Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szar a helyzet zebrán is ?
Szuper,várunk Titeket!
23 án már szabizok indulunk olyan 9 körül
valoszinüleg "zergebaszta" úton megyünk
Elfárad a Tami akkor pici pihi
Mi rá érünk
A láncszett az nagyon meg tud,viccelni ezen a téren ,az mindig legyen faszányos és még állítható állapotú ha lehet!Tegnap végre kimozdultam itthonról és kocsival elvIttek 30 kilóméterre kis lakóhelyemtől és el bicegtem meg üldögéltem egy motoros pályanapot végre rohadtul kelett már valami hasonló!
Most lestem, szerintem a láncom rángatja, és azt érzem. Kihajoltam menet közben, és elkezdi csapkodni egy részen.. és mindig akkor érzem a rezgést a motoron. Van valahol komplett láncszett 21 hez? Vagy olyan mint a fehér holló?
Én eleve nem legóznék ,ha "ala natúr"végig kapcsolja akkor komplett át raknám főleg ha kevesebb km-es blokk vagy fiatalabb évjáraté esetleg sc 24 é mint ami neked van21! Ha meg nem tudni az elő életét a tarcsi blokkodnak akkor nézd meg a hengerfejét, és ha a bal egyes henger szívócsonkja melett vakdugó van a tiéd vízcsője helyett akkor 24 es a blokkod!Az meg fiatalabb és valszeg a váltója is kíméltebb példányról árulkodik!
Óhh 88-89 évjárat váltó széria gyorsító membrán,a világban nincsen ha beszarik,de szemrevételezés alapján az mint a 900 as bold oroké meg a 750 -é( dupla vez tengelyesek) mondanám hogy mérjük meg de ami nekem a bold orból kijött anno az eldobós lett !A legszarabb hogy régen is csak biker worldéknak volt belőle tourmaxos de ők meg szűntek az volt ha jól emlékszem akkor 4500 ft!De jó pár éve már.
Sziasztok!
Első kérdésem (kérésem) z lenne, hogy milyen jó tanácsokkal látnátok el aki legózni szeretne...(váltó csere) Szóval mire figyeljek majd, ha rászánom magam, hogy a tartalék blokkból beépítsem a mostaniba, ugyanis a hármasom sajnos c vágányra tért, és egy és kettes sebiben, kicsit ütemesen erősebben rezeg a motor, mintha valami tengely lógna, és beleérne valamibe. Szóval jó mókának ígérkezik :) Előre is köszi a tippeket :)
Pont nem olyan sajna nem jó
Attisk erre lenne szükségem
Úszóház szuszogó, simán le van "lógatva' a közép sztender felé
Akkor én nem panaszkodom mert már a "mozdonyban" túl vagyok a 4500km en eddig idén" ma voltam jászboldogházán + kitérő kb 450km gond nélkül kop-kop-kop
Helló.Tudna valaki segiteni,hová vannak vezetve ezek a csövek?
Krisz, bocs, de én jobb szeretem a gurulós találkozókat, mint a szeszelőseket. A tavalyi bejött, egészséges arányban volt a csapatépítés és a motorozás, de ugye mondtad, hogy nem nagyon gurulnánk, ill. nem is nagyon volna merre, így most maradok a HR karikánál. Túrázásnál szóljatok, az érdekel
Itt aztán volt ihlet kérem szépen tegnap este bekávéztál? :) Sok minden történik felétek. Ezek szerint azt sem tudod mit kezdj a sok szabadidőddel Kívánom hogy mihamarabb kiforrja magát a technika és a naormális kerékvágásba csöppenjetek vissza!
Szia!
Remélem látszódik minden, ami kell!
Amit tudok róla, hogy 97-es dual-nak volt a karbisora és nem volt még szétszedve! (Persze én már kivettem belőle a karbi-membránt!)

Szia!
Nekem nincs "egyéb irányú elfoglaltságom" , csak kénytelen voltam máshogy dönteni!
Én úgy vagyok vele, hogy nem akarok a bizonytalanságban maradni, ezért írtam, hogy nem leszünk ott Nálad - ne számítsatok ránk!
Alihoz is vagy megyünk, vagy nem, de ezt már meg merem kockáztatni, mert Alinak nem kell arra készülnie, hogy fogad minket, elszállásol stb...
Fiam április 8-án levizsgázott, és két hetet vártunk a visszaigazolásra, amivel az okmányirodában lehet kérvényezni a jogosítványát és ott 30 napos határidőt adtak, tehát május végére lesz meg a jogsija!
Csodás!
Majdnem fele annyi idő alatt vizsgázott le!
Egy nagyobb út előtt jó lett volna kisebb utakon gyakorolnia, de ez is csúszik!
Idén ki, mennyit, ment a motorjával?
Szerelő: vezérműlánc, + feszítő csere 100km (olaj+szűrő csere, karbi tisztítás), majd hirtelen kellett vegyek egy karbisort is (ez kb.: 80 pénz volt összesen)
Kipróbáltuk párommal a mocit, mentünk 50km-t - jó volt! Tényleg!
Nem zörög a motor, húz rendesen !
Pestre fel kellett menjek bíróságra, naná, hogy motorral mentem, de már a hazaút érdekes volt, mert azt hittem trélert kell hívjak, mert a forgalomban megállt alattam a motor, mint kiderült: akku nulla!
Egy kerékpáros segített betolni - jöttem haza, mint a meszes!
Aggódás!
Fesszabályzó csere, akksi csere, mindjárt 30 pénz meg jó sok ősz hajszál , mert végül is az alapjárat volt alacsony és éppen nem töltött, ezért tönkrement az akkumulátor!
Kemény 20km próbaút, azóta semmit nem mentem.
Két hét alatt kétszer beindítottam remélem most már jó lesz!
(Igaz, már megint csöpög a hűtővizem, majd azt is megcsinálom! Valamikor!)
Ja bocsi, hogy ezeket leírom ismét, mert korábbi hozzászólásaimnál írtam ezeket, csak most egy kicsit átmentem önsajnálatba!
Mostanában ritkábban ülök a gép előtt, dolgozok, mint a hülye, mert csinálok a motoroknak garázst, meló mellett...
Fiamnak eddig jól sikerült az érettségije egy hét múlva jön a következő (fizika) megmérettetés, néha be tud segíteni a melóba!
Szófosásom van!
Na!
Lényeg a lényeg, a zentai út lett volna az első olyan út, amin mind a hárman: fiam, feleségem, én, kettő motorral mentünk volna, de úgy döntöttem, hogy mivel bizonytalan, ezért most nem iratkozok fel Hozzád!
Idén nem, de jövőre jó lenne Horvátországba eljutni és akkor nem lehetetlen, hogy Felétek megyünk..., de ez csak tervezett...
Amúgy idén 3-4 egynapos túrára megyünk (mennénk! ) és 1 négynaposra, az osztrák határ mellé - talán...
Na most jöttem be nemrég megint de sehova semmi képet nem fogok kirakni a projektről majd a végén egyben az egészről ha készen lesz! őszre ígérem kigurítom ,még ha nem is a végleges színében!
Ne viccelj Ali,persze hogy rád nem vonatkozik!Te csak gyógyulgassál megfele!
Én meg ha akarnék sem lennék még rá képes,maradok a seggemen az idén.De legalább már ilyenkor fölkelek kimegyek a garázsba ,este meg bejövök és egész nap amit bírok csinálom a mozdin,egész jól haladok,rengeteg úgyis a teendőm így most valóban csak vele foglalkozom ami évek óta nem volt (meg persze magammal ,hogy óvatosan tegyem)Szépen eltöltöm a napokat ,jól elfáradok a kézimunkázásban és könnyebben megy az ágyba zuhanás is .Amúgy meg a csuklómnak is jót tesz a kulcsolás.
Mi már csak "dunszt" is megyünk
Ez most komoly srácok?Persze semmi közöm hozzá,lehet mindenkinek "egyéb irányú elfoglaltsága",meg kissebb túra másfele,de ezt az időpontot nem a múlt héten,hanem csaknem 5 hónapja beszéltük meg!Amikor mellékesen tizenvalahányan felíratkoztatok...Ha nincs kedvetek a találkozóra,az se gond,csak akkor meg kell mondani,ne hülyítsük egymást uraim!Jobban szeretem a "kerek-perec" dolgokat!
Mindazonálltal aki erre motorozik bármikor syívesen látom vendégül!Széles utat!