Sajna lecsúsztam róla ,sokat melóztam a héten ráadásul egész héten motorral jártam melózni debrecenbe a sásoni útra öcsihez (ha esetleg ismered)...ugorj be ha itthon vagy.
Nekem a k&n 2 sörbe és egy gyári papírszűrőbe fájt szerintem az sem rossz.Attól meg hogy keveset vagyok itt a fórumon remélem nem fogtok kitagadni.....ja tényleg hol vegyek tisztítót jó árban a légszűrőhöz?biker world meg nagyvas az túl drága vagy létezne hogy tényleg ijen kurva drága lenne?eggyáltalán meddig jó egy ilyen hozzávaló olaj meg tisztító duett?
kicsi internetes lehetőségem mellett aláírom a jelenléti ívet itt is mert kapom az ívet( köszönöm cube professzor úr) hogx felhívtad a figyelmemet erre.
Nálam is hasonló volt a helyzet.A gyári összekötő rommá rohadt,a yosi ingyen volt.A K&N-t meg csaknem hagyom ott 12 euroért Amúgy elégedett voltam a teljesítménnyel eddig is.
Urak!
Visszaolvasva titeket, az a marha nagy véleményem, hogy nagyon hasznos és szórakoztató lesz a cbr 1000 f -es találkozó tavasszal. Remek építő jellegű eszmecserék várhatóak.
Remélem mindenki jön... már alig várom!
Persze,nincs gond Egyébként a plusz néhány lóerő engem se hoz lázba,csak a szűrő már adott volt, a gyári dobok meg már menthetetlen voltak, sajnos(szétrothadt a belseje,kívül is rozsdásodott már) ,hát ezért cseréltem le őket...Egyébként túratempóban,vegyes terepen 6 alatt marad a fogyasztásom,szerintem az egy ilyen korú ezrestől nem rosz!Idén is a montenegrói hegyekben,tavaly a Grossglockneren se haladta meg,előző évi túrákról(bár akkor még a gyári kipufogóval) is ez a tapasztalatom.
Maradjunk annyiban,hogy vannak alkatrészek amik "sport" jelzövel látnak el PL légszürö nem hiszem,hogy megéri a +5% teljesitmény növekedés (ami + anyaggal jár)egy túra motornál a kipufogót is csak a hangja miatt szokták felrakni max annyi az elönye,hogy lehet tisztitani és sporolsz 10000 km ként valamenyit de menyivel többet eszik meg addig?
arra iram,hogy biztositja a több levegöt (gyári beállitásra gondolva)Te is rosszul fejezted ki magad meg én is
senki nem néz hülyének senkit (remélem )
Ugyan nem értek a szereléshez,de azért teljesen hülye sem vagyok.Természetesen a karburátorok rá lettek hangolva a K&N-hez és a (nem is olyan)nyitott dobokhoz.
Gondoltam hátha valakit érdekel,ez nem pénz érte...már alakatrésznek is!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr1000f-5134716
Visszaolvasva titeket, az a marha nagy véleményem, hogy nagyon hasznos és szórakoztató lesz a cbr 1000 f -es találkozó tavasszal. Remek építő jellegű eszmecserék várhatóak.
Remélem mindenki jön... már alig várom!
senki nem néz hülyének senkit (remélem )
Kb 3x olvastam el a hsz-okat mire felfogtam mivan
nem szeretjük a motorokat
(adatlap)