Sziasztok!
Aliról jelenleg ez az infó van a barátnője a facebook-on írta:
"Voltam bent Alexnál, a jobb keze szilánkosra tört a bal lábába pedig fémet ültettek, abban is törések vannak. Amikor bent voltam már ébren volt egy kis hülyéskedésre is futotta az erejéből. Jó helyen van jó kezekben, vigyáznak rá a kórházban. Telefont nem nagyon fogja tudni felvenni csak ha segítenek neki uhogy kérem h aki keresni próbálja majd ezt vegye figyelembe. Köszönöm h ennyien gondoltok rá és ennyien szeretitek őt. Jól fog neki esni ha majd olvasni tudja. Hosszú lesz még a gyógyulása is, szüksége lesz a barátok ismerősök szeretetére."
A mi kis baráti társaságunk nevében is köszönöm hogy ott voltál amig kellett,és segítettél amit lehetett!Bármikor vendégem vagy egy italra,kajára,szálásra ha erre járnál! Köszönjük!
Az én meglátásom szerint nincs nyílt törése, nem látszott a térde alatt fájlalta az biztosan eltört, meg a jobb csuklója, szerencséjére be volt öltözve segítettem neki le venni a kabátját, ott voltam a mentő megérkeztéig, bízom benne, hogy ennyivel meg úszta
Sajnos én álltam meg elsőnek a balesetnél, pont engem előzött meg a kanyar előtt a srácnak a bal lába törhetett el és még a jobb csuklóját fájlalta, szerintem elég olcsón megúszta az esést szerencsére.
A facebook oldalán ezt találtam:
"Figyelem barátok, ismerősök!
Alex Turi-nak súlyos balesete volt.
Pár perce beszéltem az anyukájával, aki tájékoztatott, hogy jelenleg éppen műtik Nyíregyházán a balesetin. Keze, csuklója és lába tört. Ha lehet ma még ne hívjátok, mert ha kijön a műtőből úgyis kómás lesz, holnap már bent lesz nála a telefonja. Reméljük, hogy mihamarabb és teljesen felépül.
Mihelyst tudunk vmit, megosztjuk...
Addig is, mindenki vigyázzon magára az utakon!"
Én a hétvégén legurultam egy 200 ast :) Meglestem Esztergomot, Hát meg kell hagyni, még nincs az az őszinte meleg, elfért rajtam a téliesített mocis ruha. De azért jó volt gurulni! Viszont arra is jó volt ez az út, hogy rájöjjek, hogy meghalt a ventilátorom sajna, szóval, ha van valakinek felesleges darab, megvenném. Ha nem találok akkor elviszem tekercseltetni, meg csapágyazni, aztán visszarakom. Jó motorozást mindenkinek!
Jó reggelt!
Ha nem kellene a törött autómat szerelni, és nem taknyolna a csajom, már melegíteném a gépet, olyan szépen süt a nap! :)
Aki teheti, guruljon helyettem is! :)
Jó utat!
Kicsit tehetted volna jobban is!
Gyógyulást barátom! Elsőnek neked, utána a gépnek.
Motorja hazakerült?
Aliról jelenleg ez az infó van a barátnője a facebook-on írta:
"Voltam bent Alexnál, a jobb keze szilánkosra tört a bal lábába pedig fémet ültettek, abban is törések vannak. Amikor bent voltam már ébren volt egy kis hülyéskedésre is futotta az erejéből. Jó helyen van jó kezekben, vigyáznak rá a kórházban. Telefont nem nagyon fogja tudni felvenni csak ha segítenek neki uhogy kérem h aki keresni próbálja majd ezt vegye figyelembe. Köszönöm h ennyien gondoltok rá és ennyien szeretitek őt. Jól fog neki esni ha majd olvasni tudja. Hosszú lesz még a gyógyulása is, szüksége lesz a barátok ismerősök szeretetére."
Jóbbulást
"Figyelem barátok, ismerősök!
Alex Turi-nak súlyos balesete volt.
Pár perce beszéltem az anyukájával, aki tájékoztatott, hogy jelenleg éppen műtik Nyíregyházán a balesetin. Keze, csuklója és lába tört. Ha lehet ma még ne hívjátok, mert ha kijön a műtőből úgyis kómás lesz, holnap már bent lesz nála a telefonja. Reméljük, hogy mihamarabb és teljesen felépül.
Mihelyst tudunk vmit, megosztjuk...
Addig is, mindenki vigyázzon magára az utakon!"
Mi van Ali-val?
Tudsz róla valamit?
Köszi!
http://www.szon.hu/az-ev-elso-...
Én megy szerelek, és szerelek! :(
Ha nem kellene a törött autómat szerelni, és nem taknyolna a csajom, már melegíteném a gépet, olyan szépen süt a nap! :)
Aki teheti, guruljon helyettem is! :)
Jó utat!
Cube-ék motoroznak, kb. most jönnek visszafele Recskről!