Na látod, jön a segitség..., kérni se kell :) .
MINDEN TISZTELETEM A SEGITŐKNEK AKIK ALIT BESÁRGITOTTÁK... :) !
Tehát a mozdony nem vész el csak átalakul... ;)
Ja, Ali!Hogy a szoritásod újra a régi legyen rendelek Neked guminőt... :o)))) és igérem a lábadra is kifundálok vmit !
Köszi Oszi, egybe pakoltak és megmaradt mindenem ,lassú folyamat lesz mert télre fogok teljes súlyommal először lábra állni és a tavasszal foghatok először villáskulcsot működésre!Szóval a szezon az full rehabra megy majd aztán jövőre szerintem kb 2 hónap alatt megépítem az új gépet a kettőből immáron hála a fórumos családtagjaimnak akik előtt le a kalappal mert gazdálkodom a sárga darázzsal ami igen,igen ,igen ahogy mondod jobb kezekbe nem is kerülhetett volna!
Örülök neki, h egyben maradtál.
Kicsit biztos most terminátorosan érzed magad, de nemsokára elmúlik, a motor meggyógyul, és megint azt fogod érezni mint a tavalyi szezonban!
Látom a sárga gép jó helyen kötött ki!
Üdv!
Örömmel látom már otthon vagy, jobbulást kívánok én is.
Én voltam a szürke audi - val, amit a kanyar előtt megelőztél és én szerencsétlenkedtem a kabátod levételével.
Hali!
Jó ezt hallani!
... valami olyasmit akartam írni, hogy próbálj egyensúlyt találni a lelki és fizikai "tornákon" .... az akarat nagyon sokat számít ... bla-bla-bla...
.. mindenhol ezt hallod: kitartást... gyógyulást... valójában nem is tudom milyen szar lehet Neked a napi 24 órát túlélni...
Srácok ,itt vagyok élek megvan mindenem csak még fáj az írás is kissé mert a jobb csuklóm továbbra is gittelve van! Az élet dolgain most nem morfondírozom,a múlton végképp nem de a jövőt látom csak nagyon lassan fog elérkezni.Nem is tudom még most sem igazán mit írjak,nem a szókincs hiány miatt hanem mert ha ide írok már akkor is érzem azt hogy távolság nélkül is hatalmas emberekkel és igazi barátokkal vagyok körülvéve a kis fórumunkon és elérzékenyülök.Tornázok sokat ,már amennyit bírok ,fájok még jócskán de a télen már szeretném a teljes testsúlyomat ráhelyezni a lábamra .Jövő tavasszal pedig ha a csuklóm is bírja már akkor elkezdem a mozdonyt újjá építeni amihez az isteni segítség már itt áll a garázsban hála nektek..... (ismét könnyezem ali érzékeny) Szentül megfogadom egyedüli gépet csinálok majd most pedig elköszönök kicsit megint mert lefáradtam majd jövök
Valóban itt a tavasz..., bár még azért az igazi jó idő...!
Na meg itt a mi Drága Alink esete is.
Beszéltem vele..., képtelen vagyok még most is elhinni, pont vele?
Lerágott csont DE példaértékü eset!
Elhiszem, hogy már mindenki húzná a gázt, nyilván jómagam is :) de legyetek észnél!
Mint Alinknál is, a kopottas gumi és hideg aszfalt nem túl szerencsés párositás...!
Bárki is megy gurulni tessék ide képeket fellőni :)) !
Szombaton voltam benn Alinál,sajnos 6(!) nap után kiderült hogy a másik keze is eltörött,pénteken azt is műtötték.Innen küldöm mély tisztelettel üdvözletemet az orvosoknak,a nagyrabecsült jó édesannyjuknak meg szintén!
Még ezen a héten biztos hogy benn kell feküdnie,a legrosszabb pedig az hogy mától látogatási tilalom van a nyíregyházi kórházban infuenza miatt...
A talira azt mondta mindenképpen eljön,majd elhozzák kocsival.Egyébként töretlen motoros a lelke,már azon morfondírozik hogy mikor és hogyan rakja össze a gépet,remélem ebben a segítségére leszünk,különösképpen szerelővénával megáldott fórumtásaink...
Sziasztok! Eladó a CBR 1000f-em 1990-es. Fesszabályzója hibás aksi nélkül 240.000.- ft egyben alkatrésznek. A régi farokidommal együtt. Elértek: 0620/5680028
az "Összes mozdonyos nevében"
A "Mozdony" a leg kevesebb , sok jó ember kis helyen is elfér
Na látod, jön a segitség..., kérni se kell :) .
MINDEN TISZTELETEM A SEGITŐKNEK AKIK ALIT BESÁRGITOTTÁK... :) !
Tehát a mozdony nem vész el csak átalakul... ;)
Ja, Ali!Hogy a szoritásod újra a régi legyen rendelek Neked guminőt... :o)))) és igérem a lábadra is kifundálok vmit !
Kicsit biztos most terminátorosan érzed magad, de nemsokára elmúlik, a motor meggyógyul, és megint azt fogod érezni mint a tavalyi szezonban!
Látom a sárga gép jó helyen kötött ki!
Örömmel látom már otthon vagy, jobbulást kívánok én is.
Én voltam a szürke audi - val, amit a kanyar előtt megelőztél és én szerencsétlenkedtem a kabátod levételével.
Jó ezt hallani!
... valami olyasmit akartam írni, hogy próbálj egyensúlyt találni a lelki és fizikai "tornákon" .... az akarat nagyon sokat számít ... bla-bla-bla...
.. mindenhol ezt hallod: kitartást... gyógyulást... valójában nem is tudom milyen szar lehet Neked a napi 24 órát túlélni...
Valóban itt a tavasz..., bár még azért az igazi jó idő...!
Na meg itt a mi Drága Alink esete is.
Beszéltem vele..., képtelen vagyok még most is elhinni, pont vele?
Lerágott csont DE példaértékü eset!
Elhiszem, hogy már mindenki húzná a gázt, nyilván jómagam is :) de legyetek észnél!
Mint Alinknál is, a kopottas gumi és hideg aszfalt nem túl szerencsés párositás...!
Bárki is megy gurulni tessék ide képeket fellőni :)) !
Ali, ezúton is MIHAMARÁBBI gyógyulást!
Még ezen a héten biztos hogy benn kell feküdnie,a legrosszabb pedig az hogy mától látogatási tilalom van a nyíregyházi kórházban infuenza miatt...
A talira azt mondta mindenképpen eljön,majd elhozzák kocsival.Egyébként töretlen motoros a lelke,már azon morfondírozik hogy mikor és hogyan rakja össze a gépet,remélem ebben a segítségére leszünk,különösképpen szerelővénával megáldott fórumtásaink...