Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv a klubban. Gratulálok, sikerült a legszebb gyári színt kiválasztanod. Sok balesetmentes km-t!
Ezért van honda házi szervíz megfelelő háttérrel és szakértelemmel már jó pár fórumtársam garázsában!
Sziasztok! Nemrégiben én is beszereztem egy ilyen szép vasat,de sajna kakiba léptem vele:( Borzasztó ,hogy a Honda szerviz nézi hülyének a szegény moci-tulajdonosokat!
Szevasz Miki ez te vagy? nagyon nagy üdv itt köreinkben És gratula az új mozdonyhoz!
Szevasztok kedves motorimádó Társaim!

Kb. 1.5 hete BOLDOG tulajdonosa vagyok egy 89-es CBR 1000F-nek.
Talán találkozott néhányotok vele a hirdetésekben...
Elméletileg 33e km-t futott és a kopás nyomokból (szerelő még nem látta) ill. a gyönyörű állapotából ez akár hihető is, no és a hangja totál zörejmentes még hidegen is...!
Svácból behozott, tehát januárban vár rám a mizéria, de persze megéri-megérte...!

Tehát üdvözlök minden kedves Sporttársat és természetesen kívánok kellemes ünnepeket!
És volt, aki gyorsan megitta, amit meg nem, azt a pólójával sírva felitatta.

De egyúttal beállék a sorba vala.

Szóval mindenkinek Boldog Békés Karácsonyt kívánok!
Holnap, ha jó idő lesz szerintem Én mozdonnyal megyek vendégségbe...

-BT-
Boldogat 4all
boldogat mindenkinek ,amit meg keste kirakott ,hááát ,kerestem a fa alatt de nem találtam jelenleg....lehet még másnál jár ez az ajándék
Rendőrautó nínózik,suhan át az éjen,
Jézuskát üldözik gyorshajtásért éppen!
De Jézuska szánját spéci motor hajtja,
Hogy érhetné utól őt egy lomha Astra!
Így hát az ajándékok ismét a fa alatt lesznek
Így kívánok én is Szép Karácsont Nektek!
Sziasztok!
Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek!

Boldog Karácsonyt !
Na nehogy már lemaradjak.. Boldogságban,CBR-ben,Sörben gazdag,Áldott Békés Karácsonyt mindenkinek.
Boldog karácsonyt srácok!
Boldog karácsonyt barátaim mindannyiótoknak, és családotoknak!
Na megnyitom a sort;
Minden motoros társamnak áldott békés ünnepeket kívánok!
Össze bizony!Táncsak nem megy kárba a nedű....
Most tettem meg egy órája még a föld is olyan mint a jég! meg kigyütt a könny a szemembűl és ráfagyott a tankra majdnem! de megérte az az 5 perc ,igazi élmény volt!
Csinos. Csak ne csintalankodj vele mert csúszik az út!
Na a karokat már hozta a jézus bácsi
És amúgy sem ejtettem el naaaaa,csak kiszakadt a zsugor ami a vállamról lógott lefelé .Még igencsak szorítottam az italt!
Annak gyári hibás volt a csomagolása mert
Szilvásváradon csak olyat kapni.Amúgy meg akkor sem ment kárba semmi mert volt aki gyorsan összekapkodta a priccoló sört az útról!
Csak még kicsit gyúrni kéne hogy emelgesd ezt a hordót!Ha emlékeim nem csalnak Szilvásváradon még azt az egy tálca sört is elejtetted...
Szerény személyem valahogy így áll a témához!