Na,ismét hullámvölgyben a fórum...mindenkin erőt vett a tavaszi fáradság?
A magam részéről kifaragtam-alakítottam-gitteltem az oldaldobozokat a kívánt méretre-formára,tartók elkészítva-kipróbálva-lefestve,és immár éppen három hete várom hogy lefényezzék!Grrrrr Nem mintha különösebben sürgős lenne,de ha már megcsináltam szeretném látni a végeredményt...
Azt én nem cseréltem,mert jó volt ,de a fenti konzolban tuti mivel ugyan az mint nekünk,az egész konzolja kivéve elektromosan mert a világítás kapcsolónál egy kábellel kevesebb van (világításban játszik szerepet)a bovden külső szál is ugyan akkora de a belsó szálvan lehet eltérés mert a karbi szerintem magasabb.Ha mákod van akkor az állító csavar ki is adja Max a belső szálat cseréled és forrasztol meg réz bogyózol arra is van bevált javító szemem ami az életben nem csúszik le csak hosszú lenne leírnom
Ma találtam,csak ha valakinek kellene gázbovden,én az idén cseréltem és a horneté hosszra is ugyan az ,én is azt raktam a mozdiba. http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Srácok azért írok mert nem szeretném ha úgy indulna a szezon majd mindenkinek hogy esetleg az én esetem rányomja a bélyegét a hangulatotokra.Ez a precedens az én hibám volt és saját bőrömön tapasztalom a böjtjét.A fórumra is rányomta kicsit a történet a búskomorságot,ezt nem akarom.Felépülök tervezgetek sokat gondolok rátok és majd sokat lógok itt is mivel lesz rá időm ti meg óvatosan persze de toljátok a kilómétereket .Azt meg most mondom hogy bárkit bármikor szívesen látok nálam ha erre vetné a sorsa akár többőtöket is.Ezt kérem az idén uticélként erősen fontolóra venni!
A magam részéről kifaragtam-alakítottam-gitteltem az oldaldobozokat a kívánt méretre-formára,tartók elkészítva-kipróbálva-lefestve,és immár éppen három hete várom hogy lefényezzék!Grrrrr Nem mintha különösebben sürgős lenne,de ha már megcsináltam szeretném látni a végeredményt...