Igen én olyanról beszéltem,ha veszel akár egy új gyári feszítőt is(40000ért) ugyanúgy elkezd majd kerepelni 2-3000km múlva mert konstrukciós problémákkal küzd!
Úgy képzeltem el hogy nem csak egy-két 1000km-re megszüntetni a zörejt (pl. feszítõcserével), hanem huzamosabb idõre. Mondhatnám akár 20-30e. km-re. Gondolok én itt pl. konstrukciós beavatkozásra, módosításra, stb.
Az a lényeg hogy van magic és varázslat csak egy fél élet leírni a dolgot ,ha nagyon messze vagy akkor segítünk valahogy másképp,az bizos hogy a lehető legjobb helyen jársz a témával kapcsolatban itt!
Természetesen van,itt van a műhelyben folyamatosan egy javított példányom polcon ami nem eladó csak saját szervíz darabom.fél nap alatt megvagyok vele szelephézag állítással és karbi tisztításssal szinkronnal is egybekötve akár!
Tisztelt fórumlakók!
Több mint 1-éve vagyok egy 1000f-es gazdija. A tölem tapasztaltabbak szerint a zörgõ vezérmülánc e tipusnak a velejárója. Van-e ellenszer, varázsszer, mühelytitok?
Üdv. mindenkinek!
Én nagyon gyorsan jól szituált koreográfiát hoztam volna létre az én módszereimmel! (Férfi le lett volna alázva anya előtt úgy hogy enni sem adtak volna neki egy évig legalább,nemhogy valami mást )
Nos, végre úgy döntöttem elég lett az idiótákból... leveszem a mozdony hirdetését.
Szombaton jött egy 40-45 körüli úriember a nejével megnézni a motort. Körbenézi, tényleg lesz mit szépíteni rajta mondja. Mondom ezt említettem a telefonban. Nézi a gumikat, féktárcsákat... indítsuk be. Beindítom szívatóval, járatom kicsit látom fura fejet vág. Kérdezem mi a gond? Kérdezi mi ez a zaj? Ez a nyekergős, vinnyogás? Nézek rá fura fejjel, mondom ez egy HONDA. A legtöbbnek ilyen hangja van, ettől HONDA. Merthogy nézett múlt héten egy 35e km-t futott 600F2-t és annak is ilyen "rossz" hangja volt, nem is merte megvenni. Meg előtte egy VF750-et, és annak is. Mondtam neki hogy több Hondát meg se nézzen, nem neki való. Gyorsan el is búcsúztunk.
Tanulság: most már tudom kiknek gyártják a Szuzukikat...
Szóval ennyi volt. Marad a mozdony a háznál :-) és mellé lesz egy endúro egyszer csak.
Bevizezed kicsit, bedörzsölöd és ugyanúgy semlegesít, mint az illatos változatok, csak ebben nincs semmi irritáló.
Sajnos nekem is kellett, mikor összerakták a kezem, de működik
Igaz, érdemes megborotválkozni hónaljban is előtte, hogy a teljes felületet normálisan lekezeld
Remélem Te megúszod, nekem egy jó hónapig elektrora is kellett járnom utána, mert a sok szúrás miatt zsibbadgatott a kezem, igaz én könyökbe is kaptam injekciót...
70/6321-829
Az eddigi legszebb "mozdony", amit láttam, vigyázz rá!
Több mint 1-éve vagyok egy 1000f-es gazdija. A tölem tapasztaltabbak szerint a zörgõ vezérmülánc e tipusnak a velejárója. Van-e ellenszer, varázsszer, mühelytitok?
Üdv. mindenkinek!
Ezzel sok mindent elmondtál Ez-egy HONDA
Mondjuk aki nem akar nyekergő nyikorgó motort az vesz SUZUKIT
Szombaton jött egy 40-45 körüli úriember a nejével megnézni a motort. Körbenézi, tényleg lesz mit szépíteni rajta mondja. Mondom ezt említettem a telefonban. Nézi a gumikat, féktárcsákat... indítsuk be. Beindítom szívatóval, járatom kicsit látom fura fejet vág. Kérdezem mi a gond? Kérdezi mi ez a zaj? Ez a nyekergős, vinnyogás? Nézek rá fura fejjel, mondom ez egy HONDA. A legtöbbnek ilyen hangja van, ettől HONDA. Merthogy nézett múlt héten egy 35e km-t futott 600F2-t és annak is ilyen "rossz" hangja volt, nem is merte megvenni. Meg előtte egy VF750-et, és annak is. Mondtam neki hogy több Hondát meg se nézzen, nem neki való. Gyorsan el is búcsúztunk.
Tanulság: most már tudom kiknek gyártják a Szuzukikat...
Szóval ennyi volt. Marad a mozdony a háznál :-) és mellé lesz egy endúro egyszer csak.
Semmi gond, nem sürgős. Én meg elfelejtettem az utalást... most ment el a lé.
Bevizezed kicsit, bedörzsölöd és ugyanúgy semlegesít, mint az illatos változatok, csak ebben nincs semmi irritáló.
Sajnos nekem is kellett, mikor összerakták a kezem, de működik
Igaz, érdemes megborotválkozni hónaljban is előtte, hogy a teljes felületet normálisan lekezeld
Remélem Te megúszod, nekem egy jó hónapig elektrora is kellett járnom utána, mert a sok szúrás miatt zsibbadgatott a kezem, igaz én könyökbe is kaptam injekciót...