Végül is nekem is van jó hírem:
a motorom fogyasztása lement 5L/100km-re, ezt 225km-en mértem, mikor jöttünk haza Újfehértóról!
Ez is az bizonyítja, hogy nagyon függ a gázkartól a fogyasztás, na meg a kicserélt karburátor membránok...!
Szia!
A haverom számára a legrosszabb, hogy 40km/h-ás sebességgel ment, el akart engedni egy gyorsabb motorost és ahogy az út szélén ment egy gödör ledobta az útról!
Még ment kb.: 20 métert, próbálta visszahozni, de nem ment, majd jobbra eldőlt!
Felcsúszott a vesevédője ott lehorzsolódott a bőr, válla és a térde egy kicsit fájt, de leginkább a lelke!
A motornak jobb oldali indexek, bukógombák, kipufogódob, fejidom sérült! A kipufogó szétesett, amíg összeszereltem, addig elszívott 3 cigit, bekötöttük az oldalán a sebét és mentünk haza!
Mindenki meglepődött milyen korán hazaértünk!
Basszus, minden hétre jut pár ismerős perec! Remélem nem lett baja! A minap ataaa bukott a GS fórumról, szerdán tashner a banditról, most meg haverod, ráadásul mind ismert pályákon Óvatosan Skacok, másnap is motorra kell ülni!
Sziasztok!
Meg se lepődök, hogy senki sem ír ide, gondolom most mindenki a családjával van és pihen!
Én is, bár most nyírtam le a füvet a kertben apósom nagy örömére, mert
kicsit a locsolócsövet is "megnyírtam"!
A mai nap nem sikerült olyan jól, mint tegnap, mert 10 körül elindultunk túrázni a Mátrán keresztül, de csak Mátraháza után 5-10km-re jutottunk!
A FAZER-es barátom elesett, ezért némi szerelés meg cigi után visszajöttünk!
Mindenkinek széles utat! Most nem volt elég széles!
Szép napot!
Sziasztok!
Ma már sikerült gurulni pár munkatársammal Szilvásváradra!
Holnap is megyünk, ha minden jól megy!
10-kor indultunk és 18-ra értem haza, persze többször is megálltunk pihenni, kajálni...elfáradtam!
Menni kellene minél többet!
Mindenkinek széles utat!
Szép napot mindenkinek Bár a motort eladtam azért visszajárok olvasgatni.Szomorú a szivem a történtek miatt.Személyesen nem találkoztam a forumról senkivel sajnos. De olvasva a beszélgetéseiteket ugy tüntetek számomra mint egy család. Tartsatok össze, mert az élet túl rövid ahhoz hogy megbántsunk egy barátot. Senki ne értsen félre, nem az észt akartam osztani. csak az eggyüttérzésem kifejezni
Ennyi, ne a fórum rovására menjenek a dolgok ,olyan kevesen vagyunk és ez nem méltó hozzánk!A következő találkozót meg nem szervezni kell hanem megcsinálni,ha kell akár spontán is!Én az idén ha össze rakom a mozdonyt lemegyek a tokaji black dragon találkozóra vele augusztusban,aztán pihentetem max itt a környéken cikkázom vele hogy szokja a lábam .Jövőre meg szeretnék kirándulgatni erre arra mikor merre ,ha meg csinálok hosszú hétvégét akkor felmegyek leenhez .
Konkrétan Pénteken, Zentán Tudtam meg a hirt,hogy Ali látogatás lessz (azon a hétvégén)
Nekem senki nem jelezte,hogy menjünk oda,km ben pont annyi tehát tök mindegy merre indultam volna
Ha jól emlékszem II. találkozón sem voltunk sokan és Ali sem volt ott! Mégsem lett lefujva !
Nem Kestejant akarom védeni de szerintem igaza van!
Sokmindenröl nem tudok mi-miért alakult ki (Cube75-Kestejan)De nem is érdekel !Csak ne menjen a Fórum,Barátság Rovására!
Tehát a következö találkozót ki szervezi (ha lessz még) ?
Akkor még egyszer és felőem utoljára hallottatok:
Visszakerestem,megvan a fb levelezésem:február 19.-én írt Bea:
-Arra gondoltam ,mi lenne ha ezt a tali most KIHAGYNÁNK és HELYETTE lemennénk Alihoz? (Egyértelmű,febuár óta BÁRMELY MÁS dátumra lehetett volna tenni Ali meglátogatását de pont a már LEFIXÁLT találkozó napjára kellett tenni!)
Az én válaszom erre ez volt:
-A kettő nem függ össze,Alihoz is lemehetünk ,a talit is megtartjuk.Én mint házigazda nem fogom lemondani a találkozót,nagyon szarul venné ki magát!
Ettől a ponttól kezdve én nem is tudtam hogy megindult a tervezés és nekem nem szólt seki hogy Alihoz mentek,vígan szerveztem a találkozót!Tehát nem is tudtam volna menni,mert nem is tudtam a dologról!(erre le akar döngölni ez a makó srác aki nem is ismer hogy inkább gondolkozzam el azon hogy én miért nem Alihoz mentem? )
Ami a motor projectet illti ,amint megtudtam telefonon hívtam Atit,fb-on beszéltem Tikével hogy benne vagyok,mivel külföldről körülményes utalni ,itt a TALÁLKOZÓN odaadom a pénzt!Mindketten azt mondták:jó.
Ezek után Atival több alkalommal cseteltünk,még pár hete is azt mondta sok a munkája,de ha tud jön a találkozóra,pedig már tudta hogy nem(ez különösen rosszul esett,tekintettel a barátságunkra),sőt Basival még péntek este is felhívtuk,akkor sem mondta mi a helyzet.Ezt nem ragozom tovább,volt pár álmatlan éjszakám míg ezen rágódtam.Igen,én ilyen hülye érzelmes alak vagyok.
Nem tudom mit lehet még erről a dologról mondani.Tike valami rossz szájízről beszélt,nem tudom mit értett alatta,én mindent őszintén leírtam,a fb levelezések mind megvannak.
És Ali,nehogy magadra vedd a dolgot Te aztán végképp semmiről se tehetsz!Kedves amiket írsz,de és nem keresek bűnbakot,sajnos a naponál világosabb minden.Zajlottak a háttérben számomra teljesen érthetetlen dolgok a személyünk ellen amik nyilvánvalóvá teszik a mozgató elemeket,ezt itt (mint mondtam is már) nem tálalom ki,mocskolódásnak hatna,és nem is ez a mérvadó.Megmérettetett,könnyűnek találtatott.
Már elnézést,hogy a fórumot bombázom a hülyeségeimmel,de pont az a célom,hogy mindenki tudja az igazat,és elejét vegyem minden gyerekes szarkavarásnak,és összeesküvés elméletek gyártásának.Szóval ha bűnbakot kerestek az megosztott tali miatt,az én legyek,bár mindenki szabad akaratából döntött a helyszínt illetően.Sem én,sem Bea nem befolyásolt senkit.Szerintem felnőtt emberek vagyunk saját döntéssel.Én nagyot hibáztam,mert azt mondtam,amit hallani akart,mert nem akartam megbántani Krisztiánt,hát pont így sikerült leginkább,ezt nagyon sajnálom..
De erős vádak hangzottak el a napokban,amit nem hagyhatok szó nélkül.Szóval a tali időpontja nem miattunk változott erre az időpontra,hanem ha visszaolvasunk Atissk kezdeményezte Fia vizsgája miatt.Ali balesete kicsit átírta a történelmet,nekem természetes volt,hogy az ő jelenléte nélkül nem tali a tali.Ezt Bea jelezte Krisztiánnak a facebookon,mivel nem én kaptam az üzit,lehet nem pontosan idézem,de a válasz az volt,hogy ő mint házigazda nem mondhatja le,mert rosszul venné ki magát,és szó nem esett róla.hogy ő is részt venne a Ali látogatásán,bár szerintem pont,hogy ő módosíthatta volna az időt vagy helyszínt.Mint azt mindenki tudja a motor project szervezésében is benne voltam.Én megírtam mindenkinek a lehetőséget,ha kimaradt,ne engem hibáztasson utólag.Sőt hallottam olyan beteg ötletet is,hogy Alit vigyük Zentára,ez is komoly gondolat volt,tudván az állapotát.Na ezek után lehet rám hányni,kővel dobálni,vagy amit akartok,én őszintén leírtam,amit tettem és azt vállalom,de amit nem azért ne kezdjen ki senki.
Üdv,mivel erősen társasági lény vagyok így nagyon örültem mindenkinek ha többen ha kevesebben jöttek volna én akkor is örülök mivel én nem tudok sehová menni,nem teszek különbséget köztetek és ne is várjátok hogy bárki mellett vagy ellen elkezdek itt nagy szavakkal kampányolni ,mindenkinek van némi igazsága az viszont tény hogy néma gyereknek anyja sem érti a szavát, és soha senki nem jelezte krisznek hogy nem fog ráérni ,vagy az ötlet hogy hozzá menjenek is eleve elvetendő. Magamtól én sem jönnék rá és nekem is rosszul esett volna ,nem jó az sem ha bűnbakot vagy bakokat keresünk (akkor még most is ott ülnék a baleset helyszínén és okolnám magam az életemért ) Én bármikor bárkit nagyon szívesen látok akár együtt ,akár külön külön is.Nem hiszem hogy ezt valaki rontotta el ,ezt együtt rontottuk el ,és nem is tudjuk vissza csinálni.Én is el rontottam azzal hogy game over lett ez a szezonom és így akár a személyem is embereket megosztó lett ezzel.Nem célom hogy széthúzzam ezt a bandát,nem is volt tervembe sőt mind a mostani percig szeretnélek benneteket össze fogni mert értékesek vagyunk.Sőt ha tehetném vennék egy telket amit csak arra alakítanék ki hogy mindenkit akár napokig vendégül láthassak .Kriszt is várom ugyanúgy meg persze basit is meg a sok arcot akik jártak már a fórumon.Nekem meg az esik szarul főleg hogy lassan ismerek minden fórum lakót is már személyesen HOGY ITT TARTUNK MOST AHOL TARTUNK Figyeljünk jobban egymásra
DE nem szólt erről SENKI!Mi vagyok én gondolatolvasó?Egyébként meg nem is tudod mekkora az udvarom,a házunk.Nem ez a lényeg,de kérdezd meg Basit ő látta.
És egyáltalán nem hiszem hogy ez lett volna a gond...
tike!
Nem jelezte senki hogy gondja van a szállással,szerintem símán elfértünk volna,de mindegy.
De.Símán el lehetett volna mozdítani a talit,HA valaki erre kért volna,ehelyett a találkozó HELYETT lett más program.
Sokadszor mondom:a dátum még Ali balesete előtt lett meghatározva,ennek ellenére pont (micsoda véletlen) arra a hétvégére szerveződött más.De így is elmozdítottam volna,ha erre kértek.Nem ez a helyzet,Te is tudod.
És nem,nem tudom honnan indult ez az egész,honnan a rossz szájíz.
Szívesen megválaszolok mindenki kifogásaira ha ezt akarjátok,de már belefáradtam.A matek egyszerű,megbeszéltük a talit,erre más lett szervezve.Ennyi.Lehet ezt forgatni ide-oda,de a veleje ennyi.Hagyjuk egymást lógva.
Egyrészt te is nagyon jól tudod, honnan indult ez az egész, honnan a rossz "szájíz".
Másrészt mindenki ludas abban hogy ez így alakult.
Én spec. húztam a szám a szállás miatt - ne érts félre, nagylelkű volt a felajánlásod - de a tervezett létszám mellett nekem ez így már nem jött be.
Sajnálom, tudom jól mennyi idő, energia megszervezni egy találkozót de van amikor van fontosabb. És most is azt írtad hogy: "de nem lehetett volna előtte,vagy a találkozó utánra tenni?"
Kérdem én, nem lehetett volna a találkozót eltenni? - írom ezt úgy, hogy mi Alihoz sem tudtunk menni, sajnos a házunk most fontosabb. Ég is a pofám emiatt, de majd bepótoljuk.
Remélem érted amit mondani akarok. Egy pillanatra sem tűnt úgy, hogy alkalmazkodni akarnál. Mi meg f*szok voltunk, mert nem mertünk/akartunk szólni hogy ez így nem jó. Ez lett a vége.
Talán legközelebb okosabbak leszünk....
a motorom fogyasztása lement 5L/100km-re, ezt 225km-en mértem, mikor jöttünk haza Újfehértóról!
Ez is az bizonyítja, hogy nagyon függ a gázkartól a fogyasztás, na meg a kicserélt karburátor membránok...!