Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen én olyanról beszéltem,ha veszel akár egy új gyári feszítőt is(40000ért) ugyanúgy elkezd majd kerepelni 2-3000km múlva mert konstrukciós problémákkal küzd!
Ez még a gyári színvilág!
Úgy képzeltem el hogy nem csak egy-két 1000km-re megszüntetni a zörejt (pl. feszítõcserével), hanem huzamosabb idõre. Mondhatnám akár 20-30e. km-re. Gondolok én itt pl. konstrukciós beavatkozásra, módosításra, stb.
Van hozzá láncfeszitőm ha gondolod, meg más is...
70/6321-829
Tominak tényleg több a sárga,amúgy kinek mi..
Nem úgy van az! Matyóén jobb a színösszeállítás. A bt-én más a feliratok helye és színe. Nem tudom melyik a gyári, de az előbbi (szerintem) szebb!
Az a lényeg hogy van magic és varázslat csak egy fél élet leírni a dolgot ,ha nagyon messze vagy akkor segítünk valahogy másképp,az bizos hogy a lehető legjobb helyen jársz a témával kapcsolatban itt!
Talán bt nek is ez a fényezés van..http://www.sportmotor.hu/tagok...
K.rva jó a vasad fényezése!
Az eddigi legszebb "mozdony", amit láttam, vigyázz rá!
Természetesen van,itt van a műhelyben folyamatosan egy javított példányom polcon ami nem eladó csak saját szervíz darabom.fél nap alatt megvagyok vele szelephézag állítással és karbi tisztításssal szinkronnal is egybekötve akár!
Tisztelt fórumlakók!
Több mint 1-éve vagyok egy 1000f-es gazdija. A tölem tapasztaltabbak szerint a zörgõ vezérmülánc e tipusnak a velejárója. Van-e ellenszer, varázsszer, mühelytitok?
Üdv. mindenkinek!
Hihetetlen emberek vannak......
Én nagyon gyorsan jól szituált koreográfiát hoztam volna létre az én módszereimmel! (Férfi le lett volna alázva anya előtt úgy hogy enni sem adtak volna neki egy évig legalább,nemhogy valami mást )
Miért nem küldted rájuk a vérebeket?!
(Ez a nyekergős, vinnyogás? Nézek rá fura fejjel, mondom ez egy HONDA. A legtöbbnek ilyen hangja van, ettől HONDA.)

Ezzel sok mindent elmondtál Ez-egy HONDA

Mondjuk aki nem akar nyekergő nyikorgó motort az vesz SUZUKIT
Nos, végre úgy döntöttem elég lett az idiótákból... leveszem a mozdony hirdetését.
Szombaton jött egy 40-45 körüli úriember a nejével megnézni a motort. Körbenézi, tényleg lesz mit szépíteni rajta mondja. Mondom ezt említettem a telefonban. Nézi a gumikat, féktárcsákat... indítsuk be. Beindítom szívatóval, járatom kicsit látom fura fejet vág. Kérdezem mi a gond? Kérdezi mi ez a zaj? Ez a nyekergős, vinnyogás? Nézek rá fura fejjel, mondom ez egy HONDA. A legtöbbnek ilyen hangja van, ettől HONDA. Merthogy nézett múlt héten egy 35e km-t futott 600F2-t és annak is ilyen "rossz" hangja volt, nem is merte megvenni. Meg előtte egy VF750-et, és annak is. Mondtam neki hogy több Hondát meg se nézzen, nem neki való. Gyorsan el is búcsúztunk.

Tanulság: most már tudom kiknek gyártják a Szuzukikat...

Szóval ennyi volt. Marad a mozdony a háznál :-) és mellé lesz egy endúro egyszer csak.
Erre térjünk vissza, ha itt a jóidő :-)
Üdv!

Semmi gond, nem sürgős. Én meg elfelejtettem az utalást... most ment el a lé.
Faxolj egy tányérral ide is!
Mára hála az égnek sokat javult a helyzet már de lehet hétfőn utánna nézek ennek a cuccnak!
Használj ilyet: Naturally Fresh Crystal Deo

Bevizezed kicsit, bedörzsölöd és ugyanúgy semlegesít, mint az illatos változatok, csak ebben nincs semmi irritáló.
Sajnos nekem is kellett, mikor összerakták a kezem, de működik

Igaz, érdemes megborotválkozni hónaljban is előtte, hogy a teljes felületet normálisan lekezeld

Remélem Te megúszod, nekem egy jó hónapig elektrora is kellett járnom utána, mert a sok szúrás miatt zsibbadgatott a kezem, igaz én könyökbe is kaptam injekciót...
Kész a csülök pörkölt,gyertek hamizni!
Kitartás!