Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haladtam a sávomban egy autós beállt a seggembe.. annyira a tükröt figyeltem, hogy későn vettem észre a sávlezárás táblát... elrántottam de a széle csak megvolt a bal oldali meg elköszöntek ahogy lerepültem a mozdonyról... :/
De már akkor se igazán sok cucca volt
Na azóta keresem az előzményekben,ő volt az! http://www.kepesmotor.hu/honda...
Millió helyről de össze lehet!Mit műveltél?Fóton van egy bontott is én beszéltem anno vele csak 90 esnek volt hirdetva aztán a telefonba mondták hogy 21 es!
Ma nagyon remekeltem... szerintetek mennyi esélyem lesz találni egy majdnem komplett idomszettet? 21hez
ah értem ,edig amit érdeklődtem bontottat annak behajlott mert akkorát kapott az eleje ,nem lesz könnyű dolog,21 es felni az van persze bőségesen!
sc21 é van benne. (keskeny)
Nekem sajna még szükségem lesz rá ami van mert jó lehet a töröttembe ,de érdeklődök neked hátha van.Nem javítható?
Sziasztok.
Valakinek lenne sc24-hez első kerék?
Na jó nem dobcsi volt

https://www.google.hu/maps/@49...!3m4!1e1!3m2!1s2GXd85gEYsPrviQ
tQqdRQQ!2e0?hl=hu
És ezt hol fotóztad? :-)
Bemelegítésnek mentem egy dobogókőt
Hát azért megyünk egy karikát,de nem gondoltam nagyot...Egyrészt tényleg itt vagyunk a laposban,nincs nagyon mit nézelődni(szántóföldek mindenütt vannak),és kanyargós út is csak ha mennénk többszáz km-t egy irányban,ami meg időhiányában,másnaposan nem nagyon kivitelezhető... 180-200 km elég lesz szerintem
Én hétfőn megyek Pécsre kb 450 km oda-vissza :)
Nem motorozunk?!
Köszönöm!
Na így jár aki nem követi a fórumot!c-c-c...
Akkor elmondom esmént:Szállás nállam,kb 20 személyig megoldható(sátor,benn a házban,egyéb fekhelyeken,szaunában,kisfaházban),természetesen ingyen(a barátokat vendégül látja az ember),sőt még a megérkezés napi ebéd(bográcsos)és a wellcome drink(vajdasági jóféle pálinka) is az én kontómra megy.Derékaljat,hálózsákot azért hozzatok,ennyit nem tudok biztosítani...
Motorozni...nos,mivel itt a nagy fene laposban vagyok,nagyon messze kellene elmotrozni egy igazán élvezetes örömmotorzáshoz,így egy rövidebb körre gondoltam szombaton,azt is javarészt harmadrendű utakon hogy se a forgalom ,se a rendőrök ne zavarjanak meg minket
Terveztem még egy hajókázást a Tiszán rostélyozással egybekötve,valamint egy városházatorony látogatást ,megnéznénk a zentai csata múzeumát,egybekötve egy túravezető történelmi előadásával(hogy azér' mindenki tisztában legyen vele hol mentették meg annó a valagát a töröktől! ).Ezen programok sorrendje még képlékeny,mindenesetre a hazaindulást vasárnap délután előtt ne tervezzétek!
Valutát nem kell biztosítanotok,itt is beváltható a forint is(vagy bármi más,mondjuk a drahma árfolyama nem biztos hogy kedvező ),üzemanyagárak kb ugyanazok,bevásárlásokat(kaja,pia,meg amit akartok)itt helyben el lehet intézni,ha valami különleges kívánság van(mondjuk ráksaláta)tessék előre jelezni,beszerzem!
Most így hirtelen nem jut eszembe(hova? ) más,akinek kérdése van ,nyugodtam kérdezzen!
Kestejan!

Kicsit bővebb infót kérhetnénk? Szállás hol, milyen mennyiért? Merre fogunk motorozni, mit nézünk meg? Ilyesmi
Na-na,csak nyugi!Szar az idő,mindenki melózik,visítoznak a kölkök,nyűgösek az asszonyok,a kutyák is inkább bennmaradnak a házukban,kinek van ilyenkor ereje fórumozni?Esetleg rumozni,na azt lehet!
Azért remélem szombaton valamivel jobb idő lesz,mennem kell Gyulára tolmácsolni (egy pálinkafőző versenyen),és motorral szeretnék menni! Persze inni nem fogok merthátugye motor,de ha valaki a vonzáskörzetben lesz,szívesen meginvitálom egy kis nedűre!
Oldaldobozaim még lefestve ugye semmi,pedig most kellenének...
Na,mi is van még?...
Ja,májusban Cbr 1000f III. Találkozó,ne felejtse el senki!
Olyan döglött lett a fórum mint sanyi a ló!TESSÉK FESZEGETNI VALAMI TÉMÁT MERT ÖNÁLLÓAN KÉPTELEN VAGYOK MIT FÖLDOBNI!
Na hála a jó istennek meg persze neked ügyesen forrasztottál!
ez egész ötletes már csak kell két kupak .A sárgából cafe racer projektnél jövőre meg is csinálom!Vagy veszek én is szép pirosat újat!
A kép meg lemaradt:-(