Jók lettek a képek, mindjárt feltöltöm Én is az enyéimet! A póló ötletet Én is díjazom, amugy jut eszembe attól a peugeot-stól megkérdeztem volna, h óhajt-e egy borotválkozó tükröt..
Hagy már...így is gondolkodok hogy menjek e?
Nem szeretném látni ahogy a sok gazdi felgyújtja a "motorját" (RONDA)
Mert szembesül, hogy eddig csak hitte hogy motoron ül miután láttak egy Suzukit
Ha tudok menni(NAGYON remélem)akkor teljesen mindegy Magyarország melyik pontján lesz a találkozó,nekem megfelel,camping is szuper,legalább több pénz marad sörre!
Na, még többen is leszünk, mint gondoltam. Ennyi mozdonynak nagyon jó választás lenne a park camping! Lenne hely dögivel, szép környék is, s kb az ország közepén van.
Lehet korainak érzitek,de elkezdtem szervezni a tavaszi talit Ha szeretnénk jó helyet találni muszály idén elkezdeni a foglalást,mert a jó helyekre hamar lecsapnak.Párom ma irt egy érdeklödő mailt az agárdi park camping-nek.Kb 20 motorral számoltunk.Jelezzetek vissza,hogy jó-e nektek a hely!
Mozdonyvezető lista:
-Ali83 -Basi22(Basi2)?
-BT
-Kestejan
-Leooel
-Vakvezető
-Bigoneoszi
-At
issk
-Tike1000f
-Pillisz
-System
-Vagi2
-Evdem
-Pipi84
-Cube75(j
ómagam)
Remélem senkit nem hagytam ki.Ha így van szóljatok.Úgy számoltam,hogy Ali és Tike párja külön motorral jön.Így jött ki 18 motor.
Basi2 tesóm VFR800
majd 20 év múlva a DL-t meg kell nézni, és felgyújtani márha lesz még mit
Nem szeretném látni ahogy a sok gazdi felgyújtja a "motorját" (RONDA)
Mert szembesül, hogy eddig csak hitte hogy motoron ül miután láttak egy Suzukit
0269
"Pótkerekes balhé" lesz,vagy egyéni?
Mozdonyvezető lista:
-Ali83 -Basi22(Basi2)?
-BT
-Kestejan
-Leooel
-Vakvezető
-Bigoneoszi
-At
issk
-Tike1000f
-Pillisz
-System
-Vagi2
-Evdem
-Pipi84
-Cube75(j
ómagam)
Remélem senkit nem hagytam ki.Ha így van szóljatok.Úgy számoltam,hogy Ali és Tike párja külön motorral jön.Így jött ki 18 motor.