Na,megszólalt a hálátlan grácia is.Természetesen hű önmagához,gyáván a válaszadást blokkolva . Levélkéjéből dől a hazugság,szitok,mocsok,de persze az én stílusomat kifogásolja .Pedig ha tudná mit köszönhet...na mindegy ez már nekem is sok
Nem kifejezetten hozzád szóltam,hanem a régi tagokhoz,de ha már felvetted a lapot akkor válaszolok.
1.Alit én már a balesete hetén meglátogattam,még amikor a kórházban feküdt.És még fogom is,tehát nem kell semmin "elgondolkodnom",már sokkal régebben"megtiszteltem".
2.Az időpont azért volt "adott" mert egyvalaki erre az időpontra szervezte,ugyanis nincs képe megjelenni nálunk.
3.A találkozó időpontja már sokkal hamarabb fixálva volt,az "illetőt" direkt kértem ne pont arra a dátumra szervezze a látogatást.
4.Januárban még szinte mindenki felíratkozott,ez változott meg furcsamód,ennyit az adott szó értékéről.Egy ember távolmaradása,hantázása pedig különösen fáj nekem.
5.Nem kevés időmbe,pénzembe került míg mindent megszerveztem(amiket aztán szépen le kellett mondanom),képzeld én is szabadságot vettem ki,körülmotoroztam néhány lehetséges etápot,stb,stb.
6.Ismét mondom,bármikor lementem volna Alihoz ez az egy dátumot kivéve.
7.Olyan dolgok vannak a háttérben amikről nem is tudhatsz,nem akarom itt sem máshol kitálalni,nem akarok mocskolódni,nem az én stílusom.
Tehát,mielőtt újabb légbőlkapott frázisokat pufogtatnál,előbb fuss neki mégegyszer és értelmezd a leírottakat.Egy dologban azért igazad van,nem vagyunk egyformák,másként mérjük az adott szó súlyát,gerincességet,így nem szeretnék részese lenni,egymáshoz illők vagytok.
Január 19 én lett "lefixálva" az időpont! többeknek megfelelt
Ali sajnálatos esete feb.16
Árilis 17 én szó volt róla megint cbr III. tali
Május elején volt szó róla , hogy meg kéne létogatni Alit
Lehet ekkor kellett volna lefujni Zentát és át tenni Alihoz Az meg már majdnem késő szerintem
TERMÉSZETESEN juni 21én mennék feléd Ali elöbb nem megy
Juni6-8 Gajavölgy sok sok melóval ,köv hétvége meló de utánna megyek
Szerintem mindenki felnőtt férfi/nő, ezáltal mindenki döntést tudott hozni. Mivel az időpont adott volt(én februárban kértem szabit) így szerintem sem elé, sem mögé nem lehetett volna beilleszteni. Lehet, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Szerintem nem mást kellene bántanod a szavaiddal hanem elgondolkodni azon, hogy Te miért nem jöttél. A társaság szíve Ali. Én sem a motorozás kedvéért vállaltam be a jelenleg vállalhatatlan állapotú motorommal az utat, mert otthon unatkoztam, hanem mert megtiszteltem a barátomat! Amit Te nem tettél. Nekem nem lett volna gyomrom Ali nélkül bulizni, egy olyan eseményen ami tőle ered. Szerintem felesleges mutogatni bárkire is, hiszen akkor lehetne mindenkire. Ez egy baráti társaság, mely újabb tagokkal bővült, s fog is még. Ha Te ennek nem szeretnél részese lenni, az a Te döntésed, nem a mi hibánk!
Nos uraim.
Ha még 100 évig élünk is,nem tudjátok megmagyarázni hogy megvalósítható időben,anyagiakban elmotorozni egyik helyre,a másik megbeszéltre pedig nem.Finoman szólva is nem esett jól.Én is benne lettem volna a beteglátogatásban,de nem lehetett volna előtte,vagy a találkozó utánra tenni?Természetesen tudom ki áll a háttérben,innen is üzenem a kis méregkeverő boszorkánynak hogy elérte a célját,gratulálok neki,ezennel kilépek a fórumról és a társaságból.
Mindenkinek széles utat.
Haza felé elkapott az eső székesfehérvárnál na igy még nem áztam el
De megérte
Remélem a jövöben azért még sikerül egy "találkozót" összehozni de úgy, hogy egy felé megyünk,
és jó lessz mindenkinek (idő,pénz stb)
üdv tike1000f!
Igazából csak azért mert még sport motorom nem volt és az 1000f régi vágyam közé tartozik . 8 évig crossoztam, versenyekre jártam ,aztán szponzor hiányában feladtam a küzdelmet, így megnyugodtam és túra motorok jöttek szóba ami ugyan nem egy adrenalin sokk de szeretek utazni és ezt összekötöm a motorozással. egy évben 2-3 szor megyek olasz alpokba mert édesanyám ott dolgozik és meglátogatom. azt mondanom sem kell menyire szép és kanyargós a táj. xtz vel is élveztem a dolgot ,nagyon kényelmes és haladós,nagyon megbízható paripa de szeretnék kipróbálni mást és ez az 1000f lenne
Hosszú a lista nem részletezném de a motor is kapott bőven meg én is!De javulok én is és mióta nem mankózom azóta rakom a motort is össze.jövőre készen lesz
Bajt nem tud csinálni ,mert nem képes átugrani a vezérlésed,teszi a dolgát de úgy is meg kell csinálni mert egyre hangosabb lesz és nem fogod tudni elviselni,ha sokáig húzza az ember a cserét akkor nyúlik a vez lánc is .Van baráti megoldás rá az a lényeg megoldható a dolog kb fél napos munka.
és van valami megoldás erre a csúnya zörejre ? vagy csak a hangja csúnya de nem befolyásolja a motor működését? mármint feszíti a láncot,végzi a dolgát?
Kicsi a rugó előfeszítés és megszűnik a csillapítása is az egységnek egy idő után.Alapjáraton és kis fordulaton rág és kerreg a lánc hidegen,később aztán melegen is elő elő fog jönni.
1.Alit én már a balesete hetén meglátogattam,még amikor a kórházban feküdt.És még fogom is,tehát nem kell semmin "elgondolkodnom",már sokkal régebben"megtiszteltem".
2.Az időpont azért volt "adott" mert egyvalaki erre az időpontra szervezte,ugyanis nincs képe megjelenni nálunk.
3.A találkozó időpontja már sokkal hamarabb fixálva volt,az "illetőt" direkt kértem ne pont arra a dátumra szervezze a látogatást.
4.Januárban még szinte mindenki felíratkozott,ez változott meg furcsamód,ennyit az adott szó értékéről.Egy ember távolmaradása,hantázása pedig különösen fáj nekem.
5.Nem kevés időmbe,pénzembe került míg mindent megszerveztem(amiket aztán szépen le kellett mondanom),képzeld én is szabadságot vettem ki,körülmotoroztam néhány lehetséges etápot,stb,stb.
6.Ismét mondom,bármikor lementem volna Alihoz ez az egy dátumot kivéve.
7.Olyan dolgok vannak a háttérben amikről nem is tudhatsz,nem akarom itt sem máshol kitálalni,nem akarok mocskolódni,nem az én stílusom.
Tehát,mielőtt újabb légbőlkapott frázisokat pufogtatnál,előbb fuss neki mégegyszer és értelmezd a leírottakat.Egy dologban azért igazad van,nem vagyunk egyformák,másként mérjük az adott szó súlyát,gerincességet,így nem szeretnék részese lenni,egymáshoz illők vagytok.
Ali sajnálatos esete feb.16
Árilis 17 én szó volt róla megint cbr III. tali
Május elején volt szó róla , hogy meg kéne létogatni Alit
Lehet ekkor kellett volna lefujni Zentát és át tenni Alihoz Az meg már majdnem késő szerintem
TERMÉSZETESEN juni 21én mennék feléd Ali elöbb nem megy
Juni6-8 Gajavölgy sok sok melóval ,köv hétvége meló de utánna megyek
Ha még 100 évig élünk is,nem tudjátok megmagyarázni hogy megvalósítható időben,anyagiakban elmotorozni egyik helyre,a másik megbeszéltre pedig nem.Finoman szólva is nem esett jól.Én is benne lettem volna a beteglátogatásban,de nem lehetett volna előtte,vagy a találkozó utánra tenni?Természetesen tudom ki áll a háttérben,innen is üzenem a kis méregkeverő boszorkánynak hogy elérte a célját,gratulálok neki,ezennel kilépek a fórumról és a társaságból.
Mindenkinek széles utat.
Azonban elmentünk egy opel corsa mellett, ami oldalról totál beterített!
Fasza volt!
De megérte
Remélem a jövöben azért még sikerül egy "találkozót" összehozni de úgy, hogy egy felé megyünk,
és jó lessz mindenkinek (idő,pénz stb)
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és az idő is kegyes volt!
Igazából csak azért mert még sport motorom nem volt és az 1000f régi vágyam közé tartozik . 8 évig crossoztam, versenyekre jártam ,aztán szponzor hiányában feladtam a küzdelmet, így megnyugodtam és túra motorok jöttek szóba ami ugyan nem egy adrenalin sokk de szeretek utazni és ezt összekötöm a motorozással. egy évben 2-3 szor megyek olasz alpokba mert édesanyám ott dolgozik és meglátogatom. azt mondanom sem kell menyire szép és kanyargós a táj. xtz vel is élveztem a dolgot ,nagyon kényelmes és haladós,nagyon megbízható paripa de szeretnék kipróbálni mást és ez az 1000f lenne
Meg szabad kérdezni miért adod el a Tenerét?
A vezmű feszítőre pedig legalább három jó megoldást tudunk, tudsz majd választani :-)