és le!
Nagyon élveztem, de csak módjával mentem!
Igazából a "kicsikém" fogyasztását teszteltem: 7,3L lett 200Km alatt.

Nem tudom...ha elegen lennénk én csatlakozom!
Mindig is szerettem Egert! Bár a tavasz még messze van...
7 végén el rakom a mocit télire
szar időt mond, nincs kedvem télen idomokat javitani
Felesleges szerintem,másik
Tavaszra egy EGER találkozó?
Szerintetek szükségünk van-e egy külön (nyitott) fórumra?

példa:
külföldi 1000f-esek:
http://cbrforum.com/forum/cbr-...
vagy cbf fórum (HU)
http://cbf-egyesulet.hu/e107_p...

Csupán annyit nyernénk vele, hogy a témák rendezve lennének. Itt a Sportmotoron egy helyen fut 2-3 téma, kicsit zavaró de most még elviselhető. Gond akkor lesz amikor már többen leszünk (mert remélhetően össze fog verődni 15-20 fő 1000f-es). Az meg hogy itt az adminokat vagy a moderátorokat zavargassuk állandóan azzal, hogy nyissanak-töröljenek nekünk ilyen-olyan topikot az nem kivitelezhető.
Csináljunk egy egyszerű cbr1000f-es fórumot magunknak?
ali: Jó hallani felőled... de nem ér feltenni erről a gyönyörű motorodról képeket, mert mindjárt fogom magam és kimegyek az utakra forgalmi nélkül.
... bizony, bizony.
Ha melózok akkor nincs időm, ha meg nem, akkor nincs pénzem. Momentán sikerült 2 év alatt elérnem azt, hogy dolgozok mégsincs pénzem. Rohadt válság.
... de akkor sem adom el a motort! Kitartok a végsőkig és küzdök!
Üdv néktek ,ma újból itt lehetek köztetek,látom szaporodott az ˝állatkert˝repes a szívem ! Továbbra is fennáll az internet hiányos állapotom ezért csak beköszöntem!A legjobbakat továbbra is.
A távolság fogalma relatív ha egy ilyen motoron ülsz,inkább az idő és pénz ami gátat szab egy cbr találkozónak...
Nagyon szép hely!

Többieknek már nyavajogtam milyen unalmas itt a naaagy laaaapos síííííkságon vezetni (és élni)... Most kiegészíteném annyival, hogy jó időben elnézek Eger irányába és látni a hegyeket a szolnoki lakótelepről.
Nem is értem mit hisztizek...

pillisz: akkor szépen meg lett csinálva, jól néz ki a motorod.
Volt már szó cbr 1000f találkozóról, tavasz környékén. Sajnos csak 1-2 mázlista van aki "közel" laknak egymáshoz.
Szia pillisz!
Ennyire szétszórva az országban...!
Ha direkt csinálná az
ember, akkor sem tudná!