Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kedves druszám! Én sem fogok tudni elmenni egyéb irányú elfoglaltságom miatt
Ó!Pedig Benned biztos voltam,legutóbb még beírtad magad....
Remélen nincs baj...
Sajnos én/mi most nem veszünk részt a találkozón, ha talán összejön azon a hétvégén egy kisebb túra keretén meglátogatjuk Alit, de sajnos még ez sem biztos!
Nektek hajrá!
Sajnos én/mi most nem veszünk részt a találkozón, ha talán összejön azon a hétvégén egy kisebb túra keretén meglátogatjuk Alit, de sajnos még ez sem biztos!
Nektek hajrá!
Na srácok,ha már mindenki kijózanodott a majális/rostélyozás után,jusson eszetekbe,3 hét múlva várok mindenkit a III. CBR 1000F találkozóra!Aki véletlen nem értesült róla,azt hívjátok fel,írjatok neki,küldjetek postagalambot,vagy mittudomén,de gyertek!
Szóval akkor a szokásokhoz híven mindenki írja fel magát:
1.Krisztián+Bella
2. Basi+Tami
Na srácok,ha már mindenki kijózanodott a majális/rostélyozás után ,jusson eszetekbe,3 hét múlva várok mindenkit a III. CBR 1000F találkozóra! Aki véletlen nem értesült róla,azt hívjátok fel,írjatok neki,küldjetek postagalambot,vagy mittudomén,de gyertek!
Szóval akkor a szokásokhoz híven mindenki írja fel magát:
1.Krisztián+Bella
2. ...
Köszönöm megkaptam a jövőhéten már a motorban lesz, köszi még egyszer.
Ha jól emlékszek Koyo. De ha sikeresen megtalálom, akkor megnézem, mert Én elraktam az enyimnek a gyáriját.

-BT-
Én már nem is tudom mit kéne beléjük rakni,de utána fogok nézni hátha lenne ina vagy koyo a többit hát nem is tudom az eredeti gyárija az vajon mi lehetett?
korrekt és gyors válasz
Holnap adom föl a kuplung belső kosarat!
Csapágy: 6004 2RS, szimering: 28-42-8
Urak!

Valaki keni fejből az SC24 első kerékcsapágy méretét?

Kösziii
Ezek vannak vagyis lesznek meghirdetve!Kreatív embereknek ajánlanám akik szeretnek gyantázni!
Mind a három említett elem létszükséges az enyémhez is ,a sárgáé megvan a két oldalsó takaró de az összes üvegszálas fül hiányzik róluk!A műszerfal takaró belső pedig szintén kell az enyémre mert 686 darabra repült szét szilánkosan így kizárt hogy műanyagoljam!
Szia Ali!

Engem a belső idomok a műszerfalnál lehet h érdekelnének ( nagy középső, kicsi oldalsók ) az enyém elég gány, még átgondolom. Valszeg hogy csak kölcsönbe kérném mintának a műanyagoshoz.
Kitalálom és jelentkezem!
Sziasztok mindenki,azért írok mert a sárgáról lebontottam az üvegszálas (javítható,és törődést igénylő oldal és fejidomot sc24.Én már úgy áll a helyzet hogy beszereztem gyári elemeket amiből a mozdit csinálni fogom mert azon be tudom műanyagolni az index helyét is és javítani is tudom ha később problémái lennének.A gépet nem bontom egyáltalán mert igencsak sok eleje cuccra lesz szükségem de az idomokat gondoltam nektek szólok először hogy kell e valakinek,mielőtt elbörzézném (természetesen minden a motorba megyen az utolsó fillérig)Nem akarok hálátlannak tűnni senki felé ezért ha valaki tudja hasznosítani szóljon ,ha nem akkor továbbra is az eredeti célját fogja szolgálni és vissza forgatom a mozdonyba!Sziasztok...
Ó,basszus jó lett volna megismerkedni...Bár én csak kb 10-től délután 4-ig voltam ott,azt is javarészt munkával töltöttem,de azért 1 szabad órám lett volna...Na,ami késik nem múlik!
Kestejan azon a GYulai páleszfesztiválon én is ott voltam 4 napot. Sajnálom hogy nem találkoztunk személyesen. a kacsás cv 2. standon meloztam.
Jól van,megúsztad , a gépet meg majd helyrehozod!
Kezeimen vannak horzsolások, nem volt össze tépőzárazva a kabát és gondolom felcsúszott. a térdemen is van, meg igazából érzem mindenem.. De legrosszabbul mégis csak az esett, hogy épphogy megálltam a csúszást követően, fekszem a földön, és látom ahogy a mozdony csúszik az aszfalton........ :/ ez fájt szerintem a legjobban..
Basszus!Remélem neked nem esett bajod...
óh bazze,nem hiszem el!
*bal oldali idomok...fejidom két oldalt.. két első index elsőre ennyit vettem észre