Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem dolgozok. Ma pl. kipróbáltam egy sisakot, persze menet közben. Aztán mentem még egy kört a régi sisakommal, hogy össze is tudjam hasonlítani. Nagyon jó kis idő volt januárhoz képest. Aztán ebéd és kipihentem a délelőtti nehéz munka fáradalmait.
Én is vettem a fiamnak! egy motort - 250-es csepptankos Jawa -, lehet, hogy hétvégén nekiállok a munkának, mert azért van mit csinálni vele, hogy fasza kis bobber legyen.
Sziasztok!
Látom mindenki dolgozik, vagy a szilvesztert piheni ki?!
Én mikor nem a melóban vagyok, akkor a fiam motorján dolgozgatok!
Sikerült vennie egy Suzuki GS 500-at, amin van egy-két átnéznivaló!
Sportkipufogóval vettük, ami felújításra szorult (rozsdás leömlő, fakó dob), de sikerült venni egy gyárit, ami még rosszabb állapotban volt, jelenleg is ezen dolgozunk!
Szombaton, ha minden jól megy, megérkeznek a lánckerekek, lánc, kuplungkar, markolatok, lesz meló bőven!
Mintha egy kicsit lankad volna az érdeklődés elvtásak...
Hálásak is vagyunk neked...
Különben is: ami nem oldódik meg magától 10 nap alatt, azzal nem is érdemes foglalkozni
Ha bárkinek segítségre van szüksége, csak szóljon, kifogyhatatlan vagyok a bölcsességekből.
Naugye!Fel a fejjel,összeáll az a gép!
Sziasztok:) A szekér jól teljesitett tegnap:) Ha az olaj folyás is megszünik eleg jó kis verda lesz belőle
Na én alszom mert nem ittam ma semmit és összefüggéstelenül írok visszanézve! Lehet pont az volt a baj hogy egy sört sem szisszentettem ma meg meg egész hétvégén
Ja azok igazi majmok ,beszívattak egy rendeléssel tavaly meg majdnem egy másikkal is,elég nagy érvágás amúgy hogy nincsenek,és nem is vette át senki mert a tourmaxos dolgokat és a 70-80 as évek beli vasakhoz csak nekik voltak cuccaik.Most meg?lehet kocogni a márkakereskedőknél mikrofilmezni és reménykedni hogy vannak még kapható dolgok az öreg vasakhoz!(Én megmentettem egy teknikai katalógusukat mai napig előkerül nap mint nap)
Jaja,vigyázni kell vele,mert még rágóból bombát csinál...
Régebben a Biker-world-ben lehetett kapni,csak az megszünt,sajnos.
Ezt találtam:http://www.ebay.com/sch/i.html...
Gagya 18 szakmám van ,nem tudtad? De azért mert mekk eleknek csak 17 volt és én jobb vagyok!
Ali jobb vagy mint a Mekgájver! Mindenre van házi megoldás!
Szevasztok,tyson ,öröm é bódottág ha megoldódott a problémád !Mako a szívató bovdent lehet szerintem tuti kerékpár boltban vásárolható hátsó fék bowdennel és ott árulnak méterre külső házat is akár leperemezve is,azt leforrasztod meg hálózati sorcsokiból kiflexelsz egy réz bogyót és oda alakítod ahová szeretnéd!
Nincs akadálya, hétközben többnyire a III. kerületben vagy környékén vagyok, de csak délutánig. Csörgess meg! (20/3369057) Én is kiváncsi vagyok a gépedre.
Sc21hez
Sziasztok!
Nem tudtok esetleg valami forgalmazót aki szívató bovdent forgalmaz? Sajnos a ház is elment nyaralni és nem igazán tudom legyártatni. Szívesen megfogadnék egy- két ötletet.
Gábor!
Látom nem lakunk messze egymástól, mit szólnál egy személyes találkozáshoz?
Megcsodálhatnám az "ikertesót" !?
Holnap próba kör aztán kiderül:)
Az Zsíír,mondtam hogy nem lehet komoly baja..
Most minden gyertya egyforma
Krisztián + Bella
Ali83
tike + Bea
Atissk időpont: máj.2 nem jó: ballag a fiam, sátor
Karkrisztián (nem ellógás... ott lesz végig....)
Basi+ Basitami, Sátor, de lehet a leány kényes lesz akkor ő bent aludna veletek ha nem baj
cube75+Bea
Hangglider+Katica?
Neee parázz! Én is igy voltam vele!Nekem megszűnt a tériszonyom ! Nagyon jó dolog!
Örülök,hogy megoldódott,bár a száraz gyertya az továbbra is gyanús
Nem nem sárkányozom csak siklóernyő!