Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beszélek vele majd
Tesód is jöhetne,csak azért raktam kérdőjelesre,mert nem tudom érdekli-e?
Én is támogatom
Basi22 az én vagyok CBR1000F
Basi2 tesóm VFR800
Nana nem kell felgyújtani
majd 20 év múlva a DL-t meg kell nézni, és felgyújtani márha lesz még mit
Jók lettek a képek, mindjárt feltöltöm Én is az enyéimet! A póló ötletet Én is díjazom, amugy jut eszembe attól a peugeot-stól megkérdeztem volna, h óhajt-e egy borotválkozó tükröt..
Na majd ha eljössz,láthatsz végre motort De csereüdültetés lessz ,mert én is megyek a szuzuki talira
Bazz... már a link se működik,látod hirdetni se engedik mert tudják hogy ez nem fér bele a motor kategóriába
Hagy már...így is gondolkodok hogy menjek e?
Nem szeretném látni ahogy a sok gazdi felgyújtja a "motorját" (RONDA)
Mert szembesül, hogy eddig csak hitte hogy motoron ül miután láttak egy Suzukit
A poló terv készűl majd teszek fel képeket BT nézd meg a galériámat tettem fel 4 képet.
Persze hogy "pótkerekes" lessz De addig szerezz be valami motort:http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_1000fn_dual-421
0269
Póló szuper ötlet,támogatom!
Ha tudok menni(NAGYON remélem)akkor teljesen mindegy Magyarország melyik pontján lesz a találkozó,nekem megfelel,camping is szuper,legalább több pénz marad sörre!
Na, még többen is leszünk, mint gondoltam. Ennyi mozdonynak nagyon jó választás lenne a park camping! Lenne hely dögivel, szép környék is, s kb az ország közepén van.
Hali!
"Pótkerekes balhé" lesz,vagy egyéni?
Bizony, bizony, milyen kicsi a világ!
R.I.P Simoncelli.
Pontos létszám azért is fontos lenne,mert gondoltam a jeles nap alkalmából csináltatnék polókat emlékbe Már ha tetszik az ötlet.
Lehet korainak érzitek,de elkezdtem szervezni a tavaszi talit Ha szeretnénk jó helyet találni muszály idén elkezdeni a foglalást,mert a jó helyekre hamar lecsapnak.Párom ma irt egy érdeklödő mailt az agárdi park camping-nek.Kb 20 motorral számoltunk.Jelezzetek vissza,hogy jó-e nektek a hely!
Mozdonyvezető lista:
-Ali83 -Basi22(Basi2)?
-BT
-Kestejan
-Leooel
-Vakvezető
-Bigoneoszi
-At
issk
-Tike1000f
-Pillisz
-System
-Vagi2
-Evdem
-Pipi84
-Cube75(j
ómagam)

Remélem senkit nem hagytam ki.Ha így van szóljatok.Úgy számoltam,hogy Ali és Tike párja külön motorral jön.Így jött ki 18 motor.
Uristen srácok,láttátok mi történt Simoncellivel Sepangban?Tavaly Tomizawa idén Simoncelli...Nyugodjon békében...
Lassan kinyit a sípálya Szomszéd :) befagy a kakilód
Lassan kinyit a sípálya :)

szépek