Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még a végén te fogsz betermelni az e onnak pénzért!
Alapjárat és környékén világítással együtt 13-13.5 környékén ,emelve a fordulatot az a lényege hogy 14.5 fölé ne menjen ,magyarul vágja vissza a fesszab a töltést vagy majd látod hogy hol veszi vissza úgy is de ha megy 15-17 voltig is akár vagy e fölé akkor ledöglött a fesszabod és csak főtt tojás szagot lesz képes csinálni az akksidból!
Az tényleg az lenne, de akkor már vezetném is be a házba!
Rezsi csökkentés!
Ha 220V,akkor gáz van!
Sziasztok!
Ellenőrizni szeretném, hogy a töltésem rendben van-e!
Azt szeretném kérdezni, hogy mikor, mennyit kellene mérjek?
Köszi!
Sajnálom cimbora hogy fel emésztette a mozdonyt a tenni valóid sokasága,de remélem mihamarabb szert tehetsz egy következőre majd!Itt meg szívesen hallunk felőled a jövőben is!
Kis sörözésben bármikor benne vagyok,csak az idén nem fogok tudni menni sehová! A feketét teljesen mellőzném és csak piros fehérben csinálnám az ülést ,az első rész hátulját kerekíteném le kissé még valahogy úgy mint mondjuk a hátsó van,a tökünk részénél pedig alá szivacsolnék kissé ,az enyém is úgy van(kicsit kagylóbb formájú lenne)ha érted mire gondolok ez azért is előnyösebb lehet amelett hogy jobban néz ki ,tartósabb is lesz mert nem reped ki olyan könnyen majd a benzincsapnál(tapasztalat ) mivel amúgy is amikor ráhejezzük a valagunkat ott nyúlik mindíg a legnagyobbat!Az a kritikus pontja.
Köszönjük,remélem úgy alakul és veszel egy másik mozdonyt!
SZép estét minden mozdonyvezetönek tegnap elkelt a paripám de azért továbra is olvasgatom a forumot. Balesetmentes szezont és jó egészséget kivánok mindanyiotoknak
nem akartam fapados ülést . de ha van jó ötleted szívesen meg vitatom. sőtt ha egyszer netán össze futunk valahol személyesen, egy sör mellett rögtön át is húzzuk . van kapcsozóm. ezt is én magam követtem el.
Az ülés idom nagyon pofás,szépen illeszkedik , A gyári ülést viszont még szabnám kicsit ,illetve a kárpit színét is cserélném . A fekete utas tepsiét is!
gyógyulj pihenny ! hogy tetszik a RR hátsó ?
Üdv itt nálunk Gyuszi! Köszönöm a dobokat,ha isten is úgy akarja akkor már lehet az idén ősszel fölkerül majd,de nem került rossz helyre hozzám! Itt vagyok ismét ,kiszabadultam a rohadt OEP wellness hetéről .Pihi van ezerrel meg gondolok rátok sokat!Szevasztok..........
így fest a kis drágám az RR fenekével.
szóval ez így együtt eladó . benzinre kell a pénz . neked menyit ér meg ?
majd csinálok fotókat . csak most épp nincs gépem. de ha sikerül telefonnal használhatót csinálnom akkor hamarosan . ma már nem mert hulla vagyok megyek is szunyálni.
nemiiiiis!
Szia!
Egy képet tehetnél fel!
Köszi!
Öregszik
szia mindenkinek ! alexnek jobbulást
van fölösbe egy sc 24-es hátsó idom ülés lámpa cak pak . érdekel valakit? (én 900 rr hátsót tetem fel . )
Én pénteken gurultam egy kicsit Pfm közelében voltam, aztán szolnok meg egy kis csavargós esti motorozgatás volt. De bizony, még nincs nyár! Óvatosan
Hali!
Nekem csak múlt szombaton jött haza a kicsike!
Vezérműlánc és feszítő csere, olajcsere, karbi membrán csere (vennem kellett egy karbisort )!
Dolgozok sokat melóban, itthon!
Csinálgatom a mociknak a garázst...
Közben a fiam múlt héten levizsgázott kreszből A2-re és B-re is egyszerre, motorral elkezdte a rutint, április 1-én vizsgázik rutinból...
Ültetésben, előkészítésben segíteni kell apósoméknak...
SZép estét. Nálunk ugyan sok a meló. De azért ma is guritottam a mociba pár km.t. Kihasználom a jóidöt és azt hogy még megvan. A nagylányom épitkezik és a házikója elnyeli a mozdonyt is.
Ne már Peti!Itt a jó idő,én már két tartályt kimotoroztam!
Én idén még be sem indítottam. Ma kitoltam hogy napozzon kicsit, és ennyi, úgy is odébb van még a jó motorozós idő...