Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze hogy látni az a két kerek fedél ami alul van a kivágott részén az oldal idomnak Elszálltam egy kanyarban februárban! Majd iszom a levét egy életen át...
a blokk forgattyúsház részén?azt látni a szpojlertől?
Köszönöm a segítőkész válaszokat,sokkal felkészültebben megyek motort nézni ! A vezérmű lánc feszítővel mi gond lehet? miért beteges? ali83! mi történt a mociddal és veled? láttam a balesetes fotódat!
ja még annyi hogy a blokk forgattyúsház részén mindkét oldalt van egy műanyag szürke vagy fekete(sima 24) fedél nézd meg nem volt e törva vagy nem olajos e mögötte !
Ha dual fékest nézel ,nézd meg a farok idomot mert csak két fül tartja azt is az ülés alatt hátul az elő szeretettel le törik és lötyög az egész,ha ott vagy akkor ellenőrizt az ülés zárat mert nincsen bontva és én is cseréltem már hármat de most sem jó! Az elejében nézd meg a kormány ütközőt a vázon hogy nincsen e valamerre jobban fényesedve vagy el nyalva.H aén mennék 1000f et venni(persze pénzzel a zsebben)levenném az oldal idomokon a kis deknit középen mivel a mögött van a gyári acél bukó ív ami csúszásról árulkodhat és akkor vagy idom cserés volt,vagy fényezve lett !ha nem jön le a gyári 1 csavarral akkor az már árolkodó jel mert lehet ragasztva van belülről minden idom műanyag legyen!A tényleges évjáratot az első fékcsövön látod mivel az mindegyik dualon gyári gumi ha 95 ös a motor akkor 94 es fékcső lesz rajta vagy az évjáratnak megfelelő 95 ,a futásteljesítményt a lábtartó gumik és váltó fékpedál is elég látványosan képes vissza adni.Én meg már megint csak fosom a szót na jól van sokat vagyok itt,irány a garázs szevasztok
Szia ,akinek a teneréje így egyben van kora ellenére az megérdemelne egy 1000f-et is mert jó gazdája lennél Ahogy basi is írta a súlya az ami a legnagyobb ellenfél de futóművileg abszolut nincs vele gond,van benne tartalék bőven ,fékek hibátlanok de egy fém fékcsővel tovább javítható a remek szintig,a vezérműlánc feszítője a gyerek betegségük akár 21 es 87-89 akár 24 sima vagy dualról beszélünk de arra is van már több bevált megoldás,és itt ne kókányolásra gondolj abszolut.Fogyasztása karbi és motor kopottság függő (az enyémről inkább nem is beszélek hogy fogyaszt mert még el rémisztene)de teljesen gázállás függő nálam 7-7.3 az átlag 140,150 es utazóval.A motorja ha rendesen oda van rá figyelve az annyira időt álló ha fordul egy százast pluszban sem lehet kimondottan észre venni .Alkatrész van minden hozzá idomokat kivéve!Az világ szerte hiány cikk sok esetben(rá fogok hegeszteni egy vas ketrecet bukó keret gyanánt az enyémre is ) csak legyen megint egyben ... Más típushibája nincsen a kopó cuccokat kell megnézni ugyanúgy mint bármi máson és hogy hogy illeszkednek az idomok hogy a későbbiekben ne költs rá egy kisebb vagyont ezekre!Amúgy öszeségében ár érték arányában piac legjobbja ebben a kategóriában.
Jó választás ja túrázni akarsz ,fogyasztás nekem 5,3-8ig jobbkéz függő
Hátrány ,hogy nehéz , vízmű lánc feszítő ,de arra is van megoldás igaz Tike
Ha valóban 50 van benne akkor még sokat el megy gondos szervizzel odafigyeléssel akár 100 fölött is
Üdvözlet mindenkinek!
Véleményetekre és pár infóra lenne szükségem !
Szeretnék venni egy 1000F et ,tulajdonképp egy régi álmom valósulna meg, de mivel eddig szép és gyári gépeim voltak ennél is ragaszkodom a jó állapotú géphez! Mivel nem ismerem a típust nem igazán tudom mire kell figyeljek vásárláskor mármint van e olyan dolog ami a cbr-en érdemes megnézni. egy 95 ös évjáratot néztem és elvileg 50000km van benne. gondolom ez nem sok ennél a típusnál? mennyi az átlag fogyasztása kb. ? mi az az alkatrész ami könnyen meghibásodhat rajta? Várom válaszotokat ,köszi előre is!
Abban a 6cm -nyi sávban ami középen a leg jobban szokott kopni 3.5-4 mm durván ,javítás egy van rajta a futófelület leg közepén egy 4 es átmenő gombával aminek talpa van (nem behúzószállal,meg van csinálva rendesen) postázni megoldom valamikor csak azt ne kérdezd mikor tudom most feladni sajna mert meg kell kérnem valami havert hogy kocsival vigyen el a postára ,vagy ha lenne ismerősöd aki erre felé jár valami ügyben az még jobb lenne! kicsit még magatehetetlen vagyok a mostani formámban is .Manapság még mindig nem megy a biciglizés sem ....
Szép.
Profil mélységet tudnál mérni?
Javitás van rajta?
Postázni tudod?
12píz
Köszönöm!
Ára mennyi lenne?
Hétvégére klafa időt mond
Urak,mielőtt meghirdetném ,megkérdezlek titeket,ki hogy áll hátsó gumival mert úgy néz ki veszek újat majd párban és így amit vettem használt pilot road 3 (2ct)jó 80% os használtam az feleslegessé válik helyem meg nincsen pakolgatni ,180 as amúgy...jelezzetek ha kell !Este pattintok egy képet róla majd.
Én egy dossziényi papírral is elindulnék már simán a dzsekim keblében!
Megosztom ismerősök közt is majd a gépet!
Nagyon fasza az összkép ,sisak über fasza ,de a dzseki is megyen hozzá! MAJD MEGVIZSGÁLJUK ÉLŐBEN IS EGYSZER A GÉPET!
Eladó a fiam endurója, hátha érdekel valakit!
képesmotor

hasznaltauto

Üdv itt!

Kíváncsi vagyok milyen "élőben" a moci, és hogy passzol a sisak!
A fiamnak pénteken jött meg a jogsija, 5 hét alatt képesek voltak megcsinálni!
Na Uraim!

Megismertem közületek 4 cimborát, válogatott jófejek :))) !
Levizsgáztam NAGYmotorra kb. 1hete..., most várhatok vagy 30 k hosszúúúú napig míg imádott járgányomra pattanhatok :( .
Nekem ezek nagy dolgok, sokáig sz...-tam a kötelező dolgokra de egyvalami biztos az pedig a változás, tehát én is úgy néz ki a jó irányba... :) .
Attisknak köszönet a láncfeszítőért és Cubenak a jövőbeni szervízelésért, bár sok tennivaló a portalanításon kívül talán nem lesz !?
Életemben először vettem faszántos bukósityót és bőrdzsekit-kesztyűt, természetesen színben minden a mocihoz idomulva... !
Régen jogsi nélkül repesztettem 300körül farmerben, ahhoz képest...
Páromnak TERMÉSZETESEN ugyanúgy bőrdzseki stb. !

Natehát kb. 1hónap éééés jövőőőőőőőőők :)
Íme néhány kép:
Na,ahhoz meg párosítunk némi jóféle zentai pálinkát,bográcsost meg rostélyost,azt majd csak elleszünk valahogy!
A szerény létszám ellenére szerintem jól fogjuk érezni magunkat!
Juhu viszek jó kis móri bort
Nem,hálistennek Vajdaságban semmi veszély,de a Szerbia többi része ilyet még nem látott!Jöhettek nyugodtan,majd halljuk egymást és kimegyek a határra!
Zentán