Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kaptam ülést a sárgához attis!
Szia!
Nekem most csak egy dual-os ülés kellene!
Tartaléknak!
Szvevasztok,valakinek valami a sárgámból?El bontom mert nem haladok a mozdonnyal! A blokk nem alku tárgya!
Tehát erről:
Erről maradtál le Ali úúúúr:
Hála a magasságosnak, azzal a sörrel meg majd utól érlek benneteket valahogyan!
Jelentem szedi a lábát a csótány Trafót, kábelt, gyertyát, ac-t meg szűrőt cseréltem és láss csodát beindult Utána még egy olajcsere beleszaladt.. Lesz még szelephézag meg szinkron valamikor. Meg majd október környékén vez lánc plusz feszítő csere No ennyit a gépről. Zárójelben jegyzem meg lemaradtál a heinekenről De pótoljuk M
Na mivanmánmi?
Cube! Istenkirály császár vagy!
Ali úr!

Köszönöm a csomagot, örök hála! :-)
Jajj fiam,már megint nem észért voltál a szomszédban szép az a gép így is ,feszt a matt feketét erőltetnéd makóra pedig ki nem állhatja szegény
Én már most elkezdeném a rongyokat gyűjteni, mert a fehér felnivel szükséged lesz rá Vagy tudok egy cigányt bicskén folyáshatáron spriccel mattfeketét, csak mire a motorér mész 25 gyereked is lesz hozzá
Nekem akkor is bumblebee Hagyd így! stílusos
Igazából ezek a képek sem jók már, mert minden idom sárga, ezek tartalék idomok, meg az oldalidomokat az előző tulaj Nyári idomnak nevezte, mert megvágta a jobb hutés érdekében.... Szóval egy pár hétig sárga marad, utána meg még megálmodom... Lehet, hogy fekete is lesz meg sárga is, még passz...
Szia!
Most akkor hogy van?
Fekete vagy sárga?
Tisztelt segítő urak! Nagyon szépen köszönöm a mai szolgálatot, megtalálom a módját a hálának Remélem egy-két hét múlva már biztonságosan tudok haladni az új jövevénnyel.
7vége sztornó annyi meló van ,hogy beszarás
Grt ,szép motor
Szép az ikrem!
Szia!
Nagyon szép lett!
Grat!
már az idegeimre megy a csiszolás meg forrasztás stb,isten ments ide még motort pluszba ! míg az enyém nincsen kész semmi egyéb melót nem vállalok.Utánna lehet szó róla ,megcsinálom szívesen,anyagom van bőségesen mert a fasorból össze lett szedve!
Ha kész vagy az idomokkal szólj, küldöm a VFR-ét :-)
Huhúúú lemaradok mindenről Miki szép a gép! Attisnak meg lassan termeli a gép a banzint!Betermelhetne egy keveset nekem is mert pár hét és kész a gép ha minden jól megy!Egy hetet nem volt netem mert meghalt a laptopom(miért is ne pont most ) amúgy meg hetek óta csak csiszolok és csiszolok ..... még van pár idom ami hátra van aztán fényezés.Ma gumit rendeltem az is megvan jöv héten szóval török felfelé ezerrel!
Üdv a klubban!

Hölgyeim és uraim!

Meeeegvaaaaaan a jogsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :o))))) !
A mocimat a pösti MESTER rendberakta :) (1000 köszönet...) már csak a dupla átírás ktg-ét (180 ropi) kell kiköhögnöm :( éééés iráááány a vééégteeeleeeeeeen... :) !
Ma felraktam a felnicsíkokat is végre..., íme néhány illusztráció: