A hallgatás nem kifizetődő sport , igenis tessék néha legalább beszólni valamit ha jó ha nem jó! a fórum azért van hogy néha ha gyagya is az ember gyereke itt kibontakoztassa magát. Lásd önnön magamat
Nagyon bepörgettétek a fórumot az elmúlt napban ami főleg attisk-nak és a fiának köszönhető !Nagyon korrekt kis gépnek néz ki haljátok é!Gratula és sok sok kellemes kilómétert nekik egymáshoz!
Gratula az új géphez. Kezdőnek nem is lehetett volna jobb választás, esetleg egy CB 500-as, csak sajnos azok "enyhén" túlárazottak.
'91-ben ( hú de régen volt ) az egyik haverom vett egy ilyen mocit újonnan, az maga volt az álom abban az időben.
Én is egy Suzis projekten dolgozok mostanság, bár az egy kicsit nagyobb léptékű munka, ezért nem vagyok túl aktív a fórumon, de azért olvasni szoktam.
Fel akartam tenni egy videót a transalpinai útról, de csak gyenge minőségben ment fel!
Többször is megpróbáltam, de nem sikerült normális minőségben feltölteni..... link
Képzeljétek el milyen volt...
A gyári kipufogó felújítása az új "festő műhelyemben" készült!
Amúgy az én gépem is jól van, csak most az anyukámnál pihen, mert nálunk még nincs fedett hely 3 motornak!
Gratulálok az új motortulajdonosnak!
Most már csak idő kérdése:
-Apa,add már ide a Cbr kulcsait,az mégicsak jobban tolja...Te meg mehetsz a suzival,úgyis csak pár sarokra mész...
A leömlő festés után, illetve a Finster dob előtte, utána...
A gyáriról nem készült kép, hogy milyen volt, de már bánom, mert elfogadható lett!
Holnap teszek fel róla!
Na mindegy, dolgozzatok csak, Cube amúgy is szememre vetette, hogy nem aktivizálom magam. Hát most majd csuklani fog, lehet szidalmazni ŐT! ha már tele lesz a f...tok a dumámmal.
AGV Horizon. Kényelmes, csendes, elfogadható az ára és a töréstesztje nem rosszabb, mint az ARAI vagy SHOEI 3x ilyen drága kupakjának. Egyáltalán nem párásodott, a napszemcsi jól kitalált és elhelyezett benne. Városi tempónál nagyon kuss van, 100 körül kialakul az alap szélzaj és 200-ig nem változik. Valószínűleg ez lesz a következő tökfedőm.
Na akkor csak vannak itt néhányan, én speciel a változatosság kedvéért dolgozom állandóan,ha meg nagyon döglődik a fórum ,a kedvetekért veszek fel egy csörgős sipkát és leszek itt az udvari bolond , hogy legyen kin röhögni legalább néha
Max.:35kW!
'91-ben ( hú de régen volt ) az egyik haverom vett egy ilyen mocit újonnan, az maga volt az álom abban az időben.
Én is egy Suzis projekten dolgozok mostanság, bár az egy kicsit nagyobb léptékű munka, ezért nem vagyok túl aktív a fórumon, de azért olvasni szoktam.
Többször is megpróbáltam, de nem sikerült normális minőségben feltölteni.....
link
Képzeljétek el milyen volt...
Amúgy az én gépem is jól van, csak most az anyukámnál pihen, mert nálunk még nincs fedett hely 3 motornak!
A "VAS"-hoz még edzenie kell egy kicsit!
Most már csak idő kérdése:
-Apa,add már ide a Cbr kulcsait,az mégicsak jobban tolja...Te meg mehetsz a suzival,úgyis csak pár sarokra mész...
Suzuki GS 500 E 2003.12. havi, 41000km
A gyáriról nem készült kép, hogy milyen volt, de már bánom, mert elfogadható lett!
Holnap teszek fel róla!
A kipu könyököket azért megcsinálod szépre a gyereknek, ugye?!
Legalább lesz miből motorozni a nyáron