Tike! kösz,hogy átvállaltad a szervezést ,de ha bármilyen segítség kell csak szólj!A polókat intézem,majd scannelek be grafikákat.Időpontot is kellene egyeztetni husvét,május1,stb.Már csak hogy megfeleljen mindenkinek.
VakVezető: m.route66. , emlék póló jöhet ha lesz,
Basi22:+Hajni(asszony), m.route66. emlék póló jöhet ha lesz,
sajna szervezni nem tudom mert messze van
cube75 felvetette az agárdi park campingot mint tavaszi cbr-es találkozóhelyet, ali83 meg a m.route 66-ot... Ha másnak nincs ötlete, jó lenne dönteni, hogy haladjunk és ne dolgozzon senki feleslegesen a szervezéssel. Valamint jó lenne egy önkéntes aki felvállalja a szervezést...
Szóval kezdem a sort a szavazgatással és a jelentkezéssel:
VakVezető:
m.route66. , emlék póló jöhet ha lesz, a szervezéshez sajna hülye vagyok, résztvevő (1motor,1 fővel)
(másold ki a résztvevőket és illeszd magad mögéjük, így egy hozzászólásban meglesz a teljes lista... és nem hülyül meg a szervező a végére)
Volt,hogy itt is minden "második" nap esett Hétfőtöl-Csütörtökig
meg Péntektől-Vasárnapig
Honda-Suzuki,tudom ,hogy poén csak jó egy picit basztatni a másikat
sajnálom Ali majd megoldodik hiszen már egyikünk sem tini,hogy hisztizzünk
jó ez a magyar 66
Szilvásvárad szép hely, nekem tetszik képek alapján a Magyar Route 66 ötlet. Jó bázis lenne.
A környéken jártunk egyszer "erdőben sátor nélküli kintalvós mindenki viszi a saját cuccát meg vizét kajáját" gyalogtúrán ősszel... Majdnem behánytam a 30 kilós hátizsák alatt az első nap, utána hozzászoktam és már élveztem a nomád életet. Rendesen kellemetlen volt visszatérni a "vadon"-ból a "civilizációba".
Szerénységem: képen jobb szélső ronda kopasz... és mielőtt valaki kérdezné, nem vagyok katona.
ali83: Fel a fejjel! Ahogy egy kínai mondás tartja: Nem eshet minden nap az eső!
Nagyon sajnálom,hogy kalács van nálatok,de csak rendbejön!Küldünk neked valami jupiszis netet vagy műholdat Az elmaradt jelenléti íveket meg gyorsan írd alá
Én értem BT mire utalt Sanyi barátommal közösen bérelünk egy garázst,neki két szuzukija van nekem két hondám.Ennyi a lényege.Ez a szuzuki-honda párharc nem komoly.Egyszer majd megjön az agya és vesz egy HONDÁT!
Hűha itt aztán mennek a témák ezerrel!Mondom az én véleményemet ,rég jártam a fórumon részemről rendben van bármely helyszín ,viszont a párommal nem tudom még hogyan lehet számolni mert most sajna külön költöztünk meghatározatlan időre,ezért nincsen internetem sem és új munkahelyem van nem tudom hová alakul a dolog kettőnk között sem meg az időpontot is tisztázni kell jóval előtte.Mellesleg nem bántam volna, ha nem nekem kell a legtöbbet menni a SZENT VÉGCÉLIG. Pont a napokban gondolkodtam rajta merre lehetne menni és mindig ide lyukadtam kihttp://www.magyarroute66.hu/ évek óta visszajárók vagyunk ide már néhányan, sok a látnivaló akár motorral akár gyalogszerrel és olcsó is, a kertben van sátorozási lehetőség és borospince medence stb stb szóval megfontolható lenne ez is!A szervezésért pedig ezer hála mindenkinek ha segíthetek valamit hívjatok telefonon az a biztos
Basi22:+Hajni(asszony),m.route66.emlék póló jöhet
tike+Bea,m.route66.emlék póló jöhet
kestejan 2 fő(Krisztián+Bella)hely mindegy,póló jöhet!
Leooel +Hajni, hely mindegy, póló jöhet, de mindkettőnk részvétele időpont függő
cube75+Bea,helyszín tök mindegy póló jöhet,mert én intézem
-BT- + Adri (nagyon merem remélni!), póló jöhet, helyszín mindegy Ali83+Niki(folyamatban ) póló természetesen ,hely:R66(félreértés ne essék én nem erőltetek semmit csak fölvetettem)