Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia VakVezető!
Nekem csak 5 sebesség van benne és csak 68Kw - papíron, de
nekem is az tetszik a legjobban, hogy felpakolom ötödikbe és megyek, előzök, kanyarodok...
Ha könnyebb lenne a motor az nekem is jó lenne
Én 183cm magas, és 82kg vagyok, majd összeszokunk

Ui.:A haverom Y600-asa másodikban120Km/h-nál tilt
Eddig csak a 200km/h-t próbáltam ki vele, többet nem mentem (nem mertem). Nem bízom a gumiban, az öngyilkosság nem az erősségem. (..és milyen jó, mert az első gumimon hajszálrepedések vannak, megnéztem közelről... biztos nem öreg lehet ezért csúszkáltam, nem is a gumi minősége miatt)
Fogyasztás stabil 6 körüli. Vegyesen, hegyen és vízszintben, általában 2 személlyel, 90 és 160 közötti változó utazósebességgel, max 7-8000-nél kapcsolva.
Egy túrán lefolyt egy beszélgetés egy sráccal (600cc-is motorja volt).
- Magas fordulaton elkezd húzni mint az állat- mondja - A tied milyen fordulattól húz?
- Az enyém? .... Alapjáratról.
(hozzáteszem jót röhögtünk, és szeretem a 600-asokat, a magas fordulatuk és a hangjuk miatt)
Az utakon viszont egy 1000-es gépnél nem kell váltogatni előzéshez, 3-4000-nél van 90-100-on és ez elég akár 6.-ban is a közlekedésben, már megvan a megfelelő nyomaték. Ez elég jótékony hatás a fogyasztásnak és a vezetési kényelemnek.
Ha a cbr1000f-es egy icipicit könnyebb lenne az viszont jó lenne... vagy le kellene fogynom? (105kg)
Szia btibor!
Hosszú történet...
De a legfontosabb: kevés pénzből, tartós motor!
Hitelbe nem mertem belemenni!
Csúnyán hangzik: a rendelkezésemre álló pénzből "ennyire" telt!
Ez tetszett a legjobban: Honda CBR1000F!

Azért az álmom: egy Hayabusa!
khm..
Miért nem 1000 fazerrel probálkozol...Mégis csak az a kategória beli..
Én sem hajtom soha mint a vadbarom ,HOSSZÚ TÁVRA TERVEZEK VELE és így meg is hálálja a kímélő üzemmódot!
Én csak két hete próbáltam ki a haverom motorját, egy nap 260Km-t tettem bele, tetszett!
A végén már vártam, hogy mikor érek haza, mert nagyon szúrt a hátsóm...
Alig van meg a moci, még csak 400Km-t mentem vele - sajnos!-, de
már egy páran akartak "valamit" tőlem, de én csak magamnak akarok bizonyítani.
Eddig 210 volt, amit mentem vele, jó úton, forgalom nélkül, majd egyszer kipróbálom a max-ot is talán!
a fazernek amugy is olyan kemény a futóműve elől mintha egy kétkilós kalapáccsal ütnék a csuklódat menet közben már próbáltam!
szokott az így lenni mikor az állandóan járó lábú fiatal gépekkel hencegők befulladnak mellettünk!
Szia! basi2!
Ez nagyon szép fogyasztás egy 1000-es gépnek!
Szia ali83!
A "rizsrakéták" csak mellénk álltak!
A munkatársammal voltam, Neki Yamaha 600-as fazere van.
Csak finoman mentünk ésszel!
Igaz, eleinte Ő úgy gondolta, hogy majd én nem bírom a tempót, de
hamar rájött: ez nem így van!
Főleg - Gyöngyös-Hort közötti egyenes szakaszon- mikor 2-esben 160-nál tiltott le a gépezett!
6.5 alá azért nem ment de hát hova is ment volna akkor már tiszta levegővel is beérné talán tartós 200 körül nekem is 8 fölött kajál
nem mondanám de tényleg nem bírtam többet rátankolni!
Fogyasztás
130ig 6 lityi vegyes
200körül ,dimbulosan 8 lityi
Aztakurva ez nagyon jó még a bihar hg ben sem láttam ekkora hidat vagy hasonlót ,nem fagyott le a faszod hajnalban?,
hihi a rizsrakéták bírták veled a tempót?,,
Nekem 130 140 -nél 6.5 lityót evett százon autópályán a gép tegnap, fele távon a 86 kg-os haverommal.Vegyesben nekem is 7-7.5 liter az átlagom afelett nagyon nyomni kell már neki a szemét!
Szerintem is elég ez az egy topic ne szóródjunk széjjel így sem vagyunk túl sokan ha meg színesek a témák az sem jelent semmit mert kis idő múlva úgy is 1000 f-ről lesz szó megint ! Amúgy meg azért vagyunk értelmes nagytudású emberek hogy bármijen hülyeségnek örüljünk és meg tudjuk dumálni.
Kicsi index ,pompás fényezés csak azt a csúnya hosszú (igazi biker)hajadat le ne fújja a szél a gyári plexivel én már csak tudom. üdv a klubban!
Köszönjük a munkád ,ebből is látszik hogy a mi kis országunk egyáltalán nem Budapest centrikus
Nyomjátok a találkozó szervezését ezerrel de már csak jövőre vagy nem ottalvós ivósra tervezni mert már baszottul hideg lenne sátorozni!(lehet valaki bírná szesszel de én már kifagytam az évek alatt a nomádkodásból)
Egy murányi nevűt ismertem aki egy telekkel eltolva kertszomszédom volt de az nem jános és gyerekkora óta itt lakott újfehértón!Sajna nem tudok másról.
Ali te Újfehértó i vagy, nem ismersz ott bizonyos Murányi Jánost? vagy a húgát a Tündit? régen itt laktak Móron gyerekkori barátaim voltak
GRT