A Miki motorja olyan pofátlanul tiszta volt, hogy bűntudatot keltett bennem és lepolíroztam az enyémet is, hogy legalább a közelébe legyek a legszebb vasnak
ÁÁÁÁh ez hülye!Tee KRISZ,NEM TANULTÁL AZ ESETEMBŐL(pedig rajtam még ruga is volt),VEGYÉL MÁR FEL VALAMIT KÖNYÖRGÖM,FŐLEG HOGY VAN IS RUHÁD! Szard le ha rohadsz vagy büdös a tested
No kedves Krisz kollégád jóóóól megtúráztatott :) !
420 kili, volt benne Miki látogatás Pilisen... és volt benne fürdés a velencei tócsában, aztán tovább Szfehérvár, Tatabánya és környéke, végezetül Dobcsikő...Felvette a rémes motorozásomat is... :) , majd közszemlére tétetik...
A hátsó gumim elég öregecske, tapadása nulla, tehát a kanyarvadászat elmaradt... :( !
A két tárcsáért bejelentkezett Bt is ,neki 20 at mondtam a kettőre de beszámolom a régiét 5000be hogy tudjam tologatni a gépet!Szóval 15 de csak személyesen ugyanez vonatkozik rád is ,ha úgy van azé lesz aki hamarabb ideér érte. A sárvédő indexxel 6000 nem viccből ha kell akkor keresek rá gyári prizmát is!
Szia!
Nekem el van vágva és nagyon felveri hátul a vizet, gondolom, ha a vágatlan lenne rajta, akkor kevésbé vágná fel!
Ha Krisztiánnak nem kell a sárvédő, akkor nekem kellene!
Persze nekem nem viccből!
70/6321-829