A 11kerben lakom , ha valaki éppen ráérne csak egy pillantást vetni a gépre akkor lehet, hogy nem kéne ennyit találgatni mi baja lehet:) Én abszolút béndzsa vagyok hozzá és lehet, hogy rosszul vázolom a jelenségeket:(
Fasza gép lesz hidd el, most kell neki egy kis törődés, de utána nem lesz vele sok baj.
Ali, ne ijesztgesd a hengerfejjel, hengerrel :-)
Alaposan meg kell nézni a karbit, kicserélni a tömítéseket szépen beállítani és készzz.
Anno ilyesmi volt az enyém baja is, még a hengersort is levettem potyára. Arra jó volt, hogy gyönyörködtem a hónolás nyomaiban pedig az enyém már párszor megjárta a Holdat oda-vissza.
Ne tedd,nem érdemli,még nem volt lelkiismeretes igazi tulaja,ne hagyd elveszni első izben basi rendbe teszi a karbit meg mérjetek kompit az sokat elárul ,mert hengerfej baj nem jellemző náluk bár ez a gyertya dolog főleg ha köpi is akkor nem sok jót sejtet a hengersorról de sok van bontva így nem nagy pénzből lehet hozzá jutni ahhoz sem ne csüggedj
Nézegettem a könyvet és úgy tűnik szét kell szedni félbe a motort a javitáshoz
Ha minden igaz a barátom vesz egy sc24et abban meg a szabadonfutó vacakol
ha szétszedem akkor tudok mondani valamit a javitás üteméről
Döl bele az anyag a hengerekbe ezért fekete,a negyedik meg nem kap anyagot azért fehér
Magas úszószint, fúvóka,szinkron,henger tömitettség,
Meg is van a 20 lityis fogyi
Hát gondoltam hogy kicserélem a Sanyi új kifogójára az enyémet, de döbbenten tapasztaltam, hogy már valaki lelopta Ezért kénytelen voltam Attiláét levenni, de az meg csak flex-el jött le (asszem belevágtam kicsit a vázba is) nem baj nem csorbult a kedvem fölhegesztettem hátra mégegy kereket és az első kerék tengelyére fölraktam pedált is és mostmár tök király
Az gáz,én is szervízben dolgozom,de ha ilyen előfordulna sürű elnézések közepette gariba megcsinálnánk.Sőt ez tök egyértelmű,nem is vitázhatnak,mert ezzel vitted be,és nem lett jó..
Viszek szerszámokat,csak legyen egy hely ahol lehet csinálni
ne a szabad ég alatt
azért köpi mert sok az anyag neki
simán csak fúvókázni,beállitani kell
Ali, ne ijesztgesd a hengerfejjel, hengerrel :-)
Alaposan meg kell nézni a karbit, kicserélni a tömítéseket szépen beállítani és készzz.
Anno ilyesmi volt az enyém baja is, még a hengersort is levettem potyára. Arra jó volt, hogy gyönyörködtem a hónolás nyomaiban pedig az enyém már párszor megjárta a Holdat oda-vissza.
Ha minden igaz a barátom vesz egy sc24et abban meg a szabadonfutó vacakol
ha szétszedem akkor tudok mondani valamit a javitás üteméről
Magas úszószint, fúvóka,szinkron,henger tömitettség,
Meg is van a 20 lityis fogyi