Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De attól nem eszik 20 litert
Nem akarom magam rád tukmáli
Mór,
Teljesen gyárinak hirdették DE fém fékcső van elől
Ami nem baj sőt
Gratula hozzá,nem fogsz benne csalodni
Üdv itt
Köszi elfogadom:)
Neked szántam,bocs!
Hello!
Javasolhatok egy megbízható embert?!
mfmotors budapesti.
Semmi külső beavatkozás nem történt a motoron!
Katonás ez a szín. A riasztó bekötését és működését nagyon figyelmesen nézd át, 10 riasztós járgányból min 8-nál a faszul bekötött riasztó, meg elvágott vezetékek okozzák a bajt (ha elektromos jellegű a hiba) - legalábbis amiket hozzám hoznak.
Néhány kép az új szerzeményröl:)
Na akkor majd összehozzuk Őket... :) !
Csak legyünk túl a zimankón...
A motorjaink ikrek, azért írtam. Évjárat, szín, ...
Nem lehet kihagyni az alapvető beállításokat, ellenőrzéseket. A gyertyacsere nem ér semmit , ha nincsenek meg a jó égés feltételei.
Üdv Georch!

Szó mi szó klassz szín ez a rendőrös... :o) !
Januártól intézem a "mozdony" papírjait..., utána viszont elhalmozlak Téged ill. Alexet egy jócsomó kérdéssel... ;) !
Készüljetek... :o) .

Minden jóóót!
Pont mint a lányok
Látod, most is itt olvasgatok...
A gyertyák is cserélve lettek.
De mit ha gyújtásból eredő vissza durrogást hallanék!
Hozzá teszem, csak motorozom a szereléséhez nem értek!
Bizony ez elég összetett dolog ,de ezért vannak a férfiak a fórumon
Előzményeket nem ismerve nem mondanék semmit, de a karburátor előtt még van egy-két dolog, aminek jónak kell lennie, úgymint szelephézag, szívócső tömítettség, gyertya, stb
köszi! Ünnepek után megkeresem őket!
Szerintem neked is sok a szabadidőd!
idegtépő lehetett a manőver,én marha elfoglalt vagyok most sajna meg messze is neked ezért javasolnám basit vagy cubét hogy interjúvold meg vele
Ehun a fórumon pl. Van itt az ország minden csücskiből ügyes fickó.
A motor össze-vissza ketyeg alapjáraton, elinduláskor azonnal megtorpan, amint kiengedem a kuplungot plussz 20 liter fogyasztás.
A Hondánál kicserélték a 4 beömlöt, 1 tűszelepet, és teljes karburátor tisztítás és hangolás, majd ezek után kipróbálás nélkül átadták a motort 65 e ft-ért. Ugyan olyan mint volt :(
Szia! Milyen úton-módon lehet, felvenni a kapcsolatot egy ilyen hozzáértő emberrel?
Mi történt amúgy ?