Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma megjárattam a csacsit a jó időre(6fok)való tekintettel.Mióta augusztusban lezúzták,egy métert nem ment,de már nem bírtam a januári videókat nézni...
Azt csak remélni merem hogy nem keverte össze a cigarettát és az elektródát tartó kezeit...
Ha láttad volna a men in black-et,tudnád mit csinálok... De lehet,hogy még a vakuzás hatása alatt vagy..
Krisztián + Bella
Ali83
tike + Bea
Atissk időpont mindegy, sátor
Karkrisztián (nem ellógás... ott lesz végig....)
Basi+ Basitami, Sátor, de lehet a leány kényes lesz akkor ő bent aludna veletek ha nem baj
cube75+Bea
Az lenne ott a háttérben...persze a helyszínen is ráérünk megbeszélni!
Amit még nem mondtam:tábortűz reggelig!Vagy amíg ébren tudunk maradni...
Természetesen,eleve úgy gondoltuk Bellával hogy Ti ketten a kisházban(kis cölöpház az udvaron-gondoltuk kaland lenne Taminak),vagy ha az nem jó akkor benn a házban alszatok!
Pedig folyik:)
Krisztián + Bella
Ali83
tike + Bea
Karkrisztián (nem ellógás... ott lesz végig....)
Basi+ Basitami, Sátor, de lehet a leány kényes lesz akkor ő bent aludna veletek ha nem baj
Generátor fedél
De ott elvileg nincs olaj
Halló,Halló
Kinemvolt a CBR II. on
Te "gyerek"
Na hallod..kb annyit ért Attila veled a javaslásnál mint ha én lettem volna ott..Tudok ám róla
generátorláncnak semmi baja
oszitrek@gmail.com
Tatabánya
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem , vezérműlánc illetve generátorlánc csere elött állok (SC21), tudna nekem valaki segíteni hol tudnám beszerezni ? illetve ha jól tudom valaki foglalkozott vez.lánc feszítő tuningal is ha jól tudom tatabányai srác, tudna valaki elérhetőséget adni ? Előre is köszönöm !
III. CBR1000F találkozó 2014, Zenta

Krisztián + Bella
Ali83
tike + Bea
Karkrisztián (nem ellógás... ott lesz végig.... )

Ja és az országban 1 ember dolgozott eddig... Ő is fél órát....
Sziasztok!. Eg kérdés: mi ez? és miért folyik a bal felső dugónál az olaj?

Krisztián + Bella
Ali83
tike + Bea
...
Ööö...a "pükösd" se rossz,nade a "pünkösd",az mekkora!
Nekem a pükösd is jó,amit a többség választ.Valamikor júniusban lesz egy Montenegro túrám,meg augusztusban nyaralás,a többi megoldható!

Krisztián + Bella
Ali83
tike + Bea
...
Sziasztok!

Csak egy javaslat, szakíthatunk a hagyománnyal és lehetne a tali Pünkösd hétvégéjén is. Addigra biztos hogy jó lesz az idő sátorozni.

Vélemények?
Krisztián+Bella , Ali83 Érettem a miastájszt.De lehet máj vége felé jobb lenne nehogy megtaknyosodjak a hideg földön!Öreg vagyok már.
Nagyszerű,ilyen cottonnal az utca sarkiakig se indulj el!
Akinek defektje lesz azt ledobjuk a tajgetoszról, vagy otthagyjuk az autópályán a héjáknak Én bringával megyek megvártok? ja és vigyázzatok az elalvás előtti kakaós itallal, mert 60%-os!
Ja,és természetesen a motorok zárt helyen,az udvarban,Ő vigyáz rájuk: