Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A motor bontódik.
70/6321-829
A motor bontódik.
70/6321-829
Az agyad a teknősös,nekem is olyan van de az zőőőőd! Színvak
Igen, mert ez teknősös volt és kék
Sehol nem látok fehér paszta maradványt,kamuzol
Be kell tekerni barna ragasztóval indulás előtt a butitájmos kiccipődet és nem lesz baja!
Jajj ,akkor inkább auróra!
... egy puma fekete tornacipőn? - csak hogy az állati hasonlatoknál maradjunk
Ezt nem meritek megnyomni:)
https://www.youtube.com/watch?...
Nyugi Én is gondolkodom már valamin, mert az a kurva váltó összecseszte a hóbagoly fehér tornacipőmet
A Miki motorja olyan pofátlanul tiszta volt, hogy bűntudatot keltett bennem és lepolíroztam az enyémet is, hogy legalább a közelébe legyek a legszebb vasnak
ÁÁÁÁh ez hülye!Tee KRISZ,NEM TANULTÁL AZ ESETEMBŐL(pedig rajtam még ruga is volt),VEGYÉL MÁR FEL VALAMIT KÖNYÖRGÖM,FŐLEG HOGY VAN IS RUHÁD! Szard le ha rohadsz vagy büdös a tested
Köszönet a klassz társaságért, a jóóó sörért :) és, h nem aláztál folyyyyamatosan... :o)))) !
Folytatjuk... ;)
Út közben taliztam egy "görögdinnyével"..., pólóban-rgatyóban tolta, le is fotóztam :o)) .
Jól gurult, bár még éretlen... :o)))))))
Hejjó Ali!

No kedves Krisz kollégád jóóóól megtúráztatott :) !
420 kili, volt benne Miki látogatás Pilisen... és volt benne fürdés a velencei tócsában, aztán tovább Szfehérvár, Tatabánya és környéke, végezetül Dobcsikő...Felvette a rémes motorozásomat is... :) , majd közszemlére tétetik...
A hátsó gumim elég öregecske, tapadása nulla, tehát a kanyarvadászat elmaradt... :( !

Hamarosan hozzád is eljutok... :) !
Na ti meg merre jártok már Mikivel ahol a madár se jár?
Mi van Suhancok van gurulás?
A két tárcsáért bejelentkezett Bt is ,neki 20 at mondtam a kettőre de beszámolom a régiét 5000be hogy tudjam tologatni a gépet!Szóval 15 de csak személyesen ugyanez vonatkozik rád is ,ha úgy van azé lesz aki hamarabb ideér érte. A sárvédő indexxel 6000 nem viccből ha kell akkor keresek rá gyári prizmát is!
Szia!
Nekem el van vágva és nagyon felveri hátul a vizet, gondolom, ha a vágatlan lenne rajta, akkor kevésbé vágná fel!
Ha Krisztiánnak nem kell a sárvédő, akkor nekem kellene!
Persze nekem nem viccből!
Hány tevét szeretnél a tárcsákért? A sárvédőre csak viccből mondj valami árat
sőt még egy vágatlan dualos hátsó sárvédőm is van!
igen,ugyan az és nagyon jó állapotban vannak,nincs abszolut válla.
Féktárcsák jók az enyémre? Az érdekelne
Tudom, csak megemlítettem, hogy kellene!