Persze ebben képben vagyopk csak matricázva a hurricane mint becenév az csak az sc 21 sorozaton volt látható gyárilag valamint a cbr 600f1 sorozaton ha jól tudom! A falkások am meg jó arcok
igaz sok itt a motoros. csak azt sajnálom hogy nem ugy van már mint a 80-as évek végén , akkor minden motorost ismertünk esténként össze gyűltünk a rózsa cukrászda előtt . azok voltak a szép idők! de pl. a falkások jó barátaim.
az enyémet tejfölös doboznak csúfolták mert mindene burkolt. én csak kicsikémnek becézem, mert imádom. biztos vagyok benne hogy nőnemű lenne ha volna neme. mert ugye ha fiú lenne nem szeretném ennyire .
Rohadt sok motoros van ott az biztos,a falkások is ottani klub,meg a vonzáskörzete is nagy a településnek!Nem csoda ha meglepetés éri az embert.Nekem is van miskolci haverom akinek sc24 sima van évek óta meg tőlem 5 km -re egy dual érpatakon de az életbe még fórumon nem voltak fenn !
Szia!
Tudtam, hogy rajtam kívül vannak még Hatvanban mozdonyosok!
Egyiket ismerem, de csak egyedül motorozik én meg ráhagytam!
Múlt évben Tike-ék találkoztak valakivel, aki hatvani volt...
Meg a többi, ki tudja hányan vannak?
Csúfolták a motoromat már mindennek,hajónak csónaknak ajándékos doboznak ,és találó volt a névválasztás így hogy mozdony de vonat is lehetne mert NAGY,GYORS,ERŐS,MEG VAN AKKORA A FELÜLETE HOGY BELEFÉRNE EGY TURBINA ! Ez már rajta marad az 1000f-eken .Amúgy már anno a motor revü tesztekben is expressz vonatnak hívták !
én meg a fűzfa étteremben dolgozom. és a mészáros lázár utcában lakom a zombori pékséggel szemben lévő oldalon. ha motorozgatsz gyere be a fűzfába egy bambira ! Balassi Bálint út 122
A DUAL, Arra jó, hogy amikor vészfékezelmintazállat, akkor sem áll alattad keresztbe a vas! Van egy fék erő elosztó, amit ugy állitasz ahogyan akarsz. Hogy milyen arányba dolgozzon az ,,első-hátsó" nyereg.
hát az nem csoda mert az enyém nem duál. de ha már említed , milyen azt a duál rendszert használni? én el nem tudom képzelni mire jó. mert azt értem hogy 280ról egyenes úton fékezve jól működik. de kanyarban korrigálni a tempón ? ( én hátsóval szoktam. de ha fékezi az első kereket is akkor a moci ugye bár fel akarna egyenesedni. na de közel ám a szalag korlát az efféle reakciókhoz.)
Szia ,jó választás a gép az egyszer biztos,bár én személy szerint a karbis modellt választanám,annak a műszerfala is jobban bejön!Van millió hirdetési portál csk időt kell rá szánni.Van egy kék injektoros a cimborámnak Debrecenben de esze ágában sincs eladni!
Szeretnék vásárolni egy kék színű sérülésmentes Honda CBR xx-et,kék színben!
2002-2005 évjáratot lehetőleg.
Bárki,aki tud ilyet,azonnal szóljon!
Köszönöm!
Gábor
30/4515852
Tudtam, hogy rajtam kívül vannak még Hatvanban mozdonyosok!
Egyiket ismerem, de csak egyedül motorozik én meg ráhagytam!
Múlt évben Tike-ék találkoztak valakivel, aki hatvani volt...
Meg a többi, ki tudja hányan vannak?
Igen, hatvani vagyok és a Bosch-ban dolgozom a raktárban!
A pennyvel szemben lévő utcában a Bányász-ban lakunk!
Keressen csak meg engem:)))))
Keressen csak meg engem:)))))
Szeretnék vásárolni egy kék színű sérülésmentes Honda CBR xx-et,kék színben!
2002-2005 évjáratot lehetőleg.
Bárki,aki tud ilyet,azonnal szóljon!
Köszönöm!
Gábor
30/4515852