Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg pálinkával szompolygok,oszt no..
Hát ezzel a karácsonyfadísz színű fékkarral én is eláztam volna...
Én tegnap próbáltam feketével,és nem áztam meg ....hehe
Ezzel a vassal áztam el ma !rettenetesen
Cube tudom hogy itt bújkálsz egyedül nyelem mint kacsa a sörömet te meg itt leskelődöl hogy kikor leszek igazán hülye állapotban!
A műfű össze szúrja az arcomat ha arccal bele zuhanok , az nem kell!
Ez pont jó lesz!Belefér az egész ház...
Mekkora sátorral férek el?
Vagy inkább a kisebbet hozzam?
Örülök, hogy megoldódott a dolog.
Nem kell a kérdőjel,szívesen látunk új tagokat is!
Igazából az egy rafting hétvége lesz,és nincs fix csapat,jórészt a család jön,de mivel nem férünk el mind az autóba,így én feláldozom magam és motorrral megyek!Csatlakozni azonban lehet!És mivel(mint mondottam volt)kell egy suzuki is a motorok közé ,ha ráérsz gyere a talira is!
ALI SÁTOR,ALI SÁTOR .... VAGY KUTYAÓL!Persze csak ha nem lesz foglalt
Magát meg itt eszi a fene velem együtt?
Én szereznék egy bontott fedlapot ,a csatlakozó mindegyiken ugyan az,mert nem hinném hogy javítható lenne ,igencsak bele van sütve gyárilag az a dugó
Krisztián + Bella
Ali83
tike + Bea
Atissk időpont mindegy, sátor
Karkrisztián (nem ellógás... ott lesz végig....)
Basi+ Basitami, Sátor, de lehet a leány kényes lesz akkor ő bent aludna veletek ha nem baj
cube75+Bea
Hangglider+Katica?
Lehet hogy a pünkösd jobb lenne ,a részeg indián időjósok tegnap olyan érzést generáltak bennem hogy még májusban is fagyni fog keményen ha így haladunk ezzel a téllel! Ez a juni első hétvégéje csudásan hangzik!
A cigarettát és hasonlókat szívni kell ,az elektróda meg fújja magát !Az a kérdés hogy a szívás fogalma ebben az esetben hol történik?Szerintem fejben mehetett az áldás és beszélgetés a mindenhatóval! Ez a tél már csak ilyen projekteket szül....
Hát ez a háttér ez nagyon fasza,olyan mint valami amcsi gettóban !A motor gazdája is biztosan fekete bőrű a sok hegesztés miatt!
Na , nem baszatni a fiatalt újév idején! Különleges dolgokat éltem akkor főleg anyagilag így csak lélekben bátorítottalak benneteket tavaly,és itthoni pálinkával!
Szia! Én vevő lennék a feszítőre, ha eladó.
Azt hidtem, hogy kint hagytad éjszakára hátha valami egyedi fényezés ráugrik
Én benne vagyok a pünkösdbe
Fix már a csapat Montenegroba, vagy lehet még csatlakozni?
Jaja,csont nélkül kifizették a 100e-t.Én meg az utolsó fillérig rá is költöttem
Van egy ilyen home-made feszítőm,ha kell szívesen odaadom,hasonlóan készült,mint az oszi-féle.Láncból,már nem emlékszem,de regina,vagy morse.
Mik a fejlemények a lezúzással? Fizettek végül? Láttam a galériát. Szeptember 7-én került fel nekem meg 14-én járt le a műszakim. Mondani sem kell remegő gyomorral néztem a vizsgáztatók minden mozdulatát a motorom körül. De szerencsére itt nem történt semmi.