Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na,ismét hullámvölgyben a fórum...mindenkin erőt vett a tavaszi fáradság?
A magam részéről kifaragtam-alakítottam-gitteltem az oldaldobozokat a kívánt méretre-formára,tartók elkészítva-kipróbálva-lefestve,és immár éppen három hete várom hogy lefényezzék!Grrrrr Nem mintha különösebben sürgős lenne,de ha már megcsináltam szeretném látni a végeredményt...
Nekünk már van egy ilyen lidis sisak és kicsit hikomat, de 16 ér felnyitható napszemcsis tökéletes!
Irány a lidli!
Csakazértis itt a link:

link

(kötsög fórummotor :-)
Lesz víztükör is meg minden májusban!
fúúúúú de rohadt sok a lildlis ananász ezen az oldalon köszi srácok,úgy is szükségem van vitaminra!
Ezt föl is rakom a kerekes székre meg rakok alá valami matracot és irány a víztükör!
Azt én nem cseréltem,mert jó volt ,de a fenti konzolban tuti mivel ugyan az mint nekünk,az egész konzolja kivéve elektromosan mert a világítás kapcsolónál egy kábellel kevesebb van (világításban játszik szerepet)a bovden külső szál is ugyan akkora de a belsó szálvan lehet eltérés mert a karbi szerintem magasabb.Ha mákod van akkor az állító csavar ki is adja Max a belső szálat cseréled és forrasztol meg réz bogyózol arra is van bevált javító szemem ami az életben nem csúszik le csak hosszú lenne leírnom
Hagyjuk!
Nem engedi betenni a linket!
Ezt másold be:
www_lidl_hu/hs.xsl/ajanlatok.h..." title="http://www.lidl.hu/cps/rde/SID-4D21D1F3-86759DA7/www_lidl_hu/hs.xsl/ajanlatok.h..." target="_blank">http://www.lidl.hu/cps/rde/SID...
Szia!
Tike lehet erre gondolt:
www_lidl_hu/hs.xsl/ajanlatok.h..." target="_blank">link
Még egy Honda a házban...
Nekem csak "error" jön be,mi is van a lidl-be?
na még 1x:

www_lidl_hu/hs.xsl/ajanlatok.h..." target="_blank">kukk ide
Megérkezett a tavasz a Lidl-be is:

www_lidl_hu/hs.xsl/ajanlatok.h..." target="_blank">kukk ide
Ali, a visszahuzo bowden is stimmel?
Én szívató bovdent kutattam, de aztán szombaton megyek pár alkatrészért, és közte lesz az is :)
Ma találtam,csak ha valakinek kellene gázbovden,én az idén cseréltem és a horneté hosszra is ugyan az ,én is azt raktam a mozdiba. http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Jó érzés lenne sok 1000f -et látni az udvaron!
Természetesen én is célkeresztbe veszlek Ali és akkor végre személyesen is már... :) !
Csatlakozom az előttem szólóhoz, ha már innen a szomszédból indul :)
Csak legyen jóidő, már megyünk is, abban biztos lehetsz! :-)
Sziasztok!
Ha lehet terjesszétek már, hogy eladom a fiam Finster sportkipufogó rendszerét!
Köszi!
GS500
Srácok azért írok mert nem szeretném ha úgy indulna a szezon majd mindenkinek hogy esetleg az én esetem rányomja a bélyegét a hangulatotokra.Ez a precedens az én hibám volt és saját bőrömön tapasztalom a böjtjét.A fórumra is rányomta kicsit a történet a búskomorságot,ezt nem akarom.Felépülök tervezgetek sokat gondolok rátok és majd sokat lógok itt is mivel lesz rá időm ti meg óvatosan persze de toljátok a kilómétereket .Azt meg most mondom hogy bárkit bármikor szívesen látok nálam ha erre vetné a sorsa akár többőtöket is.Ezt kérem az idén uticélként erősen fontolóra venni!