Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv. itt! Szép a vasad!

-BT-
5 plusz a posta!
Hali!
Ára?
Szia ,ha érdekel akkor van egy 4-1 be könyök sorom bontva és arra csak egy dobot kell szerkesztened!
Nem hangos az, mentem mögötte eleget!
Gondolom jó rá, hisz eddig is 1000F-en volt. Ami gond lehet, hogy a középsztendered útban lesz.

Nem biztos h jobb a hangosabb, az enyémen valami gyárinak tűnő de annál vmivel hangosabb kipu van, de szokott is zúgni a fejem egy-egy hosszabb túrán.
Hali!
Ezt a hirdetést láttam én is,de nekem 4 a 2-be kidörrentőm van,és nem tudom,hogy jó e rá.
köszi a linket!
Üdv!

Szép a vas!

Nézd, nem is kell messzire menned érte:

link
Ez nem ér szebb mint az enyém
Üdv itt
Sziasztok!
Valaki nem tud véletlen mozdonyra való kidörrentőt,aminek esetleg hangja is van?
Ez a gyári rettentő halk. Nem kell hogy üvöltsön,de azért mégsem ártana ha lenne hangja....
Előre is köszi!
Ja,már látom.... Hülye kérdés volt!
Íme a vas!
Hali! Szerintem igen,a vez.fesz. megoldás után érdeklődtem,meg a mocid iránt. Neked van a fehér mozdonyod?
Üdv itt!

Képet kérünk a vasról!
Mi beszéltünk telefonon, ugye jól emlékszem?
Üdv Mindenkinek!
Új emberke vagyok itt,nagyon tetszik a fórum,sok hasznos tanácsot,tapasztalatot olvastam már tőletek!
A napokban vettem egy "mozdonyt",így nyilván csak a következő szezonban tudok saját tapasztalatokról beszámolni....
Az biztos,hogy gyönyörű!
Erre sem?:
Pályamotorozás?
Na, Te sem holnap leszel enduros!
Azt hiszem ma megvolt a szezonzáró kanyarvadászat:
Köszönöm!
Kíváncsi vagyok mikor ér ide!
Na igen...biztos k#rva jo, de aranyarban merik meg mindig. Kb Varaderot is vehetsz olcsobban.:-(
Ha túra enduró akkor csak Africa twin
Ment a posta 7db biztos be tudod szerelni valamelyiket
az átmérős oldalt kell méretre vágnod
valami van telefonon vagyok elérhető
nem nagyon van időm gépezni
Igazad van, az enyém már túlnőtt a "motor" fogalmán, de ne szomorkodj, így is hajlandó leszek egy körre cserélni, persze csak ha valami tényleg érdekeset sikerül találnod!
Ok, úgy lesz bár több helyen vérzik a történet...
1. én annyit motorra nem szánok
2. venned kellene egy MOTOR-t hogy legyen miért cserélni :-P
Ha veszel egy Crosstourert, stipi-stopi az első cserés gurulásra!
Vagy elment mindenki túraendúrót venni :-)

Tegnap kipróbáltam egy barátom 850esét, kellemes bringa. Mondjuk rögtön a CBR után olyan volt vezetni mintha azton a piros angol emeletes buszon ülnék