Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fiam ma levizsgázott A2-re!
Nagyon büszke vagyok rá!
Ha esetleg pont ilyen csatlakozó van rajta, mint nekem, akkor lehet szükségem lenne rá!
Szia!
Körbenéztem és én is ilyeneket találtam,
ezért csináltattam egy újat Mecseki Zsolttal, ma lett kész, a postást várom 15000Ft + posta!
A csatlakozóm is szar, ezért forrasztanom kell valószínűleg az újat is!
Köszi!

szia Atis,most bontottam meg a sárgát a fesszab miatt ,elég ritka mert olan a csatija amiben 3 rovátka van(kettő a felső sorban,egy lent)és 7 kábel helyes amiből 6 van használva.4 KÁBEL MEGY A FELSŐ SORBA ÉS KETTŐ AZ ALSÓBA .Azaz az alsó sorban a bal szélső gyárilag üres .Egy vagyon minden fesszab viszont szerintem a 6 ból valamelyik test azon a kábelen kívül ami egyébként is az .Szerintem 5 kábelessel is működne és abból találtam egy olyan bontottat ami nekem is van: http://aprod.hu/hirdetes/honda... csak forrasztani kell!
Nem tudom hogy milyen a gyári csatija mert amikor az enyém vettem már akkor is le volt vágva és fzr 1000 fesszab volt rajta,meg kell nézni milyen a csatija és hány kábel megy bele.mert ennél is 6 láb férne pl de csak 5 van használva,nekem is van 3 fázisom plusz két szálam ha jól emlékszem (azaz5 db)de ha van hatodik egy barna vagy fekete akkor az úgyis csak test már......
Ez nekem jó?
Ez olyan mint a varáé és 5 lábas http://auto-motor.vatera.hu/mo...
Igen, ahogy mondod!
Már keresem a fesszabokat a neten, de nem sok van!
Újat eddig csak az ebay-en találtam!
Mellesleg a gyári fesszabok nem is igazán elegek már a mostani akksikhoz ugyanis a mai nagyobb indító áramú akksiknak igenis kell a 14,3.14,5 töltés már amit a régebbi típusok nem bírnak ,azért is jó az a fajta ami nekem van mert már úgy van beállítva hogy bírja ezt produkálni és ezen felül még a nyákban van egy kis poti szerű is amit egy műszerész csavarhúzóval tudsz állítani(nekem még nem kellett) valamint nem gyantába öntött hanem szerelhető egység így ha egy előtét ellenállás is kisül akár benne veszel hozzá kiforrasztod és mehet tovább,örök élet plusz egy nap!
Ugyan ezeket az értékeket produkálta a haverom varaderója az ősszel csak még pluszban szívatott hogy ha bemelegedett a fesszab akkor fordulaton is elment a töltése már (tojást lehetett volna sütni rajta ) ezt addig húzta még már reggelente nem bírta beindítani és aksit is cserélni kelett meg persze fesszabot is de meg is javult!
Igen ez lófasz,alacsony fordulaton vagy magyarán egy hoszabb városi lámpa elkapós szakaszon nincsen töltésed!Úgy ahogy mondod.Fesszab hiba lesz!
Szia!
Ezeket mértem:
2014.04.05.
Töltés:
Alapon 12.72V
Gyújtáson 12.00V
Gyújtás + lámpa 11.83V
Alapjáraton 14.35V
Alapjárat + lámpa 12.35V (12.90-ről csökkent 12.35-re)
Gázadás 14,30V
Gázadás + lámpa 15.00V
Ha jól értelmezem az adatokat, akkor a fesszab a felső értéknél leszabályoz, de az alsó kevés!
Ez a feszültség szabályozó egyértelmű hibája?
sziasztok megmaradt alkatrészek eladók hűtő , karbik , leömlök , kerekek . A rendszer 12000.- gyári leömlö 5000
Csaba
06209238057
Anyám mossa az ablakpárkányt mert kocsma szag lett a sörhabtól ami kifutott a postázás közben! Remélem azért a maradékot köbüki nem issza meg mire hozzád ér
Nyissad az ablakot!
küldfénypost
menyit adnál érte?
hirdetésben 66666ft. az egész komplett. 60000-ert is oda adnám. de itt így egymás közt 45000 ft. cuzamen.+posta k.
külön az ülés ?
Gyuszi!

Mennyiért adnád csak az ülést?
Adást vettem,jöhet a sör!
hát kagylósabb volt ez is csak fel töltöttem mert magasítani akartam az ülést ( nagyon guggolós nekem ez a kis moci. vagy a lábam hosszú ) hát igaz ami igaz a vége szögletes. azért ez a megoldás kompromisszum a látvány és a kényelem között . a piros hátsó ülés az jó ötlet. de mivel hibátlan volt a kárpit így nem vacakoltam fel tettem és irány az aszfalt csík . de alkalmasint még lehet hogy meg fogadom az ötletet és át húzom pirosra annál is inkább mert szeretem a piros színt .
Köszönöm!
Én a múltkor láttam újat vaterán 10 ért! Bontottat semmi képpen sem vennék mert gyárilag üzemórásra vannak hangolva!A híres mecseki féle a legjobb ,nekem is az szuperál sok éve csak neki nem tudok elérhetőségét!Ha jól emlékszem az 15 vagy 18 ropi volt talán!
Ok!
Holnap méricskélek egy kicsit, mert valami nem stimmel!
Köszi!

Mellesleg egy fesszab mennyit kóstálhat?
De jó is lenne!