Jelentem szedi a lábát a csótány Trafót, kábelt, gyertyát, ac-t meg szűrőt cseréltem és láss csodát beindult Utána még egy olajcsere beleszaladt.. Lesz még szelephézag meg szinkron valamikor. Meg majd október környékén vez lánc plusz feszítő csere No ennyit a gépről. Zárójelben jegyzem meg lemaradtál a heinekenről De pótoljuk M
Én már most elkezdeném a rongyokat gyűjteni, mert a fehér felnivel szükséged lesz rá Vagy tudok egy cigányt bicskén folyáshatáron spriccel mattfeketét, csak mire a motorér mész 25 gyereked is lesz hozzá
Igazából ezek a képek sem jók már, mert minden idom sárga, ezek tartalék idomok, meg az oldalidomokat az előző tulaj Nyári idomnak nevezte, mert megvágta a jobb hutés érdekében.... Szóval egy pár hétig sárga marad, utána meg még megálmodom... Lehet, hogy fekete is lesz meg sárga is, még passz...
Tisztelt segítő urak! Nagyon szépen köszönöm a mai szolgálatot, megtalálom a módját a hálának Remélem egy-két hét múlva már biztonságosan tudok haladni az új jövevénnyel.
már az idegeimre megy a csiszolás meg forrasztás stb,isten ments ide még motort pluszba ! míg az enyém nincsen kész semmi egyéb melót nem vállalok.Utánna lehet szó róla ,megcsinálom szívesen,anyagom van bőségesen mert a fasorból össze lett szedve!
Huhúúú lemaradok mindenről Miki szép a gép! Attisnak meg lassan termeli a gép a banzint!Betermelhetne egy keveset nekem is mert pár hét és kész a gép ha minden jól megy!Egy hetet nem volt netem mert meghalt a laptopom(miért is ne pont most ) amúgy meg hetek óta csak csiszolok és csiszolok ..... még van pár idom ami hátra van aztán fényezés.Ma gumit rendeltem az is megvan jöv héten szóval török felfelé ezerrel!
Meeeegvaaaaaan a jogsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :o))))) !
A mocimat a pösti MESTER rendberakta :) (1000 köszönet...) már csak a dupla átírás ktg-ét (180 ropi) kell kiköhögnöm :( éééés iráááány a vééégteeeleeeeeeen... :) !
Ma felraktam a felnicsíkokat is végre..., íme néhány illusztráció:
Nekem most csak egy dual-os ülés kellene!
Tartaléknak!
Köszönöm a csomagot, örök hála! :-)
Most akkor hogy van?
Fekete vagy sárga?
Nagyon szép lett!
Grat!
Hölgyeim és uraim!
Meeeegvaaaaaan a jogsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :o))))) !
A mocimat a pösti MESTER rendberakta :) (1000 köszönet...) már csak a dupla átírás ktg-ét (180 ropi) kell kiköhögnöm :( éééés iráááány a vééégteeeleeeeeeen... :) !
Ma felraktam a felnicsíkokat is végre..., íme néhány illusztráció: